Kendi adıma görmek istediğim güzellikleri maçın başında da, içinde de, sonunda da gördüğüm maç oldu. Galatasaray'lı yöneticileri, futbolcuları (provoke etmeye çalışan Sarp, Gio ve Keita'yı sadece mücadelelerinden ötürü), özellikle de stada giden taraftarları tebrik ederim. Görmek istediğim derbi ortamı buydu. Gergin geçmesi normaldir derbilerin. Görmedim herhangi bir gerginlik ama bu da gerginlikler de olması gerektiği gibi olduğu için olabilir. Umarım bundan sonraki derbiler de bu temizlikte geçer. Manisa maçında olanlara karşılık, beklemesem de gelmiştir bu maçta. Sıra Kadıköy'de.
Takımımız da çok iyi mücadele etti. Çok iyi top yaptığımızı düşünüyorum. Ta ki top Selçuk'a gelene kadar
O pasların son bulduğu kişi oluyor genellikle.
Hakemler de hatalar yaptılar. Son dakikada Lugano'nun Gio'ya yaptığı bence penaltıydı. Güiza'nın ofsayt pozisyonunu ise ofsayt yönünde değerlendirmesini normal karşılıyorum. Zira biz görüntülerde çizgiye bakıyoruz. Çizgi ayaklar hizasını gösteriyor. Ancak Güiza'nın vücudu Caner'e göre daha önde. Hakem de böyle gördüğü için verdi sanırım ofsaytı. Ancak diğer yardımcı hakem Keita'nın pozisyonunu nasıl göremez de, ofsaytı vermez anlamak mümkün değil. Genel olarak baktığımda da; hakemler hatalı kararlar verdiler iki takım lehine de.
Son olarak; Ali Sami Yen'e giden taraftarlarımızı kutluyorum. Maçın genelinde televizyondan onların sesini duydum. Kameralar onları çekerken ki coşkuları da harikaydı. Küfürler oldu Galatasaray'a. Olmamasını isterim ancak, tribün de tamamen küfürsüz olmuyor. Tadı biraz da böyle çıkıyor.
Unutmadan Volkan'a da yazıklar olsun diyorum. 1-0 öndesin, maç bitmek üzere. Ne Baros'un üzerine yürümesine, ne Keita ile uğraşmasına, ne de o son top kontrolüne gerek vardı. Tribünleri provoke etmek istiyordu sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...