Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

5 25.00%
  • Beşiktaş

13 65.00%
  • Berabere

2 10.00%
1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Denizlispor - Beşiktaş [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..
    ve o yorumu bu mesaj için yapmıştım, arkadaşımız benzer bir postu Bursa-Manisa maçında yapmıştı malum Galatasaray'lı. temenni ettiği şeyi ''düşünüyorum'' şeklinde söyleyince tutamayıp kendimi yazmış bulundum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    ve o yorumu bu mesaj için yapmıştım, arkadaşımız benzer bir postu Bursa-Manisa maçında yapmıştı malum Galatasaray'lı. temenni ettiği şeyi ''düşünüyorum'' şeklinde söyleyince tutamayıp kendimi yazmış bulundum.
    Arkadaşım 2 kez eleştirmişsin beni ben sadece takımımı düşünmüyorum normal yorumumu yapıyorum istersek sonuncu olalım yine bu yorumu yaparım çünkü rakiplerde düşme korkusu yaşıyor ne kadar istekli oynayacaklarıda belli BJK iyi oynadımı kötü oynadımı bilmiyorum ama Manisa'ya karşı Bursa o kadar da iyi oynamadı BJK'de zaten beni yanıltmış ve kazanmış tebrik ediyorum BJK'yi FB'nin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdiler ve 3. sıraya yerleştiler..Düşünüyorum istemiyorum bunuda söyliyeyim..

Mesaj Yetkileri