Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 65.22%
  • Gaziantep

5 21.74%
  • Berabere

3 13.04%
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [ 26. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Normal şartlarda başka takımlardan medet ummak hep zoruma gider... Yani sen kendin saçma sapan puanlar kaybedeceksin; sonra da filan takımın rakiplerine çelme takması için ciğerci dükkanının kapısındaki kedi gibi bekleyeceksin... Bu psikolojiyi hiç sevmem ama ben bile Gaziantep galibiyetinden sonra Trabzonspor_Galatasaray maçı için heyecanlanır oldum ve Fenerbahçe adına beklentiye girdim... Gaziantep galibiyetinin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek için bu örneği veriyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Normal şartlarda başka takımlardan medet ummak hep zoruma gider... Yani sen kendin saçma sapan puanlar kaybedeceksin; sonra da filan takımın rakiplerine çelme takması için ciğerci dükkanının kapısındaki kedi gibi bekleyeceksin... Bu psikolojiyi hiç sevmem ama ben bile Gaziantep galibiyetinden sonra Trabzonspor_Galatasaray maçı için heyecanlanır oldum ve Fenerbahçe adına beklentiye girdim... Gaziantep galibiyetinin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek için bu örneği veriyorum...

Gaziantep'ten alınan üç puanın altın değil, mücevher değerinde olduğu şimdi daha da iyi anlaşılıyor... Tabii bu mücevherin değer olarak kalabilmesi için haftaya oynayacağımız maç çok daha önemli...

Mesaj Yetkileri