Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 126 sonuç

Konu: Fenerbahçe Final Four Maçları

Ağladım maç bitti ağladım böyle bir heyecan yaşamadık voleybolun bir numaralı arenasında FİNALDEYİZ ! bu arada bağıran adam gamova'nın smaçlarını beğenmişsindir umarım anlayan anladı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla baya heyecanlıydı. Ben sadece Nati ve Seda için izledim maçı. Ama Ravva daha güzel çıktı. Bi ara aha maç gidiyo dedim ama Gamova ve Fenerbahçe'nin şansı (sakın yanlış anlamayın galibiyete şaka demiyorum ama son sette öyle sayılar geldi ki hakikaten komediydi.) finali Fenerbahçe'ye getirdi. Fenerbahçe bu kupayı 3-0'la kazanır...
    I'm back...

Voleybol Bayanlar Ligimiz Çok Kaliteli Gerçektende ve Avrupada Her Yıl Ses Getiriyoruz Hem Milli Takım Hem Kulüpler Bazında Çok İyiyiz Bayanlarda Ligimiz Marka Oldu.

Darısı Futbola İnşallah. Lig Ne Kadar İyi Olursa Olsun Avrupada İnanın Başarı Kendiliğinden Geliyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

2010 Dünya Kupasında olmayan Türk futbolunda bi halt varmış gibi ortalık yıkılırken Fenerbahçe Acıbadem'in voleybolcu kızları 3-4 Nisan'da Şampiyonlar Ligi için Avrupa'da 4'lü final oynayacak... Tebrikler...
    Böyle bir yazı okumuştum dün, gerçekten çok doğru bir söz. Futbolda ortalık yıkılıyor belki ama ortada başarı diye bir şey yok. Helal olsun Fenerbahçe Acıbadem.

Futboldaki Baş Aktörler Kulüpler Voleyboldaki Bu Sistemi Görsünde Azıcık Örnek Alsın...

Fenerbahçe'nin futbol ve erkek baskette de voleybolda olduğu gibi bir yapılanmaya gitmesi gerektiği konuşuluyor son günlerde, ben tamamen katılıyorum buna. İşini gerçekten profesyonelce yapanlar oldukça başarı eksik olmaz. İstek, inanç, arzu, ciddiyet gibi faktörler ve tabii Mehmet Ali Aydınlar'ın da maddi ve manevi özverileriyle takım buralara geldi, belki de yarın şampiyon olacak. Kesinlikle bu model örnek alınmalı. Milyon dolarlık futbol takımı ne hallerde, milyon dolarlık erkek basketbol takımı ne hallerde. O kadar para ve desteğe rağmen futbol ve basketbolda istenilen başarı sağlanamıyor. Bundan 2-3 yıl öncesine kadar Fenerbahçe Ülker Aydın Örs yönetimindeyken harikaydı, ancak yönetimin Tanjevic'e geçmesi ve yanlış yapılandırmalar durumu mahvetti. 2010 Dünya Kupası uğruna Tanjevic görevde tutuldu, hem milli takımda, hem Fenerbahçe'de ama görüyoruz ki şimdi Tanjevic hastalığı sebebiyle takımların başında olamayacak. E ne oldu, kaybeden basketbolumuz oldu. Fenerbahçe Acıbadem'de Mehmet Ali Aydınlar'a ayrı parantez açılmalı bu yüzden. Ülker grubu ve Fenerbahçe yönetimi senelerdir o bütçelerle istenilen seviyeye gelemezken (futbol ve baskette), Acıbadem grubu harikalar yarattı.

Nesil
    2006

Konu dışı yorumlar lütfen yapmayınız. Sarı Meleklerin elde ettiği zaferimizi başka konulara çekerek mesaj kirliğini artırmayınız. Bu tarz yorumlarınızı ilgili konular altında paylaşabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Konu dışı yorumlar lütfen yapmayınız. Sarı Meleklerin elde ettiği zaferimizi başka konulara çekerek mesaj kirliğini artırmayınız. Bu tarz yorumlarınızı ilgili konular altında paylaşabilirsiniz.
    Konu dışı değil yaptığım yorum. Acıbadem grubunun başarısından bahsediyorum farkındaysan, diğerleriyle kıyaslayarak. M.Ali Aydınlar ve ekibinin, takımdaki profesyonellik, ciddiyet, istek ve inançtan söz ediyorum, alakasız şeyler yazmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Valla şimdi geldim o kadar heyecanlıyımki hemen açtım maçın sonucuna baktım. İzleyemedm zaten o nasıl heyecandı öyle. Helal olsun Sarı - Melekler. Kaybetselerde son maçı ( en ufak düşünce yok aklımızda ) yinede şampiyonlar gibi karşılanacaklar !

Nesil
    2006

Yarın artık, Kayserispor değil, bu maçı izleyeceğim. Her zaman böyle finaller izlemek olmuyor. İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Liginde final oynuyoruz. Cannes daha önce bu kupayı iki kez kaldırmış bir kulüp ve 1998'den beri Fransa'da şampiyon oluyorlar. Birazda şans yardım etti ve finale çıktık. Umarım yarında kazanır ve müzemize tarihi bir kupa daha getiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futbol federasyonunu anlamıyorum, Fenerbahçe'nin final oynaması neredeyse belliyken Fenerbahçe'nin futbol maçını da pazara koymuşlar, cuma ya da pazartesi ya da bugün oynanabilirdi lig maçı.

Ben de lig maçı yerine bu maça bakacağım dediğin gibi böylesine sık rastlamıyoruz, voleybol maçı tamamlandığında daha futbol maçı devam ediyor olacak, eğer kupa gelirse ve Kayseri önünde de lehimize skor olursa, tribünler de baya güzel olur, acaba stadda maçın canlı verilmesi gibi bir durum ya da imkan var mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Futbol federasyonunu anlamıyorum, Fenerbahçe'nin final oynaması neredeyse belliyken Fenerbahçe'nin futbol maçını da pazara koymuşlar, cuma ya da pazartesi ya da bugün oynanabilirdi lig maçı.

Ben de lig maçı yerine bu maça bakacağım dediğin gibi böylesine sık rastlamıyoruz, voleybol maçı tamamlandığında daha futbol maçı devam ediyor olacak, eğer kupa gelirse ve Kayseri önünde de lehimize skor olursa, tribünler de baya güzel olur, acaba stadda maçın canlı verilmesi gibi bir durum ya da imkan var mı?
    Bizim samiyenin skorboardında bile verildiyse Saraçoğlunda hayli hayli verilir Ama maçın tamamını vermezler. Son kısmını ,ve kazanırsa kupayı.

M
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bugün beşinci set oynanırken neler yaşadığımı anlatamam...Hayatımda bu kadar ya iki, ya üç defa heyecanlanmışımdır... Aslında 4.sette bitirebileceğimiz maçı az kalsın kendi ellerimizle veriyorduk ama öyle inanılmaz işler oldu ki; final geldi...

Türk Spor tarihinde, takım sporları olarak ilk defa "bir numaralı kupada" yani ŞAMPİYONLAR LİGİ düzeyinde bir organizasyonda bir TÜRK TAKIMI finale yürüdü... Bu Türk voleybolu adına değil; Türk sporu adına bir devrimdir...

İnşallah yarın; bugün yaptığımız hataları tekrar etmeyiz ve hakkımız olan şampiyonluğu (n'olur aynı gerilimi bir daha yaşatmayın) söke söke alacağız...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bunca yıldır Aziz Yıldırım'ı hiçbir futbol maçında bile böyle sevinirken görmemiştim...

Bugün öyle bir heyecan yaşadık ki; bambaşkaydı... Bir tarihe tanıklık ettiğimizin farkında mıyız?

Fenerbahçenin 200.kuruluş yılı kutlanırken bugün yaşanan zaferin hatırlanmayacağını mı sanıyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5 defa onlar maç sayısı attılar, 5 defa biz. Aziz Yıldırım tüm taraftarın yaşadığı duyguyu göstermiş, finalde kaybetsek de çok üzülmem ama bugün kaybetseydik çok kötü olacaktı.

Üstelik yarın kazanırsak şampiyonluk namağlup gelmiş olacak. Maçı TRT 1 verecek saat 18.30'da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bugün beşinci set oynanırken neler yaşadığımı anlatamam...Hayatımda bu kadar ya iki, ya üç defa heyecanlanmışımdır... Aslında 4.sette bitirebileceğimiz maçı az kalsın kendi ellerimizle veriyorduk ama öyle inanılmaz işler oldu ki; final geldi...

Türk Spor tarihinde, takım sporları olarak ilk defa "bir numaralı kupada" yani ŞAMPİYONLAR LİGİ düzeyinde bir organizasyonda bir TÜRK TAKIMI finale yürüdü... Bu Türk voleybolu adına değil; Türk sporu adına bir devrimdir...

İnşallah yarın; bugün yaptığımız hataları tekrar etmeyiz ve hakkımız olan şampiyonluğu (n'olur aynı gerilimi bir daha yaşatmayın) söke söke alacağız...
    Bayanlar Voleybolunda Çok Başarılıyız İlk Defa Değil Bunları Yaşadık Yaşamaya da Devam Ediyoruz. Eczacıbaşı 2Numaralı Kupayı Kazandı. Geçen Sezon Şampiyonlar Ligini 1.Numaralı Kupayı Vakıfbank Aldı. Ayrıyetten Avrupada Mücadele Eden Bayan Kulüplerimiz En Az Çeyrek Final Oynadı. Ama Bütün Bunların İçinde En Önemlisi Voleybol Ligimiz Büyük Marka ve Kalitelidir. Voleybolda İtalya Rusya Gibi Ülkelerle Yarışıyoruz En Önemli 3-4 Ligden Birisi Bizim Ligdir. Ama Erkek Voleybolumuz Biraz Geride.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post

B]
    Galatasaray Tekerlekli Basketbol takımının yaptığı olağan üstü başarı"lar"ı ne çabuk unuttunuz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bu Arada Üst Üste 2 Sezondur Şampiyonlar Ligi Kupası Türkiyeye Gelirse Şahane Olur. O Yüzden Mutlaka Kazanması Lazım Fenerbahçenin 2Sezon Üst Üste Avrupayı Sallıyoruz Daha Ne Olsun...

Aziz Başkan ile Mehmet Ali Aydınlar kendilerini kaybetmişler fotoğrafta da görüldüğü gibi Aziz Başkan'ı ne şampiyonluklarda ne Galatasaray derbilerinde böyle görmüştüm Gerçekten inanılmaz bir maçtı ve süper bir heyecan vardı, harika bir maçtı, maç sayıları karşılıklı döndü ve bu heyecana bizler gibi başkan ve Aydınlar da dayanamamış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bu Arada Üst Üste 2 Sezondur Şampiyonlar Ligi Kupası Türkiyeye Gelirse Şahane Olur. O Yüzden Mutlaka Kazanması Lazım Fenerbahçenin 2Sezon Üst Üste Avrupayı Sallıyoruz Daha Ne Olsun...
    Voleybolda Avrupa Şampiyonu olmuş takımımız yok henüz, olursa Fenerbahçe ilk olacak, 2 defa final oynadı takımlarımız ama daha şampiyonluk gelmedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Vakıfbank Güneş Sigorta başka bir turnuvada şampiyon oldu, Şampiyonlar Ligi'nde değil diye biliyorum.

Nesil
    2006

Şampiyonlar Ligi 2001'den beri yapılıyor, Güneş Sigorta başka bir kupa kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Helal olsun Sari Melekler'e..Muthis bir hirsla maci kazandilar.Diyecek birsey bulamiyorum gercekten.Kupayi alip gelecekler artik bu saatten sonra kupa bizim insallah...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Gece sabaha kadar NCAA final-four'unu izledim... Amerikan Kolej Basketbol ligi dörtlü finali... Yeni uyandım... Uyanır uyanmaz aklıma normal şartlarda bugün oynanacak Kayseri maçının gelmesi lazım... Gözlerimi açtım ve aklıma ilk olarak "bayan voleybol takımının bugün oynayacağı final karşılaşması" geldi... Daha ne olsun? Kayseri maçı gibi maçlar daha çooooook oynanacak... Ama böyle final maçları her zaman nasip olmuyor... Bir tarihe tanıklık etmek niyet ve duasıyla tv.de voleybol maçına kilitleneceğim ve molalarda Lİg Tv.ye döneceğim...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Galatasaray Tekerlekli Basketbol takımının yaptığı olağan üstü başarı"lar"ı ne çabuk unuttunuz.

Haklısınız malesef... Engellilere karşı ayırımcılığın bir insan hakkı ihlali olduğuna inanan birisi olarak malesef bazen farkında olmadan aynı ayırımcılığı biz de yapıyoruz... Galatasaray Tekerlekli Basketbol takımı sadece Avrupa şampiyonu değil; dünya şampiyonu olmuştu... Onları unuttuğum için özür diliyorum... Onların büyük başarısını da bir kez daha saygıyla anmak lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Son 1 Saat 45 dk artık maç için. Bakıyorum hala daha futbol haberleri var ama bu büyük olay için ayrı bir program yok. Fenerbahçe SPOR Kulubu ama futbol dışında sporlarla ilgilenen yok ülkemizde.

Bu arada 24'te Fenerbahçe belgeseli var.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri