Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 80.00%
  • Manisaspor

1 6.67%
  • Berabere

2 13.33%
1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Bursaspor - Manisaspor [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şimdi canım benim olay senin aşırı fanatikliğinden ibaret değil. Aslında bir açıdan da iyidir diğer takım taraftarlarının da maça gitmesi. Dün ben belediye otobüsünde iken senin gibi genç Bursaspor'lu biri çoğu kişinin maça biletsiz girdiğini söyledi, kendisi de dahil olmak üzere. Diğer takım taraftarları muhtemelen biletle giriyordur. Sonuçta bu takım için çok önemli bilet gelirleri.

Ayrıca Hayrettin abinin dediği doğru olsa bile ne farkeder ki? Oraya giden herkes orada Bursaspor'ludur. Ben de Beşiktaşlıyım ama Bursaspor Beşiktaş dışında bir takımla şampiyonluk maçına çıkarsa gider, sonuna kadar desteklerim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Şimdi canım benim olay senin aşırı fanatikliğinden ibaret değil. Aslında bir açıdan da iyidir diğer takım taraftarlarının da maça gitmesi. Dün ben belediye otobüsünde iken senin gibi genç Bursaspor'lu biri çoğu kişinin maça biletsiz girdiğini söyledi, kendisi de dahil olmak üzere. Diğer takım taraftarları muhtemelen biletle giriyordur. Sonuçta bu takım için çok önemli bilet gelirleri.
    .

Biletler ilk gün tükendiği için olabilir mi acaba.Suç burda kimde kapıdaki güvenlikte bence.1e 2 ye niye izin veriyor.Zaten kapasite aşıldı diye takıma sürekli ceza geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post

Biletler ilk gün tükendiği için olabilir mi acaba.Suç burda kimde kapıdaki güvenlikte bence.1e 2 ye niye izin veriyor.Zaten kapasite aşıldı diye takıma sürekli ceza geliyor.
    Biliyorsun ki burası Türkiye. Burada sürekli böyle şeyler olur. Asıl yönetim bunun önüne geçmeli bence. Ne güzel işte, biletler hemen tükeniyormuş. Bu harika bir haber.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri