Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Derbi hikaye FM şahane.. Bir maçta da hakem konuşulmasın arkadaş. İyice tiksindim TSL'den. Bundan sonra EPL.
    Hakemler maçın skoruna bu kadar etki etmese kimse konuşmaz. Yardımcı hakemler yanlış kararlarıyla Fenerbahçe'yi orta hakemde Galatasaray'ı bitirdi.

Bugün Volkan'ın yerine Leo Franco'yu konuşuyoruz. Çünkü hata yapan Leo Franco...Hakemlerin olayıda buna benziyor.

Oyuncular, teknik adamlar hiç mi hata yapmadı. Kandırmaca yapmaya gerek yok. Daum oyuna müdahale bile edemedi. Çünkü beraberliğe razıydı. Rijkaard'ta ilk defa müdahale edeyim dedi. Ondada olmayacak adamı oyuna aldı. Dengeleri bozdu. Diğer taraftan Fenerbahçe iyi savundu haketti olayınıda kabul etmiyorum. Galatasaray daha az pozisyon verdiğine göre ve daha net pozisyona girdiğine göre Fenerbahçe'den bir farkı yoktur. Buradan çıkarılacak sonuç maçın hakkı değil kendi sahasında neden daha fazlasını yapamadığıdır.

Kazanan her zaman haklıdır ancak her zaman haketmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Son 20 derbide 15 galibiyet, 2 mağlubiyet, 3 beraberlik. Ciddi bir derbi karnesi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki takımada helal olsun iyi mücadele oldu güzel maç oldu ama önceki derbiler gibi pek heyecanı yoktu..

Keita çok numaracı ya Sempatim oluşmaya başladı sırf bu numaralarından dolayı, bi ara yere düştü dedim aha bu sefer birşeyler oldu sonra kart çıkmadığını görünce ayaklandı

Teşekkürler Fenerbahçe.

Helal olsun size helal..Yuzumuzu kara cikartmadilar futbolcularimiz..Hakettik ve 3 puani alip geldik.Helal sana Selcuk macta cok elestirdim ikinci yari yaptigi pas hatalarindan sonra ama sanki bana cevap verdi.Iyiki de verdi Kaptan cok iyiydi tebrik etmek lazim.Takimi Emre'nin yoklugunda cok iyi yonetti.Gokhan muthis mucadele etti defansta saglamdi.Butun takima tebrikler kisaca harika bir galibiyet oldu.

Volkan'in son saniyelerde yaptigi degisik kontrol superdi yahu Baya guldum orada

Taraftarimizda superdiler onlarada helal olsun.Inlettiler Sami Yen'i..

Sampiyon olacagimiza inancim tam.Futbolcularda artik daha cok inaniyorlardir...

Tebrikler Fenerbahce'm..Tebrikler butun takima..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Derbilerin Golcüsü Selçuk
    Tebrikler Fenerbahçe'ye...Hak Ederek kazandılar bence,ayrıca bizim için berabere bitmezse Fenerbahçe kazansın demiştim,öyle oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sabırlı ve disiplinli oynadık Hak ettik Kazandık. Tebrikler Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İki takımda hiçbirşey oynamadı, doğru dürüst posizyon da yoktu maçta.

Tebrikler Fenerbahçe'ye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hakemler maçın skoruna bu kadar etki etmese kimse konuşmaz. Yardımcı hakemler yanlış kararlarıyla Fenerbahçe'yi orta hakemde Galatasaray'ı bitirdi.

Bugün Volkan'ın yerine Leo Franco'yu konuşuyoruz. Çünkü hata yapan Leo Franco...Hakemlerin olayıda buna benziyor.

Oyuncular, teknik adamlar hiç mi hata yapmadı. Kandırmaca yapmaya gerek yok. Daum oyuna müdahale bile edemedi. Çünkü beraberliğe razıydı. Rijkaard'ta ilk defa müdahale edeyim dedi. Ondada olmayacak adamı oyuna aldı. Dengeleri bozdu. Diğer taraftan Fenerbahçe iyi savundu haketti olayınıda kabul etmiyorum. Galatasaray daha az pozisyon verdiğine göre ve daha net pozisyona girdiğine göre Fenerbahçe'den bir farkı yoktur. Buradan çıkarılacak sonuç maçın hakkı değil kendi sahasında neden daha fazlasını yapamadığıdır.

Kazanan her zaman haklıdır ancak her zaman haketmez.
    Ben de aynı şeyi söyledim diğer mesajımda. Keita'nın ofsayt pozisyonunu trtde de konuşuyorlar. Bence hakemler hakediyorlar haklarındaki eleştirileri. Yabancı hakem daha iyi olur. Keita orda gol atsaydı şimdi maçı değil o olayı konuşuyorduk. Bu kadar ince bir durum söz konusu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kendi adıma görmek istediğim güzellikleri maçın başında da, içinde de, sonunda da gördüğüm maç oldu. Galatasaray'lı yöneticileri, futbolcuları (provoke etmeye çalışan Sarp, Gio ve Keita'yı sadece mücadelelerinden ötürü), özellikle de stada giden taraftarları tebrik ederim. Görmek istediğim derbi ortamı buydu. Gergin geçmesi normaldir derbilerin. Görmedim herhangi bir gerginlik ama bu da gerginlikler de olması gerektiği gibi olduğu için olabilir. Umarım bundan sonraki derbiler de bu temizlikte geçer. Manisa maçında olanlara karşılık, beklemesem de gelmiştir bu maçta. Sıra Kadıköy'de.

Takımımız da çok iyi mücadele etti. Çok iyi top yaptığımızı düşünüyorum. Ta ki top Selçuk'a gelene kadar O pasların son bulduğu kişi oluyor genellikle.

Hakemler de hatalar yaptılar. Son dakikada Lugano'nun Gio'ya yaptığı bence penaltıydı. Güiza'nın ofsayt pozisyonunu ise ofsayt yönünde değerlendirmesini normal karşılıyorum. Zira biz görüntülerde çizgiye bakıyoruz. Çizgi ayaklar hizasını gösteriyor. Ancak Güiza'nın vücudu Caner'e göre daha önde. Hakem de böyle gördüğü için verdi sanırım ofsaytı. Ancak diğer yardımcı hakem Keita'nın pozisyonunu nasıl göremez de, ofsaytı vermez anlamak mümkün değil. Genel olarak baktığımda da; hakemler hatalı kararlar verdiler iki takım lehine de.

Son olarak; Ali Sami Yen'e giden taraftarlarımızı kutluyorum. Maçın genelinde televizyondan onların sesini duydum. Kameralar onları çekerken ki coşkuları da harikaydı. Küfürler oldu Galatasaray'a. Olmamasını isterim ancak, tribün de tamamen küfürsüz olmuyor. Tadı biraz da böyle çıkıyor.

Unutmadan Volkan'a da yazıklar olsun diyorum. 1-0 öndesin, maç bitmek üzere. Ne Baros'un üzerine yürümesine, ne Keita ile uğraşmasına, ne de o son top kontrolüne gerek vardı. Tribünleri provoke etmek istiyordu sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne oldu cüneyt çakır Fener düşmanı diyordunuz ? En az 5 net atağımızı kesti. Sarı kartları vermedi...

Maç aslında güzel başladı. Stad etrafında Tesadüfen Alican la karşılaştık İyi faceden resimlerine bakmışım yoksa tanıyamıyacaktım

Maçta görevliydim. Sahaya çıkınca inanılmaz bir destekle karşılaştım. İlk defa bu kadar şiddetli ses geliyordu.

Maçada güzel başladık ama 1-2 pozisyon dışında zevksiz bir ilk yarıydı. 2. yarı da da güzel oynayan , pozisyon bulan bizdik. Ama Selçuk şansın yardımı , Leo nun büyük hatası ile gol attı. Tv özetlerinde fazla belirgin olmuyor leonun ne yaptığı. Ben tam karşıdan gördüm golü. Leo önce sağa sağa kayıyor bu esnada Top kaleye doğru ve sol tarafa geliyor ama leo neden böyle bir amatörlük yaptıysa ters tarafa yürüdü ve uçarak kurtarmaya çalıştı. Sonucunda gol oldu. sola doğru gitse çok rahat kucağıyla kurtarırdı.

Caner zaten ayrı bir olay ne zaman top ona gelse atak eriyip gidiyor.
    Arda hiç oynayamadı.

Galatasarayın 4, Fenerbahçenin 1-2 pozisyonu var. Bana kalırsa maçı biz hakkettik. Ama şans bi türlü bize dönmüyor.

Keşke daha zevkli bir derbi izleseydik. Fenerlilerde fazla tad almamışlardır sanırım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Takımımızı Tebrik Ediyorum...
    Bazı Arkadaşlarada Burasının Taraftar Forumu Olmadığını Hatırlatmak İstiyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Demre View Post

Unutmadan Volkan'a da yazıklar olsun diyorum. 1-0 öndesin, maç bitmek üzere. Ne Baros'un üzerine yürümesine, ne Keita ile uğraşmasına, ne de o son top kontrolüne gerek vardı. Tribünleri provoke etmek istiyordu sanırım.
    Sen daha volkanın bize dönüp yaptıklarını görmedin. Bilmiyorum Lig TV canlı yayında göstermişmidir. Adamın işi gücü provoke etmek. Küfür yemek hoşuna gidiyor sanki. 2 saniye sonra Annesine küfür edileceğini bile bile neden böyle davranıyor anlamıyorum.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi Telegol'de söylediler de bende maçta fark ettim. Arda ısınırken oynayamayacağı belli. Zıplatıp duruyor fizyoterapist ama Arda yapamıyor. Rijkaard bunu görmeyip alıyorsa Arda niye giriyor onuda anlamış değilim. Ben hazır değilim oynayamam demek bu kadar mı zor. Bunun görevden kaçmakla hainlikle bağlantısı olamaz. Nasıl bir mantıktır.

Nesil
    2006

Telegol'de duydum, Leo seneye %100 ayrılıyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz de ne zaman derbi kazansak hep hakemle kazanıyoruz bir de şansla.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ya bir de Özer sakat, ayağında platin var. Omzundan da sakatlanmıştı geçenlerde. Beklentileri karşılayamamasını normal karşılıyorum da, Mehmet Topal'ın neyi var. Çok iyi bir oyuncuydu. Onun da sakatlığı falan mı var acaba. Kendi mevkisinde de oynuyor ama her geçen gün daha kötüye gidiyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şimdi Telegol'de söylediler de bende maçta fark ettim. Arda ısınırken oynayamayacağı belli. Zıplatıp duruyor fizyoterapist ama Arda yapamıyor. Rijkaard bunu görmeyip alıyorsa Arda niye giriyor onuda anlamış değilim. Ben hazır değilim oynayamam demek bu kadar mı zor. Bunun görevden kaçmakla hainlikle bağlantısı olamaz. Nasıl bir mantıktır.
    Evet bende sahadayken ardayı takip ettim. Yüzünde acı çeken bir ifade vardı , mutsuzdu , oynamak istemiyordu sanki. Ki yanılmadım maçta da oynayamadı. Sakatsan oynamayacaksın Arda. Sen Pro. adamsın duygularını karıştırmaman lazım. Sadece hırsla maç kazanılmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Son 4 maçta alınan üç puan var. Galatasaray şampiyonluk stresini kaldıramadı. . .

Herhalde şu konuda gördüğüm en eğlenceli yorumlardan birisi : )

Buna katılmıyorum. Mehmet Topuz'u daha maçın başında sarı kartla cezalandırdı. Haklımıydı orda kart ? Vuran Keita kartı gören Mehmet. Hadi bunuda geçtim. 2. yarıda Servet'e çıkarmadığı KIRMIZI KART zaten evlere şenlik. Bugün hakemi eleştirenler İlk yarıda Gûiza'nın tertemiz pozisyonunu kesildi. Şimdi gelir birisi Gûiza zaten kaçırırdı der saçmalar. Keita'nın pozisyonu varki 3 kişi ofsayt Allah'tan Lugano araya girdi. Zorda kalınca tek sığınılan yer hakem oluyo nedense.

Maç beklediğimden daha sakin geçti. 2 yarıda dengesizin birisi çıkıp Alex'e şişeyi atmasa olaysız bir derbi izleyecektik ilk kez. Ama çıktı birisi çıkıntılığını yaptı kulubunu cezalandırdı ( Tabii TFF kurulları bu şişeyi görürse ) Maçla ilgili söyleyeceğim tek şey Rijkaard'ın hoca olmadığı. Arda acıdan ayakta duramıyo. Sen Mehmet Topal'ı çıkarıp onu oyuna alıyosun. Madem gole ihtiyacın var Elano'yu öne sür. Defansın önüne çekti Fenerbahçe'li oyuncuların önünü açtı. Onlarda ikramı geri çevirmediler tabi. Mehmet Topuz - Selçuk gibi uzaktan iyi vuran oyuncuların önünü açmak çok mantıklı değil. Hemde kalende Leo Franco gibi uzaktan şut özürlüsü kalecin varsa. Yazık Aykut'a - Ufuk'a. Leo'dan fazlaları var eksikleri yok.

Golden önce Vur Selçuk dedim dememle beraber gol oldu 10 kişi üstüme çıktı Çok güzel maç oldu olaysız oldu tek sevindiğim şey bu oldu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vuran Keita kartı gören Mehmet
    O pozisyona vuran Keita diyorsan gerçekten maç hakkında tarafsız yorum yapabileceğine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her zaman olduğu gibi yine kazandık. Teşekkürler Fenerbahçe, Teşekkürler Leo Franco.

Nesil
    2006

Bu arada Galatasaray'ın sahası kapanması gerekiyor. Biz kendi maçımızda sahaya su şişesi attık, Keita'ya isabet etmemesine rağmen iki maç ile cezalandırılmıştık. Galatasaray'lı bir taraftar herşey güzel giderken, temizoyun sağlanmışken, çıktı suyu Alex'in sırtına attı. Gerçi Alex orada kendini numaradan da yere atsa, sonuçta yapılan ortada. TFF adil bir ortam istiyorsa, sahayı kapatması gerekiyor. Ama tabii ne yazıkki böyle kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden bütün taraftlar ceza alıyor, buda seyir zevkini düşürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Burak nasıl Keita değil Allah aşkına. Adam Mehmet'e vurdu. Mehmet boğuşmaya devam edince hemen vurmuşlar gibi attı kendini. Tekrar izlemeni öneririm.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Golden önce Vur Selçuk dedim dememle beraber gol oldu 10 kişi üstüme çıktı Çok güzel maç oldu olaysız oldu tek sevindiğim şey bu oldu zaten.
    Aynı pozisyonda, Selçuk'a mı geldi gene, şimdi atar geriye dememle golünü attı ve aklıma Lyon'a attığı gol geldi.

Bu arada maçı izlediğim yerde yan masada Ali Güneş oturuyordu, bir iki şike muhabbeti yaptık, anında başka masaya geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Aynı pozisyonda, Selçuk'a mı geldi gene, şimdi atar geriye dememle golünü attı ve aklıma Lyon'a attığı gol geldi.

Bu arada maçı izlediğim yerde yan masada Ali Güneş oturuyordu, bir iki şike muhabbeti yaptık, anında başka masaya geçti.
    Lyon maçını anımsattı banada. Hatta o maç deplasmandaydı ve 4-2 yenilmiştik. Hooijdonk o maç oynatılmadı diye teknik direktör baya eleştirilmişti. 85. dakikada almıştı oyuna.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Burak nasıl Keita değil Allah aşkına. Adam Mehmet'e vurdu. Mehmet boğuşmaya devam edince hemen vurmuşlar gibi attı kendini. Tekrar izlemeni öneririm.
    Keita vücut koyuyor Mehmet başlıyor bir sağ bir sol Bilmiyorum belkide ben yanlış izledim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hooijdonk demişken Lig Tv de Hooijdonk vardı. 1-2 dk boyunca gös teması kurdum kendisiyle
    Last edited by Nedvedmania : 28.Mart.2010 at 23:46

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kanal Turk'te Telegol var pozisyonları tek tek gösteriyolar. Maçın heyecanıyla görememiş arkadaşlar tekrar izleyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

bakalım gs nasıl ceza gelecek alex e atılan su sonucu

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

hakemin nesini konuşuyorsunuz? neyini bitirmiş gsın? penaltı mı, 1-1 mi istediğiniz?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Evet yine başlamış Fenerbahçe şansa kazandı Fenerbahçe hakemle kazandı.

Fenerbahçe İnter'i yendi şans'dı.
    Fenerbahçe Chelsea'yi yendi Chelsea şanssızdı.
    Fenerbahçe Galatasarayı yendi hakem sağolsun.
    Fenerbahçe Pendiğe yenildi Pendik çok iyi takım.
    Fenerbahçe Manchestardan 6 yedi işte bu kadarsınız denildi.

Neden acaba Fenerbahçe maç kazandığında kaybeden taraf her zaman hakeme bahane buluyor veya şansa bağlıyor.

Maç yorumuna geleyim.Ortada bir maç gibi gözüktü Saraçoğlunda oynuyormuş gibi rahattı oyuncularımız.1 Şişe atıldı ondan ceza zaten gelmez Selçuk yine boş geçmedi Volkan iyiydi bizim adımıza vasat oyuncu yokdu herkesi tek tek tebrik etmek lazım.Galatasaraydan ise Keita dışında sahada varlık gösteren kimse yokdu.Bravo 12.adam Bravo Fenerbahçe'M
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri