Anket Sonuçlarını Görüntüle: Böyle Manidar Avatarların Kaldırılmasına Ne Diyorsunuz?

Voters
69. You may not vote on this poll
  • Haklı bir uygulama

38 55.07%
  • Haksız bir uygulama

31 44.93%
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Kaldırılan Avatarlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yakında takım avatarıda koyamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Yakında takım avatarıda koyamayız.
    İşte bu tavırla bir yere varamayız. Hani uzlaşmacı olabilmekten bahsediyoruz ya, bu o değil işte. Siz birine gidip bu tarz bir üslup ile şikayette bulunursanız, şikayetinizde haklı olsanız bile kişi istediğinizi yapmak istemeyebilir.

Bakın bu tavra çok güzel bir karşılık verilebilir:

Burası bizimdir. Kararımızı beğenmeyen istediği gibi çekip gidebilir. Kuralları da biz koyarız, biz istersek uygularız.

Ama Turksportal'ın tavrı asla yukarıdaki gibi değildir. Asla böyle bir şey yapmadık, yapmayacağız. Ama özel ricam, sizden de bu tavrı, uzlaşmacı tavrı bekliyoruz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    İşte bu tavırla bir yere varamayız. Hani uzlaşmacı olabilmekten bahsediyoruz ya, bu o değil işte. Siz birine gidip bu tarz bir üslup ile şikayette bulunursanız, şikayetinizde haklı olsanız bile kişi istediğinizi yapmak istemeyebilir.

Bakın bu tavra çok güzel bir karşılık verilebilir:

Burası bizimdir. Kararımızı beğenmeyen istediği gibi çekip gidebilir. Kuralları da biz koyarız, biz istersek uygularız.

Ama Turksportal'ın tavrı asla yukarıdaki gibi değildir. Asla böyle bir şey yapmadık, yapmayacağız. Ama özel ricam, sizden de bu tavrı, uzlaşmacı tavrı bekliyoruz.
    Yapamazsınız zaten bu tavrı. Biz olmasak site bir hiç olur. Futbol bölümü olmasaydı sitenin halini merak ederdim açıkcası. Zaten sürünüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Yapamazsınız zaten bu tavrı. Biz olmasak site bir hiç olur. Futbol bölümü olmasaydı sitenin halini merak ederdim açıkcası. Zaten sürünüyor.
    Sürünüyorsa burada işin ne? Biz sürünenlerin arasında bulunmanı yadırgadım nedense birden. Yönetimin verdiği kararlardan sürekli memnun olmayan birisi olduğun için de böyle bir mesaj yazdığına şaşırmadım.

Bizim için araştırma önemlidir. O işliyorsa orada bir sorun varsa harcayacağımız zaman, diğer forum konuları için harcayacağımız zamanın 10 katıdır.

Bu konuya gelirsek, bu forumdaki kuralların böyle olmasının sebebi herkestir. Kimse keyfine göre kural oluşturmadı ki bu forumda. 11 yıllık bir siteyiz ve sizden önce (ibob mesela sen 4-5 sene öncesini bilmezsin) yaşananlar doğrultusunda bu kurallar kondu. Ben bu sitede yönetici değilken de böyleydi, ben yönetici olduktan sonra da bunlar uygulandı. Evet, dediğiniz gibi tutarsızlıklar var. Mesela güvenip yönetici yaptığımız kişiler, yetkilerinin de verdiği otoriteyi kullanarak fanatikliğin dozaşını arttırır olmuştu bir zamanlar.

O zamanları da geçelim. Laf sokmalı avatarların olmasını isterim ben. 6-0'lı avatarların da olmasını isterim bir Galatasaray'lı olmama rağmen. Çünkü Fenerbahçe tarihindeki bir gururdur bu. Ama Beşiktaş'ın 8-0'ını avatar yaptıramayız çünkü sadece Beşiktaş için değil Türk futbolu için kötü bir anıdır o maç. Bunun dalgasını da yaptıramayız.

Bu forumda yönetici olduğumdan beri kahve muhabbetini forumdan uzak tutmak istedim. Örnek olarak divxplanet buna çok güzel bir emsal teşkil eder. Buradaki muhabbetlerin taraftar forumlarındaki muhabbetlere dönmemesi için elimizden geleni yaptık. Nedir bu kahve muhabbeti ve taraftar forumu muhabbetinden kastım? Şudur: Bir konu konuşulurken gslilerin hemen eski defterleri açması, fblilerin de öyle, diğer takımların da öyle. Yani eğer yapmak istediğiniz hakkaten takımınızı bu şekilde savunmaksa bir sürü alternatif siteler var. Orada savunun takımınızı güzel güzel.

Burada futbolun güzelliklerinden bahsetmek istiyoruz biz. Nasıl ki futbol programlarında kalite denince akla ilk ntv programları gelir (ya da sadece benim aklıma onlar geliyor) böyle bir ortam olsun istiyoruz. Ben yaşlı değilim ama benden 10 yaş küçük olanlar daha o yaşlarda bir forum yüzünden, bir avatar yüzünden karşı takıma kin tutmaya başlayacaksa, biz bunun aracısı olmak istemiyoruz. İşte bu da en başta dediğim gibi bu forumda olanlar sayesinde bu kuralların konduğunu gösterir.

Çok uzun yazdım farkındayım ama bu anketin sonucu, kuralları değiştirmeyecek. Tartışma çıkartmak için bir kıvılcımı bekleyen arkadaşlarımızın mevcut olduğu bir forumda kuralları maalesef sıkı tutmak zorundayız. Ve bütün yöneticilerin verdiği tutarsız bir karar gördüğünüzde mutlaka destek merkezi forumumuza konu açın.

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Sizin Meselenizde Durum Herkesden Farklı Olarak Onu Oraya Yazmanız...
    İnsanlar Bu Kişinin Ne Farkı Var Diyor?
    Bence Farkına Varmanız Gereken Nokta Bu...
    Bu kişinin farkı nickinin altında bulunan sarı kırmızı yazıda mı yatıyor? Böyle saçma şeylere takılan arkadaşlar bile var işte forumumuzda. Benim nickimin altında da Lministrator yazar. Benimki de farklı. Bir Turksportal üyesi, üst yönetici veya admin olduktan sonra dilediği gibi değiştirebilir kullanıcı başlığını. O konuya takılan arkadaşlara "size ne?" demek istiyorum. Bir terslik olsa zaten 15 küsür yönetici farkına varıp "napıyorsun sen" derdi. Eğer o sarı-kırmızı rengin verdiği kararlara etki ettiğini görürseniz gelin destek merkezine konu açın, gerekirse üst yöneticiliğini alalım. Şu ufacık şey için bile 1 paragraf yazı yazabiliyorsam, inanın bana bu kurallar şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Bu kişinin farkı nickinin altında bulunan sarı kırmızı yazıda mı yatıyor? Böyle saçma şeylere takılan arkadaşlar bile var işte forumumuzda. Benim nickimin altında da Lministrator yazar. Benimki de farklı. Bir Turksportal üyesi, üst yönetici veya admin olduktan sonra dilediği gibi değiştirebilir kullanıcı başlığını. O konuya takılan arkadaşlara "size ne?" demek istiyorum. Bir terslik olsa zaten 15 küsür yönetici farkına varıp "napıyorsun sen" derdi. Eğer o sarı-kırmızı rengin verdiği kararlara etki ettiğini görürseniz gelin destek merkezine konu açın, gerekirse üst yöneticiliğini alalım. Şu ufacık şey için bile 1 paragraf yazı yazabiliyorsam, inanın bana bu kurallar şart.
    Yazımda da Belirttiğim Gibi Ben Bu Detaylara Takılmıyorum Ancak Takılanlar Var Ve Neden Takıldıklarını Açıkladım...
    Ancak Altını Çizerek Söylemek İstiyorum ki Sizin Lministrator Yazınızla,Bir Takımın Renklerinin Kullanılarak ÜstYönetici Yazılması Farklı Şeyler...
    Mesele Değişik Yazı da Değil,Bir Takımın Renkleriyle Kendisinin Üstün Olduğunu Vurgulamak da(Her Ne Kadar Ben Böyle Düşünmesem de Görüntü Bu Şekilde)
    Yazımda da Belirttiğim Gibi O Renkleri Kayırmaya Varmadığı Sürece Benim İçin Önemli Değil Orada Ne Renkte Yazdığı...
    İsterse Sarı Kırmızı Şekilde Şampiyon Galatasaray Yazsın;Yeter ki Forum Yöneticiliğine Etki Etmesin O Yazı
    Arkadaşın Verdiği Kararlara Etki Ettiğini Görürsem Zaten Destek Merkezini Kullanırım

Mesaj Yetkileri