Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 65.22%
  • Gaziantep

5 21.74%
  • Berabere

3 13.04%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 101 arası toplam 101 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [ 26. Hafta ]

Nesil
    2006

Serkan, hatırlarsan Güiza geçen sezon son 8-9 maçda attığı gollerle bizi üç puana taşıdı ve o süreçte iki defa puan kaybı yaşadık. Güiza eğer geçen seneki performansını gösterirse Fenerbahçe bu defans yapısı ile maçları kazanır. Çünkü; Güiza gol attığı her maçı Fenerbahçe kazanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aynen hatta ilk devrenin sonlarında kazanılan puanlar, kupada turu getiren gol. Bir forvet zaten eğer gol atıyorsa katkı sağlar, Güiza attığından o kadar basit ve fazlasını kaçırıyor ki, insanın aklına attıkları değil kaçırdıkları geliyor ilk olarak.

Bu arada maça gelecek taraftar da en merak ettiğim şeydi dün için, sadece taraftarın ne durumda olduğunu görmek için maçın tekrarını izleyebilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Genele bakarsak pek iyi mac olmadi ama mucadele kotu degildi.Pas hatasi cok oldu gibi geldi bana.GS macinda bu oyunla oynamayacagimizi biliyorum.Daum bu maclara takimi iyi hazirlayan bir hoca.Orada daha farkli bir sekilde oynariz.

Tribunler cok iyiydi gercekten.Full'e yakindi.Cok az bosluklar vardi.Cok iyi destek vardi takima.

Guiza'ya gelince cok iyi mac cikardi bence.Iyi mucadele etti.Golu zaten sezonun en iyi gollerinden olmaya aday.Tam vurdugunda icimden gol dedim ve oyle oldu Insallah haftayada boyle bir Guiza izleriz.

Tebrikler takimimiza.Simdi sira asil macta...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post

Tribunler cok iyiydi gercekten.Full'e yakindi.Cok az bosluklar vardi.Cok iyi destek vardi takima.
    .
    Evet kale arkaları fuldü. Biletler 20 tl olduğu için.Ama numaralı da büyük boşluklar vardı.Tv'den görülmemiş olsa gerek. Takımın gidişatı nedeniyle kombinesi olanların maça gelmemesi gayet normal tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Taha tek tek yazdıracaksan Keita'nın yaptıklarını saymayayım istersen. Yaser'in pozisyonuyla bunun alakası yok. Resimle yorum yaparsanız aynı gözüküyo.
    Bencede. Emre'de dirseğin yanında birde tekme var çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Evet kale arkaları fuldü. Biletler 20 tl olduğu için.Ama numaralı da büyük boşluklar vardı.Tv'den görülmemiş olsa gerek. Takımın gidişatı nedeniyle kombinesi olanların maça gelmemesi gayet normal tabi.
    Kale arkaları 20 tl olursa hep full olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aynen hatta ilk devrenin sonlarında kazanılan puanlar, kupada turu getiren gol. Bir forvet zaten eğer gol atıyorsa katkı sağlar, Güiza attığından o kadar basit ve fazlasını kaçırıyor ki, insanın aklına attıkları değil kaçırdıkları geliyor ilk olarak.

Bu arada maça gelecek taraftar da en merak ettiğim şeydi dün için, sadece taraftarın ne durumda olduğunu görmek için maçın tekrarını izleyebilirim.
    Stadyum dolu idi. Zaten Kayseri maçı için bütün tribünlerde indirim yapıldı, Galatasaray'ı yenersek Kayseri biletleri günler öncesinden bitebilir. Çünkü; sonraki hafta bay geçeceğiz. Bir üç puan ile Beşiktaş önüne çok iyi bir durumda çıkabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Acun da Guiza nın attığı gole sevinemedim kredisini uzattı demiş

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Normal şartlarda başka takımlardan medet ummak hep zoruma gider... Yani sen kendin saçma sapan puanlar kaybedeceksin; sonra da filan takımın rakiplerine çelme takması için ciğerci dükkanının kapısındaki kedi gibi bekleyeceksin... Bu psikolojiyi hiç sevmem ama ben bile Gaziantep galibiyetinden sonra Trabzonspor_Galatasaray maçı için heyecanlanır oldum ve Fenerbahçe adına beklentiye girdim... Gaziantep galibiyetinin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek için bu örneği veriyorum...

Önemli bir galibiyet aldığımızı söylemek istiyorum.Sahada çok iyi oynayamasak bile mücadele ettik.Alex ve Özer kötü gününde olmasaydı maç daha farklı olurdu.

Artık 2.ci olup Şampiyonlar Ligi'ne katılmak kendi elimizde.Şampiyonluk şansı için Bursaspor'un puan kaybını bekleyeceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Normal şartlarda başka takımlardan medet ummak hep zoruma gider... Yani sen kendin saçma sapan puanlar kaybedeceksin; sonra da filan takımın rakiplerine çelme takması için ciğerci dükkanının kapısındaki kedi gibi bekleyeceksin... Bu psikolojiyi hiç sevmem ama ben bile Gaziantep galibiyetinden sonra Trabzonspor_Galatasaray maçı için heyecanlanır oldum ve Fenerbahçe adına beklentiye girdim... Gaziantep galibiyetinin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek için bu örneği veriyorum...

Gaziantep'ten alınan üç puanın altın değil, mücevher değerinde olduğu şimdi daha da iyi anlaşılıyor... Tabii bu mücevherin değer olarak kalabilmesi için haftaya oynayacağımız maç çok daha önemli...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri