Avatarların kaldırılması konusu bana göre çok saçma..Neden diyecek olursak ;

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası ile ilgili olan mizahsen avatarları var bunları görünce ben eğleniyorum.

Beşiktaş'ın 8-0 lık maçla ilgili olan mizahsen avatarları var bunları görünce ben eğleniyorum.

Galatasaray'ın 6-0 lık maçla ilgili olan mizahsen avatarları var bunları görünce ben eğleniyorum.

Bursaspor'un Bizans muhabbetine ilgili olan avatarları var ben bunları görünce tüylerim diken diken oluyor.

Peki ben Fanatikmiyim ? Çoğuna göre evet çünkü neden ben Sarı Kırmızı veya Siyah Beyaz renklere gönül vermiyorum .. Peki ben kime göre fanatik değilim Sarı Lacivertliler için fanatik değilim .. Peki ben kime göre fanatiğim Sarı Kırmızı ve Siyah Beyaz renklere gönül verenlere göre .. Peki ben neden fanatik değilim bu işlerin boş olduğunu biliyorum .. Peki ben neden fanatiğim kazananı tebrik edebildiğim için

Avatar konusundada imzayla her türlü hatırlatma yapılabilirken avatarlada rakibe manidar bir gönderme yapmak bence güzel bir olay.Zaten fazlası olunca hemen banned ! bırakında fazlası olunca banned olsun .. Herkesi sitede tutmak amaçsa bırakında biraz eğlenceli olsun Turksportal .. Herkesde kabul ederke forumda 1 1buçuk sene önceki hallerden eser yok

SaygıLarımLa .. Yönetim ve Üyeler ..