1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Fenerbahçe Final Four Maçları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbol federasyonunu anlamıyorum, Fenerbahçe'nin final oynaması neredeyse belliyken Fenerbahçe'nin futbol maçını da pazara koymuşlar, cuma ya da pazartesi ya da bugün oynanabilirdi lig maçı.

Ben de lig maçı yerine bu maça bakacağım dediğin gibi böylesine sık rastlamıyoruz, voleybol maçı tamamlandığında daha futbol maçı devam ediyor olacak, eğer kupa gelirse ve Kayseri önünde de lehimize skor olursa, tribünler de baya güzel olur, acaba stadda maçın canlı verilmesi gibi bir durum ya da imkan var mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Futbol federasyonunu anlamıyorum, Fenerbahçe'nin final oynaması neredeyse belliyken Fenerbahçe'nin futbol maçını da pazara koymuşlar, cuma ya da pazartesi ya da bugün oynanabilirdi lig maçı.

Ben de lig maçı yerine bu maça bakacağım dediğin gibi böylesine sık rastlamıyoruz, voleybol maçı tamamlandığında daha futbol maçı devam ediyor olacak, eğer kupa gelirse ve Kayseri önünde de lehimize skor olursa, tribünler de baya güzel olur, acaba stadda maçın canlı verilmesi gibi bir durum ya da imkan var mı?
    Bizim samiyenin skorboardında bile verildiyse Saraçoğlunda hayli hayli verilir Ama maçın tamamını vermezler. Son kısmını ,ve kazanırsa kupayı.

M
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri