Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 73.33%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Eskişehirspor kazanır

5 16.67%
1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Eskişehirspor [ 32. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O atmosferde her ne şartta olursa olsun kazanacakları zaten belliydi. Eğer kupa maçı olmasa, acaba 90 dakika oynayabilecekler miydi bugün?

Bu oyunu her maç 15-20 dakika oynayıp, galip geliyorduk, bugün 50-55 dakika oynadılar, Eskişehir neredeyse kaleye gelemedi, rakip topu aldığında basan 3 Fenerbahçeli vardı. İşte bizim görmek istediğimiz Fenerbahçe bu. Bu inancın bu dakikadan sonra gideceğini sanmıyorum, kalan 3maçta da gol atarak 2 kupaya ulaşacağız.

Son dakika Eskişehir'in en net pozisyonunda takım gol yememek için nasıl mücadele ediyordu, eğer maç 2-1 bitse üzülürdüm gerçekten, Volkan çabaladı, elinden kaçırdı, Lugano topu kesti, Lugano'yu geçse kale çizgisinde 3 oyuncu daha vardı. Volkan rekora doğru koşuyor.

Alex'e söz yok, özlemiştik bu gollerini ve özlemimizi giderdi. Maç içinde attırmaktan çok atmayı düşünse, bencil olsa fark artardı, direkten de dönen bir top var zaten. Güiza'nın çabalamasının yanında Santos'u biraz tutuk gördüm, nedeni de sanırım Özer'in gezerek oynaması ve bu nedenle defansa daha çok önem vermesiydi.

Gökhan sakat olmasına rağmen formunun neredeyse zirvesine çıktı, aynı şekilde Özer de sakat ve tam performans verememesine rağmen bugün iyi işler yaptı. Emre, bildiğimiz Emre, Selçuk zaman zaman top kaybı yapsa da, yaptığı bazı yeknik hareketlerle beni şaşırttı. Bir ara 3 oyuncu arasına dalmıştı çalım atmaya.

Mehmet Topuz da daha çok katkı veriyor son maçlarda, bugün gole de çok yaklaştı ama olmadı, kalan 3 maçta mutlaka gol atacak eminim.

ve artık klasikleşen tezahuratımız, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Mehmet Topuz da daha çok katkı veriyor son maçlarda, bugün gole de çok yaklaştı ama olmadı, kalan 3 maçta mutlaka gol atacak eminim.

ve artık klasikleşen tezahuratımız, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
    Katılıyorum Serkan abi, Mehmet çok istekli çok ısırıyor çok gayret ediyor..

umarım kalan haftalarda alın akıyla galib gelinir..

Fener Gol gol, ŞAMPİYONLUK GELİYORR !!!

Mesaj Yetkileri