Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
Bu mesaj sana değil.Genel olarak yazım(:

Ben bunları savunmuyorum.Zaten savunsam bende o aletlerle maça giderim.Her neyse burda tek suçlu Ankaragücü taraftarı değil onu anlatmak istiyorum.Hiçbir şey olmasa taraftarlar bu tür cisimlerle gitmezler.Neden Bursa-Ankaragücü maçında veya Bursaspor gibi Anadolu takımlarına deplasman yaptığımız zaman bunlar olmuyor.Demekki İstanbul takımlarının taraftarları içerde dışarda bazı şeyler yapılıyor.Geçen hafta Es Es taraftarı niye taşladı?İstanbul'da yapılanlardan dolayı olabilir mi acaba?Tekrar diyorum böyle şeyleri savunmuyorum ama İstanbul taraftarı rahat dursa bunlar olmaz diye düşünüyorum.
Ben İzmir'de oturuyorum, buradaki maçları da biliyorum, İstanbulla alakası olmayan takımlarla yapılan maçları da biliyorum. Bir Karşıyaka maçında, taraftarın tezahurat yapmasını engelleyenler vardı, neden dedim, liderimizi polis stada almadı, o nedenle protesto yapacağız dedi, bana ne kardeşim senin liderinden, benim takımım orada mücadele ediyor, gol atamamış, ben susacağım, neden susacağım, bunların lider dedikleri bir halt yemiş ve maçlara girmesine izin verilmemiş. Artık bir yere kadar durabildi asıl taraftar ve takımını desteklemeye başladı bunları dinlemeden.

Sonra diyorlar ki, futbol seyircisi neden maça gitmiyor, ben gitmiyorum artık gördüğüm bir sürü saçma şey yüzünden. Ateşli taraftar olmak, takımını 90 dakika desteklemeyi holiganlık ile karıştıranlar var, eğer holiganizm yapmıyorsan takımını seven taraftar olmuyorsun.

Bunu buradakilere yazmıyorum, arada ikinci tekil şahış diye hitap etsem de, hedef aldığım kimse yok.

Tek düşüncem sağduyulu taraftar benim gibi yapmasın, stadda maç izlemeye devam etsin ki meydan rant peşinde koşan, takım sevgisini değil, çıkarını düşünenlere kalmasın.