Yav ne alakasız bişi bu mesela bende okulda kaşıyorum sınıftakilerin önünde ayakta o zaman nouma vakasımı oluyor![]()
![]()
Ben Keita'nın taraftara karşı bir şey yaptığını düşünmüyorum..
Yav ne alakasız bişi bu mesela bende okulda kaşıyorum sınıftakilerin önünde ayakta o zaman nouma vakasımı oluyor![]()
![]()
Ben Keita'nın taraftara karşı bir şey yaptığını düşünmüyorum..
Burda milletin hangi takımı tuttuğunu sorgulamak sana düşmez istediği takımı tutar kişisel tercihlerine karışmaya senin hakkın yok.Sen burda esas konuya dönde Keita o hareketi yaptıgı sırada tribünlerden neden tepki geldi bana onu açıkla madem artniyetli değildi orada keita neden tribünler o dakikada tepki gösterdi?Ya da neden trabzon forumlarında maça gidenler tarafından keitaya tepkiler var?
Valla fotoğrafa göre ceza verilmeli gibi gözüküyo. Ancak ben maç esnasında pek dikkat etmedim. TFF video kayıtları ile gerekli yaptırımları uygular. Bana sorarsanız Runje, Volkan, Keita. 3'ü aynı hareket. Ceza gelmeli.
Dipnot: Nouma olayıyla bence hiç bir alakası yok. Nouma çeşme çalışıyomu diye bakmıştı.![]()
I'm back...
tamam arkadaşlar ali sami yen kapansın keita elano arda santos falan ceza alsın tff den bişiler yapmışlardır illa fener maçında oynmasınlar bizde yedek takımla çıkalım 6-0 yenin birkez daha sora facebookta video paylaşıp ahuha ehehe diye gülün eğer bu kadar mutlu olacaksanız olsun hepsi yeterki siz kardeşlerim mutlu olsun..
Ya iyide renklere göre TFF ceza veriyorsa şimdi Fenerbahçe'li Emre'ninde bi kaç maç ceza alması lazım.İlk önce dirsek atıp sonra tekme atıyor.Ha şimdi Keita'da yapmıştı böyle bir hareket onu diceksiniz çıkıpta.Sonra ben bi hareket dicem sonra siz gs'li bunu yaptı diceksiniz uzayıp gidicek.Yani çok boş tartışma bana göre.
özetlerde bu hareketi koymamışlar nedense.trobzonspor taraftarı tepki göstermiş o hareketten sonra keitaya.
Emre'nin pozisyonu hem dirsek değil hem bu pozisyonla uzaktan, yakından alakası yok hem de hakemin dahil olduğu alan içerisinde. Hakem düdüğünü çalıyor ya tekmeye ya da konuştuğu için kartını da veriyor.
Bu hareketin örnekleri diğer mesajlarda gösterilmiş. Bu hareket karşılaştırılacaksa ancak onlarla karşılaştırılır. Yanlış hatırlamıyorsam Volkan'ın hareketinden sonra kasıklardan sorun olduğuna dair raporlar yayınlanmıştı. Nihayetinde pek de önemi yok, o hareketin amacını Volkan hariç kimse bilemezdi ve PFDK bunu tahrik amaçlı kabul etti ve cezasını kesti. Aynı şekilde Runje de bu hareketinden dolayı cezasını aldı. Keita'nın şansı henüz bununla ilgili video yok ortalarda. Gerçi kararlarda video şartı aranıyor mu onu da bilmiyorum. Top Keita'nın ayağına her geldiğinde Trabzon seyircisinin ıslık nedeni de atılan sudan sonra yaptığı numara mı yoksa bu hareket mi onu da maça gidenler bilirler, söyleyebilirler.
PFDK'nın adalet terazisine en ufak bir güvenim yok ve bu hareketi de tahrik kabul etmeyeceklerini düşünüyorum, hatta belki gündeme bile alınmaz. Bekleyip, göreceğiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor Galatasaray maçında Kader Keita'nın bu görüntüsü dikkatlerimizden kaçmadı..
Geçmişte Vedrabn Runje ve kalecimiz Volkan Demirel aynı hareket sebebiyle çeşitli cezalar aldı. Şimdi önümüzde bir derbi var. Keitalı, Keita'sız Galatasaray bizim için farketmez. Ya peki adalet?
Ya peki Profesyonel Disiplin Kurulu'nun alenen ortaya çıkmış taraflılığı. Ali Sami Yen'de uçan taraftarın ardından kapanamayan sahadan sonra biliyoruz PFDK bunu da boş geçecek. Biz yine de hatırlatalım, sizin ceza verecek yüreğiniz olmasa da...
Runje'nin o haraketi yaptığı maçta bende tribündeydim ve çok büyük tepkimide görmüştü..Bana kalırsa Keita'ya ceza gelmez..Çünkü fotodan belli olmuyor o kastedilen şey..
Abi nasıl böyle dersin anlamıyorum.Nesi saçma bunun Keita'nın yaptığı belli bunu o an tribünlerden gelen tepkide belli ediyor bunu.Fotoğraflar da ortada.Ki bu durum ilk Fenerbahçe taraftar sitesinde çıktı sonra medyaya düştü.
Örnekler ortada ceza gerektiriyo durum.Ayrıca kimse Samiyen'i kapattırmaya çalışmadı her yerde çıktı boy boy adam Beşiktaşlıymış falan diye.Bu konunun zaten onla bi alakası yok.
Konu yine 'tencere dibin kara, seninki benden kara'ya döndü. Daha önce böyle olmuştu, ondan önce de böyle olmuştu demeye başlandı yine. Ülkemizde düzelmez hiçbirşey. Herkes takımının gözlüğüyle bakıyor etrafa.
Herkesin değindiği ortak nokta, federasyonun adaletsiz olduğu. Bunu da tamamen kendi çıkarları için söylüyorlar. Bize ceza vermişti, diğerlerine vermiyor. Bize penaltı çalmıyorlar. Onu atmıştı, bunu atamadı. Fenerasyon, Cimboma ceza veremiyor, Beşiktaş kayrılıyor. Herkes kendi takımının hakkını yendiğini düşünüyor. Ama asıl haksızlığa uğrayanlar 3 büyükler dışında kalanlar. Onlar garip, sesleri çıkmıyor, medya yandaşları da yok. Emre tekme atar, Galatasaraylı konuşur. Keita yumruk atar, Fenerbahçeli. Ama Gaziantepli ile Kasımpaşalıdan kimse bahsetmez. Onlar Fenerbahçe'ye karşı oynarken de dayak yer, Galatasaray'a karşı oynarken de, Beşiktaş'a karşı da.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ulan şişeyi atanda suç yok yatan Keita suçlu kart görsün. Adamın tribünle alakası yok hareket çekiyor diye laf koyulsun. Bu kadar korkmayın ya, güvenin Dos Santos'a, o Carlos abisinden kapmıştır 2-3 güreş hareketi, yumruk sonrası nakavt olmayı da öğrenmiştir. Doktorlarınız da öpeyim geçsin der, olur biter![]()
Şimdi dediklerini özetlemeye çalışacağım hatam olursa söyle tamam mı?
Carlos'un suratına yumruk atan Keita değil sarı kart gerektiren foul yapan Carlos suçlu.
2m uzağına düşen suyun damlalarıyla sakat kalan Keita'nın suçu yok.
Tribünlere dönüp hareket yapan Keita suçsuz.Aslında kaşıyodu falan Trabzon seyircisi de niye kaşınıyo diye tepki gösterdi...
Buraya kadar hatam varsa düzelt.Ayrıca " Carlos abisinden kapmıştır 2-3 güreş hareketi, yumruk sonrası nakavt olmayı da öğrenmiştir." Burda ne demek istedin anlamadım.Galiba insan foul yaptıktan sonra yumruk yerse yığılır mı arkadaş! falan gibi bişey demeye çalıştın.
Cevap verirsen sevinirim.
Carlos'tan öğrenmesinin imkanı yok,Carlos Fransa'ya golü atarken o daha doğmamıştı belkide..
Aynı şey sonuçta ona veriyorsa buna vermiyo TFF.Adaleti sağlayamıyor demekki.Kimse burda kendi takımı için TFF adaleti sağlamıyor demez.Üstte bir arkadaş öyle yazmışta sonuçta o pozisyonda TFF ceza vermiyosa buna veriyosa gene adaletli olmuyor.Volkana veriyorsa Keita'ya vermiyorsa gene adaletsiz olay bu.İlla böle oldu diye TFF Galatasaraylı diyosanız daha ne diyelim ztn.
Carlos Amerikan Güreşi'ne merak saldığı için suçludur, Keita da aynı dilde cevap verdiği için.
Taraftar şişe attığı için suçludur, Keita şişeyi alıp federasyon görevlisine götürünce suçlu bulunduğunu görüp, şeye yasal yaptırım yapılması için atlar, lisanslı yüzlerce futbolcunun yaşamını tehlikeye atan şeye aynı dilde cevap vermeyip aktörlük yapma gereği duyduğu için suçludur.
Volkan direk tribünlere bakarak avuçladığı, Keita ise dönerken şortunu düzelttiği ve dönerken 1 saniyelik bir süreçte yüzü tribüne dönük olduğu için suçludur.
Son cümlemi de kendin anla...