Sivasspor
Galatasaray
Berabere
Genis kadromuz var ozaman her turlu darbe ve sertlik yapabilir diyorsun rakipler , yoksa acik acik ''HANI EN GENIS KADRO SIZDEYDI NIYE AGLIYORSUNUZ'' diye dalgami geciyorsun ? ha yok sarkastik olup dalga geciyorsan tebrik ederim seni boyle anlari bekliyorsunuz zaten sene boyunca puan kaybetsekde ususseniz buraya diye
Galatasaray 4 hatfadir puan kaybediyor git onceki konulara bak bakim dalga gecilmismi benim tarafimdan?
Butun bu sakatliklar her takimda olur, fazlasi sizi bulmusa bilemem saymiyorum Galatasarayda kimin sakat oldugunu. Ama harcanan paraya bakildiginda Galatasarayin 4 haftada 1 puan almasina anlam veremiyorum.
Fenerbahcede kanata oynatcak futbolcu kalmamisti sene basindan beri oynamiyan Deivid tekrar oynatilmaya baslandi. Defansta adam kalmadi devre arasi gitcek Onder takimda tekrar oynamaya basladi.
Sakatlik her takimin basina gelir yani
Maçın son yarım saatini izledim. İzlediğim bölümde 3 pas üst üste yapamayan 2 takımın mücadelesi şeklinde geçti. Tamamen kendi yarısahasına kapanmış, gelen topu ileri yollayarak savunma yapmaya çalışan bir Galatasaray ve top şişirerek hücum yapmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Sivasspor 2 net pozisyondan yararlanamadı ama oyun tamamen Galatasaray yarısahasındaydı ve nihayetinde bu baskı Aykut'tan seken topla birlikte 1 puanı getirmiş oldu.
Hayrettin'e büyük geçmiş olsun. Hastaneden durumu iyi haberi gelmesine rağmen o görüntüleri sonradan izlerken bile insan bir garip oluyor.
Barış'ın tekme attığı oyuncu galiba Kadir, O'na da geçmiş olsun; eğer o tekme sıyırmayıp gelmiş olsa çok uzun süreli bir sakatlıkla boğuşmak zorunda kalacaktı. Barış'ın bir de tokatı var. Verilecek kırmızı kart cezasına onun da eklenmesi gerekecektir.
Skor tahminim de tutmuş. :} Sivasspor adına 1 puan fena olmadı, Galatasaray adına alınamayan 2 puan kötü gidişatın son darbesi oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti