Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

13 28.89%
  • Galatasaray

24 53.33%
  • Berabere

8 17.78%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 152 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ 28. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Saha karıştı bir anda.Barış kırmızı kart gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Olaylar çıkmış sahada.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

barış kırmızı gördü...haklı kart
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu maça "beraberlik" ihtimalini hiç yakıştıramıyordum... Çünkü galatasaraya kesinlikle yaramayacak bir sonuçtu...Gerçi maç henüz bitmedi ama sanırım yanılacağım. Bitse bitse böyle berabere biterdi; son dakika golüyle...

Nesil
    2006

Maçı izlemedim ama; çıkan sonuç şu son beş maç ve sadece 4 puan. Galatasaray artık şampiyonluğu kaybetmiştir. Bu saatten sonra şampiyonluk hayal gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

4 tane aynı tip adamla maça başlamak Dünya'nın hiçbir yerinde görülmemiş bir olay,tebrikler Rijkaard.Tebrikler Aykut,bir kaleci bir topu asla bu şekilde elinden kaçıramaz.Tebrikler bütün takım,ne kadar güzel futbol oynuyorsunuz öyle.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bitti bitti... Hade geçmiş olsun... son dakikalar yaklaştıkça geriye gömülüp skoru korumaya çalışmak yerine önde bassaydık alırdık maçı ama yine son anlarda golü yedik... Artık çok ama çok zora girdi Galatasaray için şampiyonluk...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by sananes View Post
    mehmet yıldız oynarsa sivas'ın tekrar kahramanı olacak bu maçta diye düşünüyorum.inşallah sivas puan alacak ve gs'yi zirveden iyice uzaklaştıracak.
    öpüldün mehmet yıldız aslansın beee
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    4 tane aynı tip adamla maça başlamak Dünya'nın hiçbir yerinde görülmemiş bir olay,tebrikler Rijkaard.Tebrikler Aykut,bir kaleci bir topu asla bu şekilde elinden kaçıramaz.Tebrikler bütün takım,ne kadar güzel futbol oynuyorsunuz öyle.
    Adama daha ne yapsın neler tuttu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

En iyisi oyunu açıp kendimi FM'e vurayım... Rijkaard bile kavgaya dalıyordu sinirler gergin artık... kalan hafatalarda daha çok olaylar çıkar... daha bu lig bitmez erkenden merak etmeyin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Aykut'un golde hatası yok... Top sert ve yerden sekerek geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Aygün,bir kaleci bir bütün halinde tamamlar 90 dakikayı.Neill top kaçırdı ama defans telafisini yaptı.Ama bir kaleci hata yaparsa bunun telafisi yapılamaz.O yüzden bir kaleci hata yapmamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Hepsini geçtim, Aykut nasıl arkadaşlar şu ana kadar? Çünkü bizim için çok önemli bence o, as kaleci olabilecek yetenekte.

Galatasaray'ın yediği golde topu sektirdi... Ya kornere doğru tokatlamalı, ya tutmalıydı... Ama böyle topları tutmaya çalışmak her zaman risktir... En iyisi yan çizgiye doğru tokatlamak... Kornere atmak yani...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Galatasaray'ın yediği golde topu sektirdi... Ya kornere doğru tokatlamalı, ya tutmalıydı... Ama böyle topları tutmaya çalışmak her zaman risktir... En iyisi yan çizgiye doğru tokatlamak... Kornere atmak yani...
    %100 katılıyorum.Madem tutamayacaksın,çel kornere be arkadaş.Bu kadar taraftara da kafayı yedirtme.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belliydi şu golü yiyeceğimiz.Ben yıllardır böyle ruhsuz bir Galatasaray görmedim.Galatasaray sevgimden soğuttular yemin ediyorum.Bu kadar ruhsuz cansız bir futbol görmedim.Koskoca Galatasaray gol yememek için ikinci yarı kendi yarı sahasına kapanıyor.Yazık ne hallere düştük.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Barış'ın yaptığı iş değil, o salladığı tekme oyuncuya gelse ne olacak? bide kartı görmüş geri dönüyor tokat sallıyor, iyice karıştırdı ortalığı...
    şuna katılıyorum. Galatasaray skoru korumak adına savunmaya çekilecek takım değil. Eğer önde basmaya çalışsaydı geriye yaslanmak yerine bu maçı alırdı, hatta üzerine goller atarak alabilirdi.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bugun lig sonuncusu diyarbakir bile 1-0 ondeyken son 10 dakikada 10 kisi ceza sahasi icine kapanmazken bizde Jo ilerde kalan 10 kisi ceza sahasi icinde bekliyor yani gol atmalari gayet dogal , Allah sonumuzu hayretsin

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Barış'ın 5 maç ceza alması hatta futbol hayatının bitirilmesi lazım.Öyle bir hareketin bedeli bence budur.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Barış'ın 5 maç ceza alması hatta futbol hayatının bitirilmesi lazım.Öyle bir hareketin bedeli bence budur.
    Zaten bu,Barış'ın ilk vakası değil Yaşar abi.Hatırlarsan ligin ilk yarısında Diyarbakırspor maçında da kırmızı kart görmüştü!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ben bu Barış'ı seviyorum ya. İnsanlar neden hiç sevmiyor anlamıyorum, elimizdeki diğer oyuncularla kıyaslayınca banko oynamalı bence. Hatta orta saha Barış Topal birlikte oynayınca daha kuvvetli oluyor.
    eskiden neden sevmezdiler bilmiyorum ama artık bu yüzden sevmeyecek kimse.

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Futbol hayatının bitirilmesi saçma olmuş.
    Bu sezon cezaların standardı belli değil. Ne verseler şaşırmam.
    Bir daha üzerinde Galatasaray Arması bulunan bir forma, antrenman eşofmanı vs giymezse mutlu oluruz. Gediği günden beri ligimizin en çirkef oyuncu olmayı başardı.
    Keita'nın çıkmaması lazımdı bir de. Rijkaard'ın oyuncu değişiklikleri biraz tuhaf oluyor gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barış zaten psikolojisi bozuk bir oyuncu. Acaba oyunda mentalitesi şişik miydi bakmadım

Alman Milli takımı niye çağırmamış anladı herhalde,umarım bize ikinci ihtimal olarak sarıldığı için bizimkilerde çağırmaz

Böyle oyunculara güle güle demek lazım.GS'de olsa ne olur olmasa ne olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya Barış zaten tam bir artist.Galatasaray forması yakışmıyor ona.5 pozisyondan 4 ünde kendini atıyor yere.Son dakkalarda beni değiştirin sakatlandım diyor sonra bi bakıyosun 20 metre deparla adamı kovalıyor.Olcak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şampiyonluk yarışına ilk havlu atan takım G.Saray oldu. Bakalım yarışta daha kimler havlu atacak ya da atacak mı? Tebrikler Sivas.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rijkaard geçen hafta orta sahayı boş görünce bu hafta 4 adamla doldurmak istedi sanırım ama yine planları tutmadı, Sivas ikinci devrenin büyük bölümünde hapsetti Galatasaray'ı sahasına, eğer gol atamasa Sivas, yazık olacaktı onlara.

Rijkaard'ı sezon başında da öne geçtiği maçlarda sürekli geriye oyuncu alıyor diye eleştiriyordum, bugün de muhtemelen Santos'u çıkarıp, Gökhan'ı oyuna alacaktı belki de, bunu gören oyuncu ileride basar mı topa? Psikolojikman çekilir geri. Arda golde sevinirken bile rahat hareket edemiyordu, geçen hafta oynamasa bu maçta belki yer alabilirdi.

Galatasaray havasını haftalar önce kaybetmişti, yine de her şey bitti diyemeyiz, 3 hafta önce Beşiktaş için her şey biterken, 2 hafta önce Fenerbahçe için her şey bitiyordu çünkü.

Barış ise beni çıkar dedi, baktı Rijkaard çıkarmıyor, ben kendim çıkayım dedi herhalde.

Hayrettin'e de geçmiş olsun, Sivasspor daha çok savunmaya önem verecektir Mesut Bakkal ile, ligde kalacaklar diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Beşiktaş'ın da var Sivas, D.Bakır, Manisa ile maçları benzer performanslar bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

barış'ın oynadığı maçlarda galatasaray'ı desteklemeyeceğim.

aykut'a hiç bir şekilde güvenilmeyeceğini bu maçın son dakikasında görmüştür umarım herkes. 1 olumlu dikişi bile olmadı maçta. ben aykut'tan çok o kalede ufuk'u görmek istiyorum. nerde rüştü'yü kesip v.valdes'i oynatan rijkaard, nerde şimdiki rijkaard...

sahada klasik bir sivasspor vardı yine. neill'a yumruklar,rijkaard'a saldırılar, mehmet topal'ın kırılmaya çalışılan bir burnu vardı. souleymanou keita adındaki futbolcunun (!) sahada ne yaptığına anlam veremedim. tüm keita'lar böyle heralde.

Tebrikler Sivas'a..Galatasaray'a da gecmis olsun.Şampiyonluk şansları bitti bana göre.Bundan sonra SL'yi kovalayacaklardir ama o da zor bence..Bakalım neler olacak..

Barış'a da sağlam bir ceza gelir umarım.Atıldı oyundan hala konuşuyor bişeyler.İnsan gidip özür diler yahu.Kadir ayağını çekmese neler olurdu kim bilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keita'yı ben de bu tür hareketleri nedeniyle sevmiyorum ama o pozisyonu sadece yukarıdan ve arkadan verdi Lig TV, yani o açıdan bakarak, kesin yorum yapıp Keita'yı suçlamak doğru olmaz.

Buna dikkat edip yorumlarımızı yaparsak iyi olur, Hayrettin'in o hali çok kötüydü ama dikkatli bakılırsa, düşerken kendini koruyamıyor, o nedenle de olmuş olabilir, kesin ithamlardan kaçınalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Keita'yı ben de bu tür hareketleri nedeniyle sevmiyorum ama o pozisyonu sadece yukarıdan ve arkadan verdi Lig TV, yani o açıdan bakarak, kesin yorum yapıp Keita'yı suçlamak doğru olmaz.

Buna dikkat edip yorumlarımızı yaparsak iyi olur, Hayrettin'in o hali çok kötüydü ama dikkatli bakılırsa, düşerken kendini koruyamıyor, o nedenle de olmuş olabilir, kesin ithamlardan kaçınalım.
    nihayet birisi anladı beni.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri