Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 183 sonuç

Konu: Galatasaray - Ankaragücü [25. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bakalım ne ceza gelecek Galatasaray'a. Bütün maç Ankaragücü - Bursa'ya küfür ettiler. . 40.000 gibi komik rakam vermesinde TFF.
    5 maç saha kapatma + 3 maç seyircisiz oynama sizi memnun eder mi? Ağlama duvarına çevirmeyelim burayı lütfen...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hiç deplasmana gitmedinmi ? Yada kendi stadında deplasmana gelenlere bakmadınmı ne zaman tezahurat yapıyorlar ? 90 dk aralıksız tezahurat diye birşey yoktur. Mutlaka aralarda boşluk oluyor işte o aralarda ellerinden geldiği kadar küfür ettiler. Hem bize hem istanbula.

Neden taşlandılar acaba onunda bi sebebini öğrenmek lazım ? Deplasmana geliyorsan edebinle otur tezahuratını yap. Sonra vah bize küfrettiler vah taş attılar demeyin.

Taşlamayı ve küfürü desteklemiyorum ama ortada bi gerçek var. Kimse durup dururken küfretmez , taş atmaz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hiç deplasmana gitmedinmi ? Yada kendi stadında deplasmana gelenlere bakmadınmı ne zaman tezahurat yapıyorlar ? 90 dk aralıksız tezahurat diye birşey yoktur. Mutlaka aralarda boşluk oluyor işte o aralarda ellerinden geldiği kadar küfür ettiler. Hem bize hem istanbula.

Neden taşlandılar acaba onunda bi sebebini öğrenmek lazım ? Deplasmana geliyorsan edebinle otur tezahuratını yap. Sonra vah bize küfrettiler vah taş attılar demeyin.

Taşlamayı ve küfürü desteklemiyorum ama ortada bi gerçek var. Kimse durup dururken küfretmez , taş atmaz.

Hadi yaa öylemi Bak sen arada tezahürat yapılıyo demek Vay cahil ben.

Eee o zaman demekki geçen haftada Galatasaray taraftarları birşey yaptıda taşladılar. Durduk yere niye taşlasınlar ama demi yani ? Ben maçı Ankaragücü - Galatasaray arasında sanıyodum ama bütün maç Bursa'ya küfür edildi Bursa taraftar gelip olaymı çıkardı acaba stad çevresinde

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Diyarbakır dışında

Kimse durup dururken küfretmez , taş atmaz.
    Bursa'ya niye küfür edildi o zaman ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kardeş muhabbetine sürekli tezahürat yapmaya çalıştı A.Gücü taraftarları. Ya Bursa dediler, ya da ...... olamazsın şampiyon tezahüratını yaptılar. Sanki kendileri şampiyon olacakmış gibi. xD Neyse, haliyle itici geliyor bu durum. Bunun dışında şu taşlama olaylarını ben anlamıyorum, bence hayvanlıktır bu. Hiçbir neden taş atmak için sebep gösterilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bugüne kadar ne şartta olursa olsun şiddete, küfre karşı tavır koydum, sözlerim de hep bu yönde oldu bilenler bilir. Ancak bugün stadyuma girerken aracımın önüne geçip "Bursaspor annenizi bilmem ne yapacak" diye azmış, kudurmuş bir şekilde salyalar savuran 3-5 çapulcuya taş, sopa hatta fazlası revadır. Uzaktan havlayıp aracın içerisinden 3 tane 1,90 cm üzeri adam çıkınca çil yavrusu gibi dağılan bu şahsiyetlerin ülkemizde "Taraftarız" kisvesi altında holiganizm yapmaları düşündürücü ve üzücü. Küfreden, şiddet gösteren herkes cezasını çekmek zorundadır. Rengi Sarı-Kırmızı, Sarı-Lacivert, Yavruağzı-Camgöbeği her ne olursa olsun. Bugün gördüklerim iki takım taraftarı adına da hoş şeyler değil...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bazı arkadaşlar destekledikleri takımlarının kötü futboluna tek kelime yorum yapmazken birkaç ufak olaya demediğini bırakmıyor. Yaşananlar şeyler hoş değil fakat küfür edilmeyen maç sayısı çok azdır.Zaten ligin durumu belli.Zirveye oynayan her takım taraftarı dokunsan patlıycak cinsten.En ufak kıvılcamda ortam alevleniyo.Sen bir avuç taraftarınla binlerce kişiye sataşırsan sopa da yersin taş da.Herkes yerine göre davranıcak.Öyle tutmadığı takımı destekleyip o sizi şöyle böyle yapıcak diyip tahrik edip taşı sopayı yiyip sonra biz mağduruz denilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe puan kaybetti,Galatasaray kazandı.Yine yakınmalar , yine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakalım ne ceza gelecek Galatasaray'a. Bütün maç Ankaragücü - Bursa'ya küfür ettiler. . 40.000 gibi komik rakam vermesinde TFF.
    yok ismail abi o kadar vermez .küme düşürülmeli bence galatasaray.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hak ettik ve net bir skorla aldık , maçtaydım kimse olayı görmeden anlatmasın , daha feribottan indikten sonra Ankaragücü lü kendini bilmez taraftarlarla tartıstık geldiler özür dilediler , sonrada eski acık cıkısını karıstırdılar orjine girdiler , koltuk kırdılar küfür ettiler ,

Bursa'ya küfür olması kötü oldu .

Taraftar muhtesemdi , Ankaragücü taraftarınıda bastırdık ,

Maçta üzüldügüm tek şey Kapalı üstteki cocugun sahaya düşmesiydi içim acıdı tutunamadı ve lap yere düştü yogum bakımdaymıs . kendisi adeta bilerek attı sanki.

Tebrikler ve Teşekkürler Aslanlarım.
    Last edited by Alicanfmfan : 15.Mart.2010 at 01:15
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa ne yaLan söyLeyeyim Baros un dönmesine ben biLe sevindim yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ankaragücü'nü taşlamanın bir sebebi varsa geçen hafta Es Es taraftarı çok haklıydı o zaman...Bizde Trabzonla kanlı bıçaklı olalım o zaman..(:

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Ankaragücü'nü taşlamanın bir sebebi varsa geçen hafta Es Es taraftarı çok haklıydı o zaman...Bizde Trabzonla kanlı bıçaklı olalım o zaman..(:
    Katılıyorum. O zaman futbolcular da futbolu bıraksın, küfür gelince küfür eden taraftarlara dalsın. Ne olursa olsun küfrün bir açıklaması olmamalı. Olayları başlatan kadar, olaylarda gaza gelen de suçludur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Turkcell Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray’la deplasmanda mücadele eden ekibimiz karşılaşmadan 3-0 yenik ayrıldı. Ali Sami Yen’de oynanan karşılaşmaya ekibimiz şu 11’le çıktı: Serkan, Geremi, Koray, Muhammet, Elyasa, Theo (Dk. 52 Mehmet Çakır), Hürriyet, Sapara (Dk. 68 Metin-Dk. 70 Murat), Kağan, Vassell, Vitek…
    ERKEN GELEN GOL PLANLARI BOZDU
    4. dakikada ev sahibi ekip Jo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Sağdan çalımlarla ceza sahasına giren Keita’nın vuruşunda defansımıza çarpan top, kale önündeki Jo’nun önünde kaldı. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla ağlara yolladı: 1-0. 5. dakikada kalecimiz Serkan’ın uzaklaştırmaya çalıştığı geri pasta top Giovani’de kalırken, bu futbolcunun ceza sahası ön çizgisi üzerinden vuruşunda tecrübeli file bekçimiz bu kez meşin yuvarlağı kontrol etti. 24. dakikada Sapara’nın ceza yayının dışından vurduğu sert şuta son anda Neill ayak koyarak olası tehlikeyi uzaklaştırdı. 37. dakikada Galatasaray Keita ile skoru 2-0 yaptı. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle son buldu.

METİN SAKATLANDI
    62. dakikada Keita’nin ara pasıyla soldan ceza sahamıza giren Barış’ın sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. 68. dakikada Sapara’nın yerine oyuna dahil olan tecrübeli oyuncumuz Metin, rakip takım oyuncusu Sabri’yle girdiği mücadelede yerde kaldı. Sakatlandığı anlaşılan Metin oyuna gireli 1 dakika olmasına rağmen yerine Murat Duruer alındı. 83. dakikada Elano’un uzaktan vuruşunda top yandan auta gitti. 85. dakikada geliştirdiğimiz ataktan Murat’ın ceza sahası sol çaprazındaki vuruşunda top, Kağan’dan auta çıktı. 87. dakikada soldan Ayhan’ın ara pasıyla hareketlenen Jo’nun ceza sahasına yaptığı ortada, ön direkte ayak koyan Muhammet önemli bir tehlikeyi önledi. 90+1. dakikada soldan hızlı atağa kalkan Vassell’in ceza sahasına yerden ortasında ön direkte Mehmet Çakır, istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak autta kaldı. 90+3. dakikada Galatasaray, farkı 3′e çıkardı. Soldan çalımlarla ceza sahasına giren Keita’nın ortasında kale önünde Baros, topu ağlara gönderdi; 3-0.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İso bu VasseL ve Vittek arasında ki durum ne iş ?

SpikerLerin dediği gibi araLarında birşey varmı ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İso bu VasseL ve Vittek arasında ki durum ne iş ?

SpikerLerin dediği gibi araLarında birşey varmı ?
    Abi aralarında sorun yok antrenmanda herkes normal anlaşıyo. Ama özellikle son 3 maçtır GECEKONDU sürekli Vassell Vassell diye bağırıyo. Ona hiç top atmıyolar. Dün tek atak vardı onuda kendi çabasıyla geliştirdi zaten. Dün akşamda sorun yoktu ama Vittek, Lemerre ve Ümit Özat'a kızdı. Kaç defa yanlızım ileri çıksınlar diye işaret yapıyo hoca aynen devam ediyo boş boş bakmaya.

Dünkü olayın sebebi belli oldu. Emniyet her deplasman takımına yaptığı gibi kontrol için durdurmuş otobüsü arkalarından Zeytinburnu taraftarları gelmiş. Galatasaray atkısı açınca bizimkiler saldırmış onlara 3 yaralı varmış ordan. Sonra ara sokaklarda taşlamaya başlamış Galatasaray taraftarları. Emniyet Koray abi - Fatih abi ve Kemal'i maça almamış. Onları göz altına almış maçtan önce. Maçtada Sarı - Kırmızı çekecekleri anlarda bizimkiler araya girip LACİVERT diye bağırmış tam Galatasaray tribünleri sustuğu anda onları deli etmişler iyice tezahüratlarla. Maç sonundada 43 kişiyi göz altına almışlar Ankaragücü tribününden.

Sırf merakımdan soruyorum belki gören olmuştur dün sahaya giren diyarbakırlılar arasından kaç tanesi gözaltına alınmıştır sizce ?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi aralarında sorun yok antrenmanda herkes normal anlaşıyo. Ama özellikle son 3 maçtır GECEKONDU sürekli Vassell Vassell diye bağırıyo. Ona hiç top atmıyolar. Dün tek atak vardı onuda kendi çabasıyla geliştirdi zaten. Dün akşamda sorun yoktu ama Vittek, Lemerre ve Ümit Özat'a kızdı. Kaç defa yanlızım ileri çıksınlar diye işaret yapıyo hoca aynen devam ediyo boş boş bakmaya.

Dünkü olayın sebebi belli oldu. Emniyet her deplasman takımına yaptığı gibi kontrol için durdurmuş otobüsü arkalarından Zeytinburnu taraftarları gelmiş. Galatasaray atkısı açınca bizimkiler saldırmış onlara 3 yaralı varmış ordan. Sonra ara sokaklarda taşlamaya başlamış Galatasaray taraftarları. Emniyet Koray abi - Fatih abi ve Kemal'i maça almamış. Onları göz altına almış maçtan önce. Maçtada Sarı - Kırmızı çekecekleri anlarda bizimkiler araya girip LACİVERT diye bağırmış tam Galatasaray tribünleri sustuğu anda onları deli etmişler iyice tezahüratlarla. Maç sonundada 43 kişiyi göz altına almışlar Ankaragücü tribününden.

Sırf merakımdan soruyorum belki gören olmuştur dün sahaya giren diyarbakırlılar arasından kaç tanesi gözaltına alınmıştır sizce ?
    Bu da sorumu İsmail abi 0(sıfır) tanesini gözaltına aldılar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

A.gücü taraftarları maça bunlarla gelirse tabii ki göz altına alınırlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya bunlar taraftar mı holiganmı.Hangi takıma olursa olsun böyle maça mı gelinir.Diyarbakır'dan farkları yok gibi görünüyor aynı.Onlar taş bunlar bıçak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çoğu takım taraftarı deplasmana böyle gidiyor zaten şaşırmak bence yersiz olur (:

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla bence millet kafayı yemiş o zaman, deplasman olayı kalksın sorunlar kökten çözülsün madem çok normal(!) bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hiç deplasman otobüsü görmedinizmi siz

Deplasmana giden taraftarın hepsi böyle gider zaten. Bunlar hiç inmez otobüsten : )

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Falçata tornavida falan baya sağlam gidiyolarmış

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aslında bu hepsi değil. Reislerin olduğu arabadan çıkmıştır bunlar sadece. Tek o otobüsü almışlar çünkü maçtan önce. Kaç otobüs gidiyo daha deplasmana.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taraftar gruplarıyla bir kaç deplasman yapın aradaki farkı anlarsınız bence.
    Gs taraftarı otobüsü taşlıyacak,saldırı da bulunacak sen boş mu olacaksın.Tabiki holiganlık olmasın ama böyle şeyleride yanında bulundurmak bence avantajlı.Sağlam olmak lazım.(:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önceki mesajımı okuyanlar olduysa kusura bakmasınlar, şimdi çıkıp cevap veren olur, bunları yapanlar değil de, mesajı yazan ben suçlu duruma düşmüş olurum. Böyle bir tartışmaya girme niyetim olmadığından sildim, eğer şu anda alıntı yazıp cevap veren arkadaşlar varsa, onlardan da özür diliyorum, mesajlarını sileceğim için.

Olaydan hiç haberi olmayanlar, bu mesajı yok sayıp devam edebilirler. Kusura bakmayın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu mesaj sana değil.Genel olarak yazım(:

Ben bunları savunmuyorum.Zaten savunsam bende o aletlerle maça giderim.Her neyse burda tek suçlu Ankaragücü taraftarı değil onu anlatmak istiyorum.Hiçbir şey olmasa taraftarlar bu tür cisimlerle gitmezler.Neden Bursa-Ankaragücü maçında veya Bursaspor gibi Anadolu takımlarına deplasman yaptığımız zaman bunlar olmuyor.Demekki İstanbul takımlarının taraftarları içerde dışarda bazı şeyler yapılıyor.Geçen hafta Es Es taraftarı niye taşladı?İstanbul'da yapılanlardan dolayı olabilir mi acaba?Tekrar diyorum böyle şeyleri savunmuyorum ama İstanbul taraftarı rahat dursa bunlar olmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O Kılıç ne öyle ya Ankaragücü yazıyor bide. Olcak iş değil ya futbol artık boks maçından öteye gitti futbolmu izlemeye geliyorlar kavgamı etmeye mi anlamış değilim.. :S

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri