Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

13 28.89%
  • Galatasaray

24 53.33%
  • Berabere

8 17.78%
1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ben savunuyor muyum aç bak bakalım bu konudaki maç sonu yorumuma. Savunacak olsam bile savunabilir miyim diye kimseye soracak değilim

Egemen'i örnek olarak gösterdim birçok örneği var

Galatasaray en kötü takım oldu diyorsun, en çok darbeye bağlı sakatlık bizde olduğundan olmasın

Is siddet olunca ilk Egemen geldi aklina demek olabilir normaldir

Genis kadroda sizde degilmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by ibig61 View Post

Genis kadromuz var ozaman her turlu darbe ve sertlik yapabilir diyorsun rakipler , yoksa acik acik ''HANI EN GENIS KADRO SIZDEYDI NIYE AGLIYORSUNUZ'' diye dalgami geciyorsun ? ha yok sarkastik olup dalga geciyorsan tebrik ederim seni boyle anlari bekliyorsunuz zaten sene boyunca puan kaybetsekde ususseniz buraya diye

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Genis kadromuz var ozaman her turlu darbe ve sertlik yapabilir diyorsun rakipler , yoksa acik acik ''HANI EN GENIS KADRO SIZDEYDI NIYE AGLIYORSUNUZ'' diye dalgami geciyorsun ? ha yok sarkastik olup dalga geciyorsan tebrik ederim seni boyle anlari bekliyorsunuz zaten sene boyunca puan kaybetsekde ususseniz buraya diye

Galatasaray 4 hatfadir puan kaybediyor git onceki konulara bak bakim dalga gecilmismi benim tarafimdan?

Butun bu sakatliklar her takimda olur, fazlasi sizi bulmusa bilemem saymiyorum Galatasarayda kimin sakat oldugunu. Ama harcanan paraya bakildiginda Galatasarayin 4 haftada 1 puan almasina anlam veremiyorum.

Fenerbahcede kanata oynatcak futbolcu kalmamisti sene basindan beri oynamiyan Deivid tekrar oynatilmaya baslandi. Defansta adam kalmadi devre arasi gitcek Onder takimda tekrar oynamaya basladi.

Sakatlik her takimin basina gelir yani

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın son yarım saatini izledim. İzlediğim bölümde 3 pas üst üste yapamayan 2 takımın mücadelesi şeklinde geçti. Tamamen kendi yarısahasına kapanmış, gelen topu ileri yollayarak savunma yapmaya çalışan bir Galatasaray ve top şişirerek hücum yapmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Sivasspor 2 net pozisyondan yararlanamadı ama oyun tamamen Galatasaray yarısahasındaydı ve nihayetinde bu baskı Aykut'tan seken topla birlikte 1 puanı getirmiş oldu.

Hayrettin'e büyük geçmiş olsun. Hastaneden durumu iyi haberi gelmesine rağmen o görüntüleri sonradan izlerken bile insan bir garip oluyor.

Barış'ın tekme attığı oyuncu galiba Kadir, O'na da geçmiş olsun; eğer o tekme sıyırmayıp gelmiş olsa çok uzun süreli bir sakatlıkla boğuşmak zorunda kalacaktı. Barış'ın bir de tokatı var. Verilecek kırmızı kart cezasına onun da eklenmesi gerekecektir.

Skor tahminim de tutmuş. :} Sivasspor adına 1 puan fena olmadı, Galatasaray adına alınamayan 2 puan kötü gidişatın son darbesi oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ibig61 View Post

Geniş kadro bizde doğrudur. Ama 8 ofansif oyuncunun 6sının birden sakat veya cezalı olma ihtimalini bir hesapla istersen Üstelik sadece 3 tanesi oynayacakken ...

Mesaj Yetkileri