Ne oldu cüneyt çakır Fener düşmanı diyordunuz ? En az 5 net atağımızı kesti. Sarı kartları vermedi...
Maç aslında güzel başladı. Stad etrafında Tesadüfen Alican la karşılaştıkİyi faceden resimlerine bakmışım yoksa tanıyamıyacaktım
Maçta görevliydim. Sahaya çıkınca inanılmaz bir destekle karşılaştım. İlk defa bu kadar şiddetli ses geliyordu.
Maçada güzel başladık ama 1-2 pozisyon dışında zevksiz bir ilk yarıydı. 2. yarı da da güzel oynayan , pozisyon bulan bizdik. Ama Selçuk şansın yardımı , Leo nun büyük hatası ile gol attı. Tv özetlerinde fazla belirgin olmuyor leonun ne yaptığı. Ben tam karşıdan gördüm golü. Leo önce sağa sağa kayıyor bu esnada Top kaleye doğru ve sol tarafa geliyor ama leo neden böyle bir amatörlük yaptıysa ters tarafa yürüdü ve uçarak kurtarmaya çalıştı. Sonucunda gol oldu. sola doğru gitse çok rahat kucağıyla kurtarırdı.
Caner zaten ayrı bir olay ne zaman top ona gelse atak eriyip gidiyor.
Arda hiç oynayamadı.
Galatasarayın 4, Fenerbahçenin 1-2 pozisyonu var. Bana kalırsa maçı biz hakkettik. Ama şans bi türlü bize dönmüyor.
Keşke daha zevkli bir derbi izleseydik. Fenerlilerde fazla tad almamışlardır sanırım.

İyi faceden resimlerine bakmışım yoksa tanıyamıyacaktım