Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

    4 21.05%
  • Beşiktaş

    10 52.63%
  • Berabere

    5 26.32%
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Ankaragücü - Beşiktaş [ 28. Hafta ]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Talking

    "Resmen şike"
    Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü taraftarının Bursaspor’a destek vermesiyle ilgili olarak “Resmen teşvik şikesi. Tamam biz de kötü oynadık ama bu kadar da olmaz” diye isyan etti.

    GAZETE HABERTÜRK / Kartal YİĞİT
    Golsüz berabere biten Ankaragücü-Beşiktaş maçına iki takımdan çok Bursaspor damgasını vurdu. Şampiyonluk iddiasını sürdüren Siyah-Beyazlılar Başkent deplasmanında çok önemli 2 puan kaybederken, Ankaragücü taraftarı Bursaspor’u şampiyon ilan etti. Bursa ve A.Gücü kardeş takım olarak bilinirken, 16. dakikada ev sahibi taraftarlar “Şampiyon Bursa” diye bağırdı. Hatta Bursa’dan 3-4 otobüs Yeşil-Beyazlı taraftarın karşılaşmaya geldiği öğrenildi. Mücadelenin son dakikalarında da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Sarı-Lacivertli taraftarlar “Şampiyon Bursa” tezahüratını gür bir sesle tekrarladı.
    TEPKİLİ ALKIŞLAMA
    Maç sonunda Beşiktaşlı yöneticiler bu duruma isyan etti. Tepki olarak Ankaragücü futbolcularını alkışlayan Siyah-Beyazlı idareciler, yaşananlar için “Bu resmen teşvik şikesi. Tamam biz de kötü oynadık ama bu kadar da olmamalı. Bunu anlamak mümkün değil” diye konuştu.


    Haber ilk olarak Milliyetspor'a düştü. Bütün haber sitelerinde var.

    Başkent’te Ankaragücü ile golsüz berabere kalarak, şampiyonluk yarışında büyük yara alan Beşiktaş’ta yöneticilerin maç sonrasında yaptığı açıklamalar Bursa’yı ayağa kaldırdı.
    Ankaragücü taraftarının Bursaspor’a destek vermesini “teşvik şikesi” olarak değerlendiren ve bu konuda ilginç açıklamalar yapan siyah-beyazlı yöneticilerin; Bursa’dan 3-4 otobüs dolusu taraftarın maça geldiğini, 16. dakikada ev sahibi ekibin Bursaspor’u şampiyon ilan ettiğini, maçın son dakikalarında sarı-lacivertli taraftarların bir kez daha ?Bursaspor şampiyon” tezahüratlarıyla ortalığı inlettiklerini ifade etmesi yeşil-beyazlı camiada tepki ile karşılandı.
    Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, açıklamaları ” komik” olarak değerlendirirken, “Biz Ankaragücü ile kardeş kulübüz. Onlar tabi ki şampiyon olmamızı istiyorlar. Doğal olarak bize de o gözle bakıyorlar. Kardeşlerinin şampiyon olmasını istiyorlar. Bunun dışında başka ne olabilir. Ankaragücü şampiyonluğa oynamış olsaydı, aynı desteği biz de onlara verirdik. Böyle komik şeylerle geçirecek vaktimiz yok. Biz işimize bakıyoruz.” dedi.
    TARAFTAR BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
    Tepkilerini internet sitelerinde dile getirirken, Beşiktaşlı yöneticilere “günaydın” diyen Bursasporlu taraftarlar, her iki takımın taraftarlarının şehirlerin plaka kodlarına göre 06 ve 16. dakikalarda tezahürat yaptıklarına dikkat çektiler. Bursalı taraftarlar şunları söylediler: “Beşiktaşlı yöneticilerin açıklamalarını gazetelerden okuduk. Ayıp etmişler. Ankaragücü tribünlerinin bize, bizim de onlara gönderdiğimiz dostluk içeren tezahüratlar yeni değil ki. Şu anda şampiyonluk yolunda olduğumuz için ve şampiyonun Anadolu’dan çıkmasını istedikleri için son haftalardaki desteklerini bu yönde veriyorlar. Bunun nesi yanlış, neresi şike?” dediler.
    Üç büyüklerin kendilerinden başka şampiyonluk lafına tahammülleri olmadığını da belirten yeşil beyazlı taraftarlar,”Beşiktaşlı yöneticiler, iki kulüp arasındaki soğukluğun giderilmesi gerektiğini söylerken, bakıyorsunuz garip açıklamalarla gerilimi tırmandırmaya çalışıyorlar. Ligin son maçını Bursa’da birlikte oynayacağız. Bunu hiç düşünmüyorlar mı? Beşiktaş sahadan galip çıksaydı ne olacaktı? Yine aynı açıklamaları yapacaklar mıydı?” diye konuştular.
    Bursasporum.com sayfasıda açılıştan güzel cevap vermiş.


  2. #2
    Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir
    Mesajlar
    5,434

    Default

    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Haber ilk olarak Milliyetspor'a düştü. Bütün haber sitelerinde var.



    Bursasporum.com sayfasıda açılıştan güzel cevap vermiş.

    Yeni mi dank etti Milliyet,Ankaragücü her maçta 16.dakikada Bursa diye bağırıyor onu bilmiyor muydun ?Göztepe taraftarıda bağırdı onlar da şike yaptı heralde .Futbol literatürüne yeni kelime katıldı : teşvik şikesi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •