Ayrıca şu da var.Sezonun ilk döneminde aynı olay Keita'ya oldu.O şeyin acısını,duygusunu bilir.Kasten rakibine yapmaz heralde.
Sivasspor
Galatasaray
Berabere
Ayrıca şu da var.Sezonun ilk döneminde aynı olay Keita'ya oldu.O şeyin acısını,duygusunu bilir.Kasten rakibine yapmaz heralde.
Galatasaray şampiyonlukta havlu attı.
İkinci yarı tamamen Sivasspor'un hakimiyeti ile geçti. Haftalardır Galatasaray'ın bir hastalığından bahsediyordum. Ön libero olarak oynayan oyuncular defansın çok içine doğru giriyordu. Nitekim Fenerbahçe maçında atılan gole ve bugün golden önce atılan şuta baktığımızda şut çeken oyuncuların ne kadar rahat bırakıldığı görülebilir. Bununla beraber ortasaha olmadığı zaman karşıladığınız tüm toplar kalenize tehlike olarak gelir. Galatasaray önce yönetim devamında teknik direktör son darbe olarakta oyuncu hatalarından bir seneyi daha kaybetti. Benim üzüldüğüm nokta bu kadar kötü olan takım tutar Bursaspor'a aslan kesilir ve adamların önüne taş koyar.
Maç olaylarına gelirsek maça %100 etki eden hakem hataları olmadı. Ama Sivasspor'lu Keita'ya hakem gerçekten gereğinden fazla dayandı. Bununla beraber Barış Özbek'in yaptığı hareket devamında attığı tokat Galatasaray'da oynayan bir oyuncuya yakışmadı. Hem federasyon tarafından hemde Galatasaray yönetiminden ağır ceza alması gerekiyor. Keita olayına gelince şut atarsın ve rakibe çarpar. Oyuncu bayılırda Allah korusun ölürde. Bunların olmaması aslında şanstır. Şimdi ne diyeceğiz. Şut atmamı diyeceğiz. Gördüğümüz açı itibariyle ikisi koşuyor ve kötü düşmesi sonucu bilincini kaybediyor. Bunda Keita'nın suçu yok. Göremediğimiz o alanda bir dirsek varsa ayrı tabi.
Yalnız Hayrettin'in pozisyonunda Keita'nın dirseği gibi bir durum yok. Nizami şarjın dışına çıkmış sadece, eliyle de itmiş yani. Hayrettin sert düşmüş ve düşerken kendini koruyamamış, olan ondan olmuş gibi gördüm ben. O pozisyonda Sedat'ın yaptığı ayıp birşey, Keita ne olduğunu anlamaya çalışırken ona saldırması hoş bir hareket değil.
Bu arada Barış'a diyecek laf bulamıyorum, daha maç sırasında övdüm ama yaptığı o hareketin savunulacak hiçbir tarafı yok. O hareketten sonra neden ilk 11 oynamadığını açık etmiş oldu Barış. Ayıptır günahtır.
Bu arada Barış'a kırmızı çeken hakemin aynı kırmızıyı topu Barış'a kasten tekmeleyen arkadaşa da çekmesi gerekirdi. Tamam Barış pozisyonda %100 haksız, ama o Barış'a şut çeken arkadaş da oyundan atılmalıydı. Bir de neden Lucas Neill ve Frank Rijkaard'a saldırı oldu anlamıyorum.
Aykut'un ise canı sağolsun, hiç değilse çabalıyor, öteki gibi benim bile tutabileceğim topları tutamayıp sonra "lensimi unuttum" cart curt demiyor. İnşallah böyle 2. sınıf bir kaleci alacağımıza Aykut'a ve Ufuk'a güvenilir gelecek sene. Yabancı hakkı için ise bir ön libero şart. Mehmet Topal'ın eksiklerini tamamlayacak bir yabancı ön libero ile bu takım adam olacaktır.
Last edited by DisCo : 05.Nisan.2010 at 23:18
Hatirlarsaniz Roy Keane de oyle bi tekme savurmustu bi futbolcuya ve oyuncunun kariyeri bitmisti.
Barisin o yaptigi haraket karsisindaki oyunucun kariyerini bitirebilirdi. Artik Barisi bu ligde gormek istemiyorum gitsin Arjantinde felan oynasin. Insan insana yapmaz, icimden etigim kufurun haddi hesabi yok ...
Keita ya bisey bile demicem!!!
Savurmaz tamam da zaten atıldı Barış , ama Barış'tan daha cok gaddarca hareket yapıp kart bile görmeyen oyuncularda vardı .
Sana görede bu normal mi Tosunum
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tebrikler Sivasspor..
Bırakın şu formayı artık hakedenler giysin kaç senedir ŞL'ye gidemiyoruz 2 sezondur en iyi kadrolardan birini kuruyoruz ama hiç 1 kupa bile alamıyoruz burda sadece t.d değil herkes suçludur..Şampiyonluk şansımız %10'a indi bu takım şampiyonluğa inansaydı bu maçı kazanırdı hiç bir engel olmazdı ne hakem ne bir şey..2000 yılındaki savaşcı ruhumuz bir daha geri dönmeyecek malesef..![]()
Bu gidişle sezonun Fight Club 11'i de seçilecek ilerki senelerde futbolumuz böyle giderse![]()
Benim en cok garibime giden sey su , Barisin yaptigi kesinlikle cok kotu bir hareket bunu savunmuyorum , 5-10 mac ceza almali kabulumdur , fakat her takimda boyle cirkef adamlar varken , isim vermiycem cunku tartisma uzar gider , ozellikle bu tip onemli bi macda 90 kusurde gol yiyip sampiyonluk sansini kaybettikten sonra olan bir hareket sonucunda , Bazi arkadaslarin sirf tahrik amacli gelip buraya AMAN BARIS , AMAN KEITA yazmalari kendinelerini tatmin etmekden baska birsey degildir tabi birde bizi kiskirtmak ,
ayrica Keita ile Hayrettinin pozisyonunda Keitanin kasitli yaptigi hic birsey yok , Hayrettin Keita ya takiliyor ve kendini koruyamayip yere dusuyor kotu bir sekilde ,
GS li arkadaslar tahriklere kapilmayin , eger kotu bir mesaj gorurseniz rapo edin ayni sekilde cevap vermeyin
Egemenle alakasi ne ?
Egemen ozaman hangi takimda forma giyiyordu? Trabzona geldikten sonra oyle bi haraketi varmi? Yaptiysa savundumu ?
Hemen savunma hemen savunma Barisin neyini savuncaniz.
Sivas ligde kalmak icin onemli bi puan aldi, Galatasaray 4 haftada 1 puan alarak son 4 haftanin en kotu takimi oldu sanirim
Ben savunuyor muyum aç bak bakalım bu konudaki maç sonu yorumuma. Savunacak olsam bile savunabilir miyim diye kimseye soracak değilim
Egemen'i örnek olarak gösterdim birçok örneği var
Galatasaray en kötü takım oldu diyorsun, en çok darbeye bağlı sakatlık bizde olduğundan olmasın![]()
Bu arada , Jo ya ofsaytta yada alemde![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Genis kadromuz var ozaman her turlu darbe ve sertlik yapabilir diyorsun rakipler , yoksa acik acik ''HANI EN GENIS KADRO SIZDEYDI NIYE AGLIYORSUNUZ'' diye dalgami geciyorsun ? ha yok sarkastik olup dalga geciyorsan tebrik ederim seni boyle anlari bekliyorsunuz zaten sene boyunca puan kaybetsekde ususseniz buraya diye
Maçın başlamasına yarım saat kala yazdığım yorum... Oyumu Sivas kazanır diye vermiştim; bahsettiğim nedenlerden... Ama beraberlik ihtimalini hiç beklemiyordum... Zaten son dakika golü olmasa berabere bitmez; iki taraftan birisi kazanırdı... Galatasarayın bence en büyük dezavantajı maç önü yukarıda da yazdığım gibi haftanın son maçını oynamasıydı... Eğer Bursa veya Fenerbahçe puan kaybetseydi bu son maç oynama durumu ARTI bir avantaja dönüşecekti... Aksi olunca dezavantaj oldu ve psikolojikman oyuncuları bezginliğe itti...
Galatasaray 4 hatfadir puan kaybediyor git onceki konulara bak bakim dalga gecilmismi benim tarafimdan?
Butun bu sakatliklar her takimda olur, fazlasi sizi bulmusa bilemem saymiyorum Galatasarayda kimin sakat oldugunu. Ama harcanan paraya bakildiginda Galatasarayin 4 haftada 1 puan almasina anlam veremiyorum.
Fenerbahcede kanata oynatcak futbolcu kalmamisti sene basindan beri oynamiyan Deivid tekrar oynatilmaya baslandi. Defansta adam kalmadi devre arasi gitcek Onder takimda tekrar oynamaya basladi.
Sakatlik her takimin basina gelir yani
Bu gece macdan sonra Rijkaard cok guzel bir sey soyledi fakat bizim cevirmen biraz ingilizce ozurlu oldugu icin duzgun cevirmedi aynen sunu dedi Rijkaard
- We forgot to play football (futbol oynamayi unuttuk)
son 4-5 haftanin en guzel ozetide budur futbol oynamayi unuttuk resmen , maclari 1-0 a getiririz son 10 dakka kapaniriz gol yeriz
rakibe pozisyon vermeyiz kaleci hata yapar gol yeriz , defans hata yapar topu ikram eder gol yeriz ,
Son 4-5 hafta da basimiza gelicek futbol sansi anlaminda en kotu seyler geldi , takimda iyi oynamayinca top oynadamanda alinan 3 puanlardan hep yoksun kaldik ve is bu duruma kadar geldi , Bursadan 7 puan gerideyiz , artik sampiyonluk cok zor
ama isin ilginc yani Bursa ile evimizde oynuyoruz onlari yenicegimizden eminim , FB -BJK maci var , yanilmiyorsam Bursa - BJK maci var , daha lig bitmedi ,
Bu dakkadan sonra hic hosuma gitmesede hedefimiz 2. lik olmalidir S.Ligi icin , umarim yonetimde sabirli davranir ve Rijkaard la yollari ayirmayi falan dusunmez onumuzdeki sezon icin
Maçın son yarım saatini izledim. İzlediğim bölümde 3 pas üst üste yapamayan 2 takımın mücadelesi şeklinde geçti. Tamamen kendi yarısahasına kapanmış, gelen topu ileri yollayarak savunma yapmaya çalışan bir Galatasaray ve top şişirerek hücum yapmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Sivasspor 2 net pozisyondan yararlanamadı ama oyun tamamen Galatasaray yarısahasındaydı ve nihayetinde bu baskı Aykut'tan seken topla birlikte 1 puanı getirmiş oldu.
Hayrettin'e büyük geçmiş olsun. Hastaneden durumu iyi haberi gelmesine rağmen o görüntüleri sonradan izlerken bile insan bir garip oluyor.
Barış'ın tekme attığı oyuncu galiba Kadir, O'na da geçmiş olsun; eğer o tekme sıyırmayıp gelmiş olsa çok uzun süreli bir sakatlıkla boğuşmak zorunda kalacaktı. Barış'ın bir de tokatı var. Verilecek kırmızı kart cezasına onun da eklenmesi gerekecektir.
Skor tahminim de tutmuş. :} Sivasspor adına 1 puan fena olmadı, Galatasaray adına alınamayan 2 puan kötü gidişatın son darbesi oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İkinci yarının ilk 5 dakikasında belliydi böyle olacağı, korktuğum başımıza geldi. İlk yarı fena değildik, ikinci yarı ise sahada futbol adına bir şey yapmadık. Galibiyeti hakeden bir oyun ortaya koyamadığımız için pek üzülmüyorum bu skora. Bu saatten sonra şampiyonluk için mucize lazım, sonumuz hayır olsun...
Barış'ın hareketine diyecek söz yok, yenilen golün sinirini rakipten çıkarmaya çalışarak saçmaladı, bedelini ödeyecektir. Keita'nın Hayrettin'e birşey yapacağını düşünmüyorum, net bir görüntü vermedi yayıncı kuruluş ama kasti olarak yapılacak şey değil...
öyle ya da böyle görüyoruz artık sahada mücadele etmeden kazanılmıyor. Galatasaray'ın bunun üzerinde durması lazım. Mücadele isteği, hırsı nasıl aşılayabilirler ona bakmalılar. Zaten yetenek çoğunda var.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Keita'da bence çok sert hareketler yapan bir futbolcu bu inkar edilemez. Barış'ın cezası umarım yeterli olur. Maç hakkında yorum yapmaya ise gerek yok, Gs taraftarı destek oluyor ama haketmeyen bir takım var şu an oyunuyla. Helal olsun karşılıksız seven taraftara.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !