Sanırsam şiddet sadece kesici veya delici aletlerle olmuyor.Niye maçta bir taraftarı aşağıya attılar?? (:
Sanırsam şiddet sadece kesici veya delici aletlerle olmuyor.Niye maçta bir taraftarı aşağıya attılar?? (:
Ben İzmir'de oturuyorum, buradaki maçları da biliyorum, İstanbulla alakası olmayan takımlarla yapılan maçları da biliyorum. Bir Karşıyaka maçında, taraftarın tezahurat yapmasını engelleyenler vardı, neden dedim, liderimizi polis stada almadı, o nedenle protesto yapacağız dedi, bana ne kardeşim senin liderinden, benim takımım orada mücadele ediyor, gol atamamış, ben susacağım, neden susacağım, bunların lider dedikleri bir halt yemiş ve maçlara girmesine izin verilmemiş. Artık bir yere kadar durabildi asıl taraftar ve takımını desteklemeye başladı bunları dinlemeden.
Sonra diyorlar ki, futbol seyircisi neden maça gitmiyor, ben gitmiyorum artık gördüğüm bir sürü saçma şey yüzünden. Ateşli taraftar olmak, takımını 90 dakika desteklemeyi holiganlık ile karıştıranlar var, eğer holiganizm yapmıyorsan takımını seven taraftar olmuyorsun.
Bunu buradakilere yazmıyorum, arada ikinci tekil şahış diye hitap etsem de, hedef aldığım kimse yok.
Tek düşüncem sağduyulu taraftar benim gibi yapmasın, stadda maç izlemeye devam etsin ki meydan rant peşinde koşan, takım sevgisini değil, çıkarını düşünenlere kalmasın.
"YÜCE ATATÜRK"
Üzerinde Ankaragücü yazan bıçaklar satılıyo Ankara'da. Daha geçenlerde Anti-X bildiri yayınlayarak bu kişilere itibar edilmemesini Ankaragücü'nün hiçbir zaman bu insanlarla bir bağlantısının olmadığını, bu bıçakların satışını yapan insanların hiç bir tribün grubuna ait olmadığını ve maça girmediklerini belirttiler. Sebebide çok belliydi. Ankara'da üzerine Gecekondu, Anti-X, Tunalı, Sol Kapalı, Sokak vs vs vs poları giyen herkes atar yapıyo. Ve artık bunları gördüklerinde insanlar kaçıyolar. Ankaragücünü kötü gösterdikleri için, bir nevi günah çıkarma yaptı Anti-X.
Serkan ben okudum yazdıklarını çok sert değildi. Bende böyle düşünüyorum. Tamam avatarda Hooligans yazıyo ama hiçbir zaman böyle insanları desteklemem. Haa tribünde atışma olacaktır tabikide mesela dün akşam Ankaragücü yaptı. Tam Sarı - Kırmızı çekerken Lacivert diye araya girdiler. Bunlar güzel şeyler. Ama döner bıçaklarıyla karşındaki insana zarar verme insanlık dışı bana göre. O adamın canına kast ediyosun.
Dün Zeytinburnu taraftarlarından 3 tanesi hastanelik olmuş 1 tanesi ağırmış. Şimdi herkes Ankaragücü taraftarlarını suçlayacak. Ama Nasrettin Hoca hikayesindeki gibi hırsızın hiçmi suçu yok. Sen kontrol noktasında aranan otobüsün yanına gidip onların oynayacakları takımın atkısını ne diye açarsınki. Arada husumet yokken hemde. O olay sonra büyüdü Zeytinburnu grubu ultrAslan'la irtibata geçti ultrAslan pusuya yattı falan uzadı gitti olaylar.
Aşağıya atma yok, aşağıya atlama var. Aradaki farkı algılabiliyor musun bilmiyorum ama çok fazla fark var. Adam Beşiktaşlıymış, saçma sapan konuşmuş. Dayak yememek için kaçmış, en sonunda baktı olmuyor atlamış. Olay bundan ibaret. Fotoları da mevcut zaten...
Bu haberi yapan şahıs biraz olsun tribünden anlayan biri olsa GECEKONDU'nun deplasman yapmadığını bilir. Ayrıca Ali İmdat ve Sebahattin Şirin'in araları çok iyidir. Sol kapalı - Sokak grupları burda olayı çıkaran. Şu anda Ankaragücü tribünlerinin en psikopat taraftarları var içinde ve sürekli deplasman yapıyolar.Galatasaray ile Ankaragücü arasında yapılan maç öncesi iki kulübün taraftarı arasında kavga çıktı. Polis, olaylara karışan 43 taraftarı gözaltına aldı. Ankaragücü taraftarlarının otobüsünde yapılan aramada ise çok sayıda kesici alet bulundu.
Galatasaray - Ankaragücü Turkcell Süperlig maçını izlemek için İstanbul'a gelen Ankaragücü taraftar grubu 'Ankara Gecekondu' ile Galatasaraylı taraftarlar arasında tartışma çıktı. Tartışma daha sonra Galatasaray Sokak'ta kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak için polis taraftarlara müdahale etti.
Olayların yatışmasının ardından polis, Ankara Gecekondu grubunun 2 otobüsünde yaptığı aramada onlarca satır, bıçak, demir çubuk ve tornavida buldu. Ankaragücü taraftarı 43 kişi gözaltına alınarak Şişli Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Üzerinde 'Ankaragücü' yazan sarı-lacivert döner bıçağı, fanatikliğin boyutunu gözler önüne serdi.
![]()
Haberde olayları Galatasaray taraftarının başlattığı yazıyo. O tabureyi tutanda Ankaragüçlü değil sanırım. Tahrik olmuş taraftar göremiyorum ben ortada. Sanki tahriği yapan Galatasaraylı taraftarlarmış gibi. Otobüsün camlarıda yerde.
Ben zaten bizimkininde el olduğunu savunmuştum şefim.Futbol bu olur. Ben nelere tanık oldum geçen sene. 10 puanımız gitti bizim.
Bende deplasman otobüslerinde çok gittim. Ama benim gördüğüm en fazla sustalı idi. Sadece bu maça öyle gitmiyor sizinkiler. Hani kardeştiydiniz ya bizim maçada böyle gelmiştiniz.![]()
Zaten bu camiada en güvenilmez taraftar Es-Es taraftarı.![]()
I'm back...
Kılıç-kalkan ekibiyle gelmiş galiba Ankaragücü.
Saldır Ankaragücü Hurraa![]()
Sırf bu tip olaylar yüzünden stadlar sürekli kapalı olsun seyirci olmasın istiyorum. Kimse kimseye karışmasa ne kadar güzel olacak, şimdi İstanbul'da edilen bir halt yüzünden Ankara'da ben Galatasaray forması giyip de ağız tadıyla dolaşamayacağım. Bir yığın Ankaragücü taraftarı beni Kızılay'da çevirecek, bu ne kılık gardaş diyecek, bunu demekle kalmayıp büyük ihtimalle bana saldıracaklar. Aynı şey İstanbul'da Ankaragücü taraftarına yapılacak belki de. Sonra kim başlattı olayı falan filan, bana ne kimin başlattığından. Ben kazandığım maç sonrası ertesi gün ağız tadıyla formamı giyip gezemeyeceksem, sırf İstanbul'da değilim diye bulunduğum şehrin takımını tutmam gerekiyormuş gibi saçma inançlar varsa bunun adı futbol değildir maalesef...
Keita gibi bir adamin takimimda olmasini isterdim sahsen... Cok süratli,kuvvetli ve ceza sahasina istedigi yerden top gönderiyor.. Bana göre avrupa'da oynayan en iyi kanat oyuncularindan birisi.
O bıçaklar göstermelik , haplanmadıgı sürece kimseye saplayamazlar.
Ankaragücü taraftarınıda biliyoruz , Satırların üstünde Ankaragücü amblemi olan bir taraftardan ne beklenir.
Not ; Bir çok deplasmana gittim en son Eskişehir macında idi ne sustalı ne satır hiçbirşey yoktu bizim minübüste taraftar taraftar oldugu sürece hiçbirşey olmaz ...
Last edited by Alicanfmfan : 15.Mart.2010 at 20:53
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Futboldaki her türlü şiddete karşıyım...İlla ki şiddet mi olması gerekiyor.Bursasporlular rahatça Kadıköy'de gezebiliyor,biz de Cumartesi Tandoğan'da inanılmaz makara yaptık,halk,esnaf bizi sempatiyle karşıladı...
Sami Yen ve çevresinde olan olaylar son derece saçma.Yazık o tribünden atılan insana ve ailesine hiç mi acınılmıyor...
Bütün maç bursaya küfür felan edilmedi uydurmalım. Ankara gücü ne zaman Bursa lehine tezahurat yapmaya başladı o zaman küfür başladı.
Ona bakarsan her maç fenere beşiktaşa trabzona da küfür ediliyor. O maçlardamı Trabzon fener beşiktaş maçları ? Şampiyonluk yarışında kim varsa maalesef günümüz futbolunda küfür yiyor.
Hee baya çıldırdık vallaRenkeri uyan her deplasman takımının yaptığı birşey bu. Bizde Kadıköydeyken Sarı ya karşılık kırmızı diyoruz. Doğal bişey çıldırmaya gerek yok
Olayları bilmeden konuşuyorsunuz. Adam ALKOLlüydü ve Beşiktaş lehine tezahurat yapıp bizimkilere küfür ediyormuş. uA dan birisi onu yere yatırdı yumruk atıyordu. Elinden kurtuldu ve kendini Bilerek ve isteyerek aşşağıya attı. Aklı yerinde olan birisi aşşağıya atlamaz zaten. Alkollü olduğu için atladı.
Last edited by Nedvedmania : 15.Mart.2010 at 21:31
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yakında Ankaragücü nükleer silahlara da geçiş yapar.
Alican Samiyen'e gidiyor musun?
Heh sporx e düşmüş video. Bakın bakalım kim kimi atıyor. yoksa diğeri düşmesin diye son anda çekiyormu ?
http://www.sporx.com/sxtv/index.php?...790&ref=EYSXTV
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Harbidende adamı kurtarmak için uğraşmış ama adam atlamayı kafasına sokmuş bi kere ama güvenlik gelmese belki kurtarabilirdi onu atlamaktan..
Güvenlik görevlisinin zamanlaması süper zaten. Olay bitmek üzereyken çıkıyor ortaya. Bizimki tam kurtaracakken bizimkini tutuyor adam düşüyor.
Evet yahu bu güvenlik görevlileri çoğu zaman çok yanlış davranıyorlar..
CİM BOM'A PFDK ŞOKU!
Bir kişinin tribünden düşmesi sonucunda takımımız PFDK'ya sevkedildi.
Galatasarayımız'ın Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ettiği maçın ardından sarı kırmızılı takımımızın başı dertte.
Süper Lig karşılaşmasının ardından bir kişinin tribünden düşmesi sonucunda sarı kırmızılı ekibimiz PFDK'ya sevkedildi.
Beşiktaşlı olduğu öne sürülen bir şahıs tribünlerden aşağı düşmüş; olayın ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan taraftarın durumunun ciddi olduğu belirtilmişti.
Kavgaya karışan kişi ise polis kamerası tarafından belirlenmişti.
Galatasarayımız'ın bu vakadan sonra seyircisiz oynama ve saha kapatma cezası alması durumunda, Turkcell Süper Lig'de 28 Mart 2010'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de etkilenecek.
Kaynak: Webaslan.com
fenerbahçe maçını düşünüp seyircisiz oynama vermezler ismail abi.dünya derbisi.seyircisiz olursada farketmez.ama para cezası verirler.
Yuh yani bu TFF'de harbiden bu aralr saçmalıyor.Tamam ceza ver ama böyle bir maça seyircisiz verilirmi dünya derbisi yapmayın Allah aşkına ya.