10.3 yamasının çıkmasını beklemiştim, sonra çıktı. Sonuç malum: hayal kırıklığı. neyse oyunu silip baştan 10.1.1 yamasını kurdum. oyuna giriyorum, 2 maç yapıp daha 1 saat dolmadan sıkılıp çıkıyorum. ertesi gün yeni bi kariyer açıyorum belki sarar diye. cık, sarmıyor. son 2 haftadır belki 5 yeni oyun açtım hiçbiri sarmadı. 1 saat kadar önce açtığım yeni oyundan daha demin çıktım, devam edeceğimi de sanmam.
hele ki bu konu üzerindeki muhabbetleri okudukça Fm'den iyice soğudum hiç oynayasım gelmiyor. önceden böyle miydi, bütün gün sadece bu oyunu oynadığımı bilirim, özellikle fm08'den önceki tüm versiyonları. 1 günde 1 sezonu rahatlıkla bitirdiğimi bilirim her maçı tek tek oynayarak (tatile gitme olayını hiç yapmadım bugüne kadar). cm için arkadaşları, kız arkadaşımı ektiğimi bilirim. oyuna öyle bi dalardım ki bazen bütün gün yemek yemeyi unuttuğum bile olurdu. oyun o zamanlar bu kadar detaylıda değildi ama nasıl öyle sarıyordu anlayamıyorum, başından kalkmak istemezdim. hani lost, prison break gibi dizileri netten izlersin, bi bölüm daha bi bölüm daha derken bırakamazsın koca sezonu bi günde bitirirsin onun gibi bişeydi.
hermaçta rakiplere fark atsakta ayrı bi tadı vardı yaw eski serilerin. gelde hey gidi günler hey deme![]()

Alıntılı Yanıtla