Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

    4 21.05%
  • Beşiktaş

    10 52.63%
  • Berabere

    5 26.32%
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Ankaragücü - Beşiktaş [ 28. Hafta ]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Pazar öğlen oynanmama sebebi Lig TV'dir. Gündüz oynanan maçlarda reytingleri düşüyormuş, zarar ediyorlarmış. O sebepten dolayı bu tarz maçlar akşam oynanıyor.

    Fenerbahçe Avrupa maçları vardı, bu sebepten ya cumartesi ya pazar oynuyordu. Şimdi bide Türkiye Kupası çıktı o nedenle bu iki günde gene oynuyor.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Önemli eksikleri olan Beşiktaş için beraberlik takımı Ankaragücü deplasmanı zor olacaktı. Özetten anlayabildiğim kadarıyla; iki takım da maçı koparabilecekleri pozisyonları yakalamış fakat yararlanamamış. Penaltı beklenilen pozisyon ilk bakışta çok net bir penaltı gibi gözükse de ağır çekim ve farklı açılardan bakıldığında değil gibi gözüküyor. Beşiktaş'ta özette bile sırıtan iki isim vardı; İbrahim Kaş ve Necip. İbrahim Kaş futboluyla Baki'yi aratmıyordu, saçını da kazıttıktan sonra tamamen Baki v2 olmuş. Ne duracağı yeri biliyor, ne hamleleri yerinde, ne zamanlaması düzgün; bir acayip oyuncu olmuş çıkmış İbrahim Kaş. Necip de gereksiz top kayıpları yapmış, özellikle cezasahası önünde kaptırdığı bir top vardı, Ankaragücü cezayı kesebilirdi. Genç oyuncuların özgüvenlerinin olması iyidir ama o pozisyonda üst düzey oyuncular bile o kadar riske girmezdi.

    Ankaragücü, takımı tamamen oturttuğunda çok iyi bir ekip olacak. Bu sezon küme düşmemesi yeterlidir. Zaten alttaki tayfa kendi arasında boğuşur, tehlike çanları Ankaragücü için çalmaz diye düşünüyorum. Ahmet Gökçek, dün iki kaliteli oyuncuyla görüşmek için yarın(bugün) yurtdışına çıkıyoruz dedi. Önümüzdeki sene Ankaragücü, Sivas ve Bursaspor'un yaptığı çıkışı yapabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam
    Mesajlar
    1,208

    Default

    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Pazar öğlen oynanmama sebebi Lig TV'dir. Gündüz oynanan maçlarda reytingleri düşüyormuş, zarar ediyorlarmış. O sebepten dolayı bu tarz maçlar akşam oynanıyor.

    Fenerbahçe Avrupa maçları vardı, bu sebepten ya cumartesi ya pazar oynuyordu. Şimdi bide Türkiye Kupası çıktı o nedenle bu iki günde gene oynuyor.

    Lig TV maclari yayinlayacak diye 2 takima haksizlik yapilip diger 2'sine kiyak mi gecilecek?
    Ingiltere liginde maclar yok mu? Sen Ingiltere liginde cuma veya aksam vakti mac mi gordun?
    Italya liginde cuma gunu maclar mi oynaniyor? Onlari televizyon vermiyor mu, reyting yok mu?
    Dupeduz Bursa ve BJK'den puanlar caliniyor, GS ve FB'ye veriliyor....

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •