Herhalde şu konuda gördüğüm en eğlenceli yorumlardan birisi : )
Buna katılmıyorum. Mehmet Topuz'u daha maçın başında sarı kartla cezalandırdı. Haklımıydı orda kart ? Vuran Keita kartı gören Mehmet. Hadi bunuda geçtim. 2. yarıda Servet'e çıkarmadığı KIRMIZI KART zaten evlere şenlik. Bugün hakemi eleştirenler İlk yarıda Gûiza'nın tertemiz pozisyonunu kesildi. Şimdi gelir birisi Gûiza zaten kaçırırdı der saçmalar. Keita'nın pozisyonu varki 3 kişi ofsayt Allah'tan Lugano araya girdi. Zorda kalınca tek sığınılan yer hakem oluyo nedense.
Maç beklediğimden daha sakin geçti. 2 yarıda dengesizin birisi çıkıp Alex'e şişeyi atmasa olaysız bir derbi izleyecektik ilk kez. Ama çıktı birisi çıkıntılığını yaptı kulubunu cezalandırdı ( Tabii TFF kurulları bu şişeyi görürse) Maçla ilgili söyleyeceğim tek şey Rijkaard'ın hoca olmadığı. Arda acıdan ayakta duramıyo. Sen Mehmet Topal'ı çıkarıp onu oyuna alıyosun. Madem gole ihtiyacın var Elano'yu öne sür. Defansın önüne çekti Fenerbahçe'li oyuncuların önünü açtı. Onlarda ikramı geri çevirmediler tabi. Mehmet Topuz - Selçuk gibi uzaktan iyi vuran oyuncuların önünü açmak çok mantıklı değil. Hemde kalende Leo Franco gibi uzaktan şut özürlüsü kalecin varsa. Yazık Aykut'a - Ufuk'a. Leo'dan fazlaları var eksikleri yok.
Golden önce Vur Selçuk dedim dememle beraber gol oldu 10 kişi üstüme çıktıÇok güzel maç oldu olaysız oldu tek sevindiğim şey bu oldu zaten.