Saha karıştı bir anda.Barış kırmızı kart gördü.
Sivasspor
Galatasaray
Berabere
Saha karıştı bir anda.Barış kırmızı kart gördü.
Olaylar çıkmış sahada.
barış kırmızı gördü...haklı kart
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu maça "beraberlik" ihtimalini hiç yakıştıramıyordum... Çünkü galatasaraya kesinlikle yaramayacak bir sonuçtu...Gerçi maç henüz bitmedi ama sanırım yanılacağım. Bitse bitse böyle berabere biterdi; son dakika golüyle...
Maçı izlemedim ama; çıkan sonuç şu son beş maç ve sadece 4 puan. Galatasaray artık şampiyonluğu kaybetmiştir. Bu saatten sonra şampiyonluk hayal gibi...
4 tane aynı tip adamla maça başlamak Dünya'nın hiçbir yerinde görülmemiş bir olay,tebrikler Rijkaard.Tebrikler Aykut,bir kaleci bir topu asla bu şekilde elinden kaçıramaz.Tebrikler bütün takım,ne kadar güzel futbol oynuyorsunuz öyle.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bitti bitti...Hade geçmiş olsun... son dakikalar yaklaştıkça geriye gömülüp skoru korumaya çalışmak yerine önde bassaydık alırdık maçı ama yine son anlarda golü yedik... Artık çok ama çok zora girdi Galatasaray için şampiyonluk...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
En iyisi oyunu açıp kendimi FM'e vurayım...Rijkaard bile kavgaya dalıyordu
sinirler gergin artık... kalan hafatalarda daha çok olaylar çıkar... daha bu lig bitmez erkenden merak etmeyin
![]()
Belliydi şu golü yiyeceğimiz.Ben yıllardır böyle ruhsuz bir Galatasaray görmedim.Galatasaray sevgimden soğuttular yemin ediyorum.Bu kadar ruhsuz cansız bir futbol görmedim.Koskoca Galatasaray gol yememek için ikinci yarı kendi yarı sahasına kapanıyor.Yazık ne hallere düştük.
Barış'ın yaptığı iş değil, o salladığı tekme oyuncuya gelse ne olacak? bide kartı görmüş geri dönüyor tokat sallıyor, iyice karıştırdı ortalığı...
şuna katılıyorum. Galatasaray skoru korumak adına savunmaya çekilecek takım değil. Eğer önde basmaya çalışsaydı geriye yaslanmak yerine bu maçı alırdı, hatta üzerine goller atarak alabilirdi.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
bugun lig sonuncusu diyarbakir bile 1-0 ondeyken son 10 dakikada 10 kisi ceza sahasi icine kapanmazken bizde Jo ilerde kalan 10 kisi ceza sahasi icinde bekliyor yani gol atmalari gayet dogal , Allah sonumuzu hayretsin
Barış'ın 5 maç ceza alması hatta futbol hayatının bitirilmesi lazım.Öyle bir hareketin bedeli bence budur.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Futbol hayatının bitirilmesi saçma olmuş.
Bu sezon cezaların standardı belli değil. Ne verseler şaşırmam.
Bir daha üzerinde Galatasaray Arması bulunan bir forma, antrenman eşofmanı vs giymezse mutlu oluruz. Gediği günden beri ligimizin en çirkef oyuncu olmayı başardı.
Keita'nın çıkmaması lazımdı bir de. Rijkaard'ın oyuncu değişiklikleri biraz tuhaf oluyor gerçekten.
Barış zaten psikolojisi bozuk bir oyuncu. Acaba oyunda mentalitesi şişik miydi bakmadım
Alman Milli takımı niye çağırmamış anladı herhalde,umarım bize ikinci ihtimal olarak sarıldığı için bizimkilerde çağırmaz
Böyle oyunculara güle güle demek lazım.GS'de olsa ne olur olmasa ne olur.
Ya Barış zaten tam bir artist.Galatasaray forması yakışmıyor ona.5 pozisyondan 4 ünde kendini atıyor yere.Son dakkalarda beni değiştirin sakatlandım diyor sonra bi bakıyosun 20 metre deparla adamı kovalıyor.Olcak iş değil.
Şampiyonluk yarışına ilk havlu atan takım G.Saray oldu. Bakalım yarışta daha kimler havlu atacak ya da atacak mı? Tebrikler Sivas.
Rijkaard geçen hafta orta sahayı boş görünce bu hafta 4 adamla doldurmak istedi sanırım ama yine planları tutmadı, Sivas ikinci devrenin büyük bölümünde hapsetti Galatasaray'ı sahasına, eğer gol atamasa Sivas, yazık olacaktı onlara.
Rijkaard'ı sezon başında da öne geçtiği maçlarda sürekli geriye oyuncu alıyor diye eleştiriyordum, bugün de muhtemelen Santos'u çıkarıp, Gökhan'ı oyuna alacaktı belki de, bunu gören oyuncu ileride basar mı topa? Psikolojikman çekilir geri. Arda golde sevinirken bile rahat hareket edemiyordu, geçen hafta oynamasa bu maçta belki yer alabilirdi.
Galatasaray havasını haftalar önce kaybetmişti, yine de her şey bitti diyemeyiz, 3 hafta önce Beşiktaş için her şey biterken, 2 hafta önce Fenerbahçe için her şey bitiyordu çünkü.
Barış ise beni çıkar dedi, baktı Rijkaard çıkarmıyor, ben kendim çıkayım dedi herhalde.
Hayrettin'e de geçmiş olsun, Sivasspor daha çok savunmaya önem verecektir Mesut Bakkal ile, ligde kalacaklar diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Beşiktaş'ın da var Sivas, D.Bakır, Manisa ile maçlarıbenzer performanslar bekliyoruz
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
barış'ın oynadığı maçlarda galatasaray'ı desteklemeyeceğim.
aykut'a hiç bir şekilde güvenilmeyeceğini bu maçın son dakikasında görmüştür umarım herkes. 1 olumlu dikişi bile olmadı maçta. ben aykut'tan çok o kalede ufuk'u görmek istiyorum. nerde rüştü'yü kesip v.valdes'i oynatan rijkaard, nerde şimdiki rijkaard...
sahada klasik bir sivasspor vardı yine. neill'a yumruklar,rijkaard'a saldırılar, mehmet topal'ın kırılmaya çalışılan bir burnu vardı. souleymanou keita adındaki futbolcunun (!) sahada ne yaptığına anlam veremedim. tüm keita'lar böyle heralde.
Tebrikler Sivas'a..Galatasaray'a da gecmis olsun.Şampiyonluk şansları bitti bana göre.Bundan sonra SL'yi kovalayacaklardir ama o da zor bence..Bakalım neler olacak..
Barış'a da sağlam bir ceza gelir umarım.Atıldı oyundan hala konuşuyor bişeyler.İnsan gidip özür diler yahu.Kadir ayağını çekmese neler olurdu kim bilir..
Keita'yı ben de bu tür hareketleri nedeniyle sevmiyorum ama o pozisyonu sadece yukarıdan ve arkadan verdi Lig TV, yani o açıdan bakarak, kesin yorum yapıp Keita'yı suçlamak doğru olmaz.
Buna dikkat edip yorumlarımızı yaparsak iyi olur, Hayrettin'in o hali çok kötüydü ama dikkatli bakılırsa, düşerken kendini koruyamıyor, o nedenle de olmuş olabilir, kesin ithamlardan kaçınalım.
"YÜCE ATATÜRK"