Ben maçları izlediğim için maç anlarında burada olmuyorum genelde, sonra da girmiyorum bazen, bu şekilde başka yöneticiler de olabilir, görülmemesi normaldir.

O zamanlarda da söylemişimdir Anıl, belki benim saflığım, bu bir cahillikte benim cahilliğim küfürlü tezahurat bilmemek ve o tezahuratın bir kısmı yazıldığında bunu anlamamak.

Arada fark var, tahrik, neye göre tahrik? Tahrik nedeniyle mi avatarlar kaldırılıyor yoksa başka sebeple mi?

Küfürü, küfürlü tezahuratı andırıyorsa kaldırılıyor hem imza hem avatar. 6-0, 5-1 neden kaldırılıyor yukarıda yazdım, bunu gören mesajlarına 6s-f5 yazma ihtiyacı hissediyor.

Aradaki o ayrım önemli, üyenin onu koyma amacı önemli, kimse çıkıp mertçe ben bunu küfürlü tezahurat hoşuma gittiği için, küfürlü yeri koyamayacağım için belli kısmını aldım diyebilir mi? Yoksa saf ayağına mı yatar?

Bunu iyi ayırabilirsek, tahrik olunabilecek avatarlara da izin veririz zaten. Amacı bir küfürü anımsatmak olmayan ama rakibi kızdıracak her türlü avatara da izin verebiliriz, sonra burada özgürlük isteyenler özelden gelip neden bu avatarlar kaldırılmıyor diye şikayette bulunacaklar ama.

Avatarında ve imzasında küfürlü tezahuratı anımsatacak şeyi koyanı da uyarmadan banlarız, kabul ediyorsa herkes, uygulamaya geçmek bizim için sorun değil, tahrik amaçlı koyulanlar serbest olur ama amacı başka şey olan avatar ve imza yazanların cezası da buna bağlı olarak daha ağır olur ki, üyeler kendi kontrollerini sağlayabilsinler.