Şampiyon gibi oynuyoruz. Gerçekten çok iyiyiz.
Şampiyon gibi oynuyoruz. Gerçekten çok iyiyiz.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İkinci yarıyada pozisyonlar bularak başladık. Tempo biraz düştü ama; Fenerbahçe aynı şekilde devam ediyor.
Mükemmel bir tribün şov var stadyumda. Çok rahat bir oyun sergiliyoruz.
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor!
Güzel oyun, 3 puan![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
alıntıdır.
Fener gol gol gol, Şampiyonluk Geliyor...
Haftaya kazanmak zorundayız. Kazanırsak şampiyon oluruz.
Bu gün takım olarak oynadık ve kazandık. Eskişehir gibi bir takıma pozisyon vermedik.
Unifeb'e helal olsun, son iki haftadır müthiş kareografiler hazırlıyorlar.
Tebrikler Fenerbahçe...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Muhteşem bir oyun sonrası 2-0 kazandık.Tebrikler Fenerbahçe'm.
Nazar değmesin yaa taraftarda inandı futbolcularda. Maşallah yaa Allah bozmasın
Hak eden kazandı.
İlk yarıda sezonun en iyi futbolunu oynadık gerçekten, muhteşemdik. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Fener Gol Gol Gol, Şampiyonluk Geliyor !..![]()
Kaldı 2 maç,sonucun önemli olduğu şu haftalarda güzel bir oyunla kazanmak çok güzel.Ayrıca gol de yemedik,bu da çok iyi.
İlk yarıda özellikle sağ kanadı çok iyi kullandık,ortasahamız çok iyi pres yaptı.Takım savunmasını da iyi yapıp oyunu gereken yerde tutmayı başardık.Alex,Emre,Mehmet Topuz ve Özer fark yaratan oyunculardı.Özer biraz daha az pas hatası yapsa çok daha verimli olacak.
Alex'in frikik gollerini özlemişiz.Gerçekten güzel bir vuruş yaptı.İves a golden sonra biraz demoralize oldu sanıyorum.Özer'in golünde beklemiyordu kaleye geleceğini galiba topun.
Ayrıca tribünler içinde konuşmalıyım.Maç öncesi Türk Telekom tribününde olan görüntü gerçekten muhteşemdi.Taraftar maç boyu hiç susmadı,destek takımı da sahada ateşledi.
Bursa'nın bay geçeceği haftada Ankaragücünü yenmemiz şart,fakat ondan önce odaklanmamız gereken bir final maçı var.
3maç=2kupa denklem basit
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor !
O atmosferde her ne şartta olursa olsun kazanacakları zaten belliydi. Eğer kupa maçı olmasa, acaba 90 dakika oynayabilecekler miydi bugün?
Bu oyunu her maç 15-20 dakika oynayıp, galip geliyorduk, bugün 50-55 dakika oynadılar, Eskişehir neredeyse kaleye gelemedi, rakip topu aldığında basan 3 Fenerbahçeli vardı. İşte bizim görmek istediğimiz Fenerbahçe bu. Bu inancın bu dakikadan sonra gideceğini sanmıyorum, kalan 3maçta da gol atarak 2 kupaya ulaşacağız.
Son dakika Eskişehir'in en net pozisyonunda takım gol yememek için nasıl mücadele ediyordu, eğer maç 2-1 bitse üzülürdüm gerçekten, Volkan çabaladı, elinden kaçırdı, Lugano topu kesti, Lugano'yu geçse kale çizgisinde 3 oyuncu daha vardı.Volkan rekora doğru koşuyor.
Alex'e söz yok, özlemiştik bu gollerini ve özlemimizi giderdi. Maç içinde attırmaktan çok atmayı düşünse, bencil olsa fark artardı, direkten de dönen bir top var zaten. Güiza'nın çabalamasının yanında Santos'u biraz tutuk gördüm, nedeni de sanırım Özer'in gezerek oynaması ve bu nedenle defansa daha çok önem vermesiydi.
Gökhan sakat olmasına rağmen formunun neredeyse zirvesine çıktı, aynı şekilde Özer de sakat ve tam performans verememesine rağmen bugün iyi işler yaptı. Emre, bildiğimiz Emre, Selçuk zaman zaman top kaybı yapsa da, yaptığı bazı yeknik hareketlerle beni şaşırttı.Bir ara 3 oyuncu arasına dalmıştı çalım atmaya.
Mehmet Topuz da daha çok katkı veriyor son maçlarda, bugün gole de çok yaklaştı ama olmadı, kalan 3 maçta mutlaka gol atacak eminim.
ve artık klasikleşen tezahuratımız, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
"YÜCE ATATÜRK"
Ivesa o boyuyla o golü nası yemiş helal valla.
Gecen haftada yazdigim gibi kolay bir sekilde aldi bu maci Fenerbahce , onumuzdeki hafta en onemli haftasidir ligin Fenerbahce icin , Ankaragucu'nu yenerlerse sampiyonluklari garanti olucak
Santos maçın son dakikasında çok ters astı yalnız, dizini tutuyordu. Durumu ne bilen var mı acaba??
maç sonunda takımla birlikte taraftarı alkışladı.
http://i43.tinypic.com/s4w1fo.png
Bugün sahada Fenerbahçe forması giymiş Barcelona oyuncularını izler gibiydik. Maçın başından sonuna kadar oyunu elinde tutan, golleri atan, pas yapan, pres yapan, kısacası herşeyi muhteşem şekilde yapan bir takım vardı. Bu maç öyle bir maçtı ki 2-0 bitti ama çok rahat 5-6 olabilirdi. Eskişehir gibi bu ligin dirençli takımlarından birine 90+3'teki pozisyon hariç pozisyon vermeden, bir ton pozisyon bulduk. Takım savunması mükemmel, hücum mükemmel, atmosfer mükemmel olunca işte böyle bir maç çıkıyor ortaya.
Bu tip maçlardan sonra maçın yıldızını seçmek çok zor. Zaten muhtemelen antremanda Koch takımın tamamını maçın yıldızı seçecektir. Gökhan Gönül sakatlığına rağmen yine fırtına gibi, Lugano-Bilica ikilisi rakibe pozisyon şansı vermiyor, Mehmet sağda çok çalışkan, Özer soldan içeriye doğru katederek birçok pozisyonun ortağı oluyor, attığı gol de İvesa'nın hatasına rağmen çok güzeldi. Emre her zamanki gibi sahanın her yerinde, Selçuk içine Xabi Alonso kaçmış gibi. Rakibe hava topu vermiyor, ikili mücadelelerde rakibe şans tanımıyor, elinden geldiğince hücuma yardım ediyor, ara ara fantastik hareketler deniyor, birkaç pas hatası yaptı ama olacak o kadar. Nasıl ki kötü oynadığında en sert eleştirileri yapıyorsak böyle bir maçtan sonra da hakkını sonuna kadar teslim edeceğiz. Alex zaten geminin kaptanı, onu anlatmaya kelimeler yetmez. Güiza çalıştı ama gol atamadı.
Emre sarı kart sınırında olduğundan uyarıldığı çok açıktı. Normalde faul pozisyonlarından sonra deliye dönen Emre kendini tutuyor, art arda yapılan faullerden sonra kendini tutamayacağını anladı ve Daum'a değiştir işareti yaptı ve değiştirildi.
Kazasız, belasız yolumuza devam ediyoruz. Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Taraftar,takim herkes bu sampiyonlugu istiyor..Ve bu aksamda bunu istedigimizi herkese gosterdik.Eskisehirspor'u ustun bir oyunla rahat yendik.Mac oncesinde soyledigim gibi cok zorlanmadan bu onemli mucadeleyi de gectik.Alex'in golu ve oyunu cok iyiydi.Ozer muthisti.Mehmet son haftalarda oldugu gibi yine muhtesemdi.Selcuk bile superdi yahuGuiza disinda takim cok iyiydi gercekten...
Tebrikler Fenerbahce'm..Sira geldi simdi kupaya.Insallah kupayi alip siftahi yapariz..
Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor..
Bu arada Özer'in golünün asistini yapan Selçuk.
Maçın son bölümünde Zinade özentisi hareketleri sordular Selçuk'a, ben riskli bölgede oynuyorum, top kaptırdığımda tehlike yaşama ihtimalimiz yüksek, o nedenle basit oynuyorum, maçın son bölümünde de taraftarı havaya sokmak için, rahat olduğumuzdan yaptım dedi.Demek ki biraz önde oynayasa takımı yönlendiren oyuncu olacak.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe harika oynadı ve galibiyeti hakettiler tebrik ediyorum FB oyuncularını ve taraftarlarını..Ankaragücü maçının sonucu ne olursa olsun şampiyonluk savaşı son haftaya kadar devam edecek FB - TS ve Bursa - BJK maçları nefes kesecek maçlar olacak FB,Ankaragücü'nü yenerse TS maçında kontrol FB'nin elinde olur ama A.Gücü'nden puan kaybederse kontrolü Bursa alır bu da FB için hiç iyi olmaz..Hakeden şampiyon olsun istiyorum bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz ayrıca Unifeb çok güzel kareografiler hazırlamışlar..
Maç çok güzeldi. Çok iyi oynadık özellikle ilk yarıda. İkinci yarıda sanırım haftaiçi kupa finalini de düşünerek tempoyu düşürdüler. Yine de kontrol bizim takımın elindeydi. Alex sezon bitimi yaklaştıkça coştukça coşuyor. Dunga'ya göz kırpıyor diyebilir miyiz?Mehmet Topuz da çok iyiydi. Selçuk'a da bir haller olmuş, içine Alex kaçmış gibi oynuyor. Umarım daha önce olduğu gibi düşürmez oyun seviyesini. Kendimi Bekir'in yerine koydum kadroyu duyunca, ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O kadar oynatılma, yedekte bekle. Geçen hafta 11'de çık, yerine oynadığın sporcu müsveddesinden daha iyi, daha faydalı oyna, takıma çok kritik 3 puanı kazandıran golü at, sonra ki hafta o müsvedde tekrar oynasın, sen yedek bekle. Tek kelimeyle ayıp. Takım gibi tribünler de harikaydı. Saygı duruşunda keşke saygılı bir şekilde sessizce beklenebilse ülkemizde.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
TebrikLer Fenerbahçe'm güzel bir oyunla 3 puanı kazandık haftayada galibiyet alırsak büyük avantaj yakalıyoruz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İyi oynayan kazandı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Hiç ilk 6ya oynayan bir takım gibi oynamadık. Orta sahada ezildik. Maç başında kadroları gördüğümde en çok Volkan zorlanır demiştim öylede oldu. İki goldede atak sağ kanattan gelişti. Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürmek gibi olmasın ama ben ilk goldeki pozisyonda faul olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta omuz omuza bir mücadele ve fazla güç kullanımıda yok. Ha Volkan gelip bodozlama dalsa tamam faul var diyeceğim ama alakası yok. Her maçta yaşanan rutin hareketlere faul çalmayı bildi Bülent Yıldırım. 1 Kuddusi Müftüoğlu, 2 Bülent Yıldırım zaten....
I'm back...
Aynen Musti 1-Kuddusidir 2'de Bülent![]()
İvesa bence dün gününde değildi Alex'in 1 şutuda direkten dönmüş zaten..Es-es'in attığı golü hakem niye vermedi hiç anlamadım bence yanlış bir karardı..
Dün hakem gene maça damgasını vurdu. Endirekt vuruş veriyor; ama tehlikeli hareket değil ki? Direkt adamın ayağına vuruyor. Penaltı olmalıydı. Ceza sahası içinde Mehmet Yıldız eli ile kontrol ediyor, buda penaltı olmalıydı. Hiç olmassa birini Topuz kullanır bu sezon ligde ki ilk golünü atardı, dünkü maçtaki performansı ile gol atmayı hak etti.![]()