-
Üzerinde Ankaragücü yazan bıçaklar satılıyo Ankara'da. Daha geçenlerde Anti-X bildiri yayınlayarak bu kişilere itibar edilmemesini Ankaragücü'nün hiçbir zaman bu insanlarla bir bağlantısının olmadığını, bu bıçakların satışını yapan insanların hiç bir tribün grubuna ait olmadığını ve maça girmediklerini belirttiler. Sebebide çok belliydi. Ankara'da üzerine Gecekondu, Anti-X, Tunalı, Sol Kapalı, Sokak vs vs vs poları giyen herkes atar yapıyo. Ve artık bunları gördüklerinde insanlar kaçıyolar. Ankaragücünü kötü gösterdikleri için, bir nevi günah çıkarma yaptı Anti-X.
Serkan ben okudum yazdıklarını çok sert değildi. Bende böyle düşünüyorum. Tamam avatarda Hooligans yazıyo ama hiçbir zaman böyle insanları desteklemem. Haa tribünde atışma olacaktır tabikide mesela dün akşam Ankaragücü yaptı. Tam Sarı - Kırmızı çekerken Lacivert diye araya girdiler. Bunlar güzel şeyler. Ama döner bıçaklarıyla karşındaki insana zarar verme insanlık dışı bana göre. O adamın canına kast ediyosun.
Dün Zeytinburnu taraftarlarından 3 tanesi hastanelik olmuş 1 tanesi ağırmış. Şimdi herkes Ankaragücü taraftarlarını suçlayacak. Ama Nasrettin Hoca hikayesindeki gibi hırsızın hiçmi suçu yok. Sen kontrol noktasında aranan otobüsün yanına gidip onların oynayacakları takımın atkısını ne diye açarsınki. Arada husumet yokken hemde. O olay sonra büyüdü Zeytinburnu grubu ultrAslan'la irtibata geçti ultrAslan pusuya yattı falan uzadı gitti olaylar.
Mesaj Yetkileri