1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Necati Ateş: "Galatasaray ruhunu kaybetmiş"

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ı eleştirmek için hak nereden alınıyor arkadaşlar? Kimler eleştirebilir, kimler yorum yapabilir bu nasıl belirleniyor? Sizler nasıl nasıl yorum yapabiliyorsanız, nasıl eleştirip, övebiliyorsanız Necati de kendince doğru gördüklerini söyleyecektir. Övecektir, eleştirecektir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Galatasaray'ı eleştirmek için hak nereden alınıyor arkadaşlar? Kimler eleştirebilir, kimler yorum yapabilir bu nasıl belirleniyor? Sizler nasıl nasıl yorum yapabiliyorsanız, nasıl eleştirip, övebiliyorsanız Necati de kendince doğru gördüklerini söyleyecektir. Övecektir, eleştirecektir.
    Demek istediğim bu değildi Abi.. Necati gibi takımı içten karıştıran,her türlü sorunu çıkaran oyuncu gelip de o takımı eleştiremez yani bu hakkı gerçekten parayla da alamaz,şimdi Ceyhun çıkıp da Fenerbahçe'nin ruhuna laf etse siz ne dersiniz onun gibi birşey bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Başka bir takımda futbol oynayan ve eski takımına karşı rakip olan bir futbolcunun yapmaması gereken bir açıklama bence. Size sorsalar dahi Galatasaray ruhunu kaybetmiş ben olsaydım daha farklı olurdu demek bana pek akıllıca bir demeç gibi gelmiyor.
    Acaba kendisi için mi her şey farklı olurdu demek istedi diye düşündüm ben.Ben olsam Galatasaray bu durumda olmazdı diyebilecek kadar önemli bir futbolcu değil Necati.Kendisi de bunu biliyordur herhalde.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Demek istediğim bu değildi Abi.. Necati gibi takımı içten karıştıran,her türlü sorunu çıkaran oyuncu gelip de o takımı eleştiremez yani bu hakkı gerçekten parayla da alamaz,şimdi Ceyhun çıkıp da Fenerbahçe'nin ruhuna laf etse siz ne dersiniz onun gibi birşey bu..
    Eleştiremez yerine eleştirirse kendisiyle çelişir demek daha yerinde bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Galatasaray'da yaşadığı takım içi sorunlarını çok iyi bilmiyorum. Ancak eski takımı hakkında yorum yapması normal bence. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, ne bileyim Okan Buruk'un yorumlamasından farklı birşey değil bence Necati'nin yaptığı. Ceyhun veya Fenerbahçe'li olup olmaması da önemli değil herhangi bir oyuncu çıkıp böyle bir yorum yaparsa Fenerbahçe taraftarları içinde de yukarıda ki yorumlar gibi düşünenler olacaktır muhtemelen. Ama ben böyle düşünmem. Saike'nin de değindiği gibi, eleştiremez, eleştirmeye hakkı yok gibi ifadeler kullanmak yanlış bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri