Sayfa 215 / 896 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
6,421 ile 6,450 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hayırlısı bakalım. Yönetimin bu sene sol tarafa kaliteli bir isim alacağı belli oldu. Ortalıkta dolaşan isimler gelirse muhteşem olur.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dzsudzsak olursa mükemmel olur sol kanat. Ofansta - Defansta çok etkili oyuncu. Duran topları müthiş kullanıyo. Geçen sene ortasında gitti PSV'ye o zamandan beri çok iyi performans sergiliyo.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İnşallah yetenekli kaliteli genç futbolcular bekliyorum önümüzdeki sene,Daum bence kalmalı ben şahsen seviyorum kendisini ortada bir başarısızlık varsa bu yönetimin getirdiği futbolculardadır.Daum bi liste versin yönetim alsın o oyuncuları görün bakın neler oluyor.Bu yönetim ve başkanla transferleri teknik adamdan beklemeyin kim gelirse gelsin teknik adam,bu böyle devam edecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    İnşallah yetenekli kaliteli genç futbolcular bekliyorum önümüzdeki sene,Daum bence kalmalı ben şahsen seviyorum kendisini ortada bir başarısızlık varsa bu yönetimin getirdiği futbolculardadır.Daum bi liste versin yönetim alsın o oyuncuları görün bakın neler oluyor.Bu yönetim ve başkanla transferleri teknik adamdan beklemeyin kim gelirse gelsin teknik adam,bu böyle devam edecektir.
    Sana katılıyorum Kaan. Daumda en güvendiğim özellik gözlemciliği. Aldığı hiçbir transfer şu ana kadar boş çıkmadı. Bu başarısını oyun okumada da gösterseydi dünya çapında bir hoca olurdu.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

bununla ilgili birçok duyum var aynı kişiden.
    söz konusu futbolcu Marko Marin'dir.
    Trabzonspor maçında istanbulda olabilirmiş kendisi.
    arkadas cok iyi sallamis.. madem gurbetci türkce klavye ne ariyor elemanda hadi onu gectim, almanyanin hangi eyaletinde kaliyormus? kaldigi sehrin adi ne? bunlari niye söylememis... marko marin'in pabucunu aliriz bu kadar acik konusuyorum.. he bu arada gurbetci degil türkiyede yasiyorsada "sürekli görüsüyoruz" demis almanyayi arayacak kadar parasi varmiymis ))

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    arkadas cok iyi sallamis.. madem gurbetci türkce klavye ne ariyor elemanda hadi onu gectim, almanyanin hangi eyaletinde kaliyormus? kaldigi sehrin adi ne? bunlari niye söylememis... marko marin'in pabucunu aliriz bu kadar acik konusuyorum.. he bu arada gurbetci degil türkiyede yasiyorsada "sürekli görüsüyoruz" demis almanyayi arayacak kadar parasi varmiymis ))
    Valla kardeşim inanmıyor olabilirsin. Daha yeni yazdıklarını söyleyeyim. Uçağın saatini söyledi. Kız kardeşi, sevgilisi, menejeri ve kendisi İstanbula geliyor. Bu kadar da sallayamaz herhalde.. Ayrıca şu an Türkiyede üniversite okuyor..

Buyur bu da mesajı

15 Mayıs 2010 Cumartesi 18:35 Hamburg-İstanbul(Sabiha Gökçen) Turkish Airlines uçağıyla Marin geliyor.ben orda olucam senide beklerim.
    TariboWest

Thynin sitesine girelim ordan bakalim o saatte ve tarihte ucak var mi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer kandırıyorsa gidenlere yazık olur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda baktım. 15 Mayıs Cumartesi Hamburgdan 18:35 de kalkıyor. 22:45 de de Türkiyeye varıyor. Verdiği bilgiler şu an için doğru. Ben inanıyorum
    Last edited by GeorgeWeah : 11.Mayıs.2010 at 19:32
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O gün için Hamburg - İstanbul uçağı var.. Ama bu arkadaşın THY'nin sitesinden bakıpta sallamış olma olasılığıda yüksek.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

O gün için Hamburg - İstanbul uçağı var.. Ama bu arkadaşın THY'nin sitesinden bakıpta sallamış olma olasılığıda yüksek.
    İsmail o kadar da bilemeyeceğim. Fakat bu saatten sonra bu yaptıkları yalan çıkarsa Antuda barınamaz. Herkes birşey söyler. Bence gelecek.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    İsmail o kadar da bilemeyeceğim. Fakat bu saatten sonra bu yaptıkları yalan çıkarsa Antuda barınamaz. Herkes birşey söyler. Bence gelecek.
    Abi nacizane fikrim bu kadar umutlanma geçen sene neler gördük,neler dediler hiç biri çıkmadı.1 duyumu şansa tutan saçmalıyor.Buna da kesinlikle yalan demiyorum ama çok umut bağlama bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Abi nacizane fikrim bu kadar umutlanma geçen sene neler gördük,neler dediler hiç biri çıkmadı.1 duyumu şansa tutan saçmalıyor.Buna da kesinlikle yalan demiyorum ama çok umut bağlama bence.
    Umut bağlama ile alakası yok da ben sadece inanıyorum diyorum söylediklerine. Yani Marin gelmezse üzülmem. Ne topçular geldi gitti. Buluruz elbet birisini..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Balazs Dzsudzsak'ın Premier Lig ekipleri peşindeydi diye biliyorum ama eğer bu transfer gerçekleştirilirse kesinlikle bomba olur. Çok kaliteli bir oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Balazs'ın Fenerbahçe'yi tercih edeceğini sanmıyorum pek , PSV'de mükemmel oynuyor geldiğinden beri ve büyük kulüplerin listesine çoktan girdi.. Ama şöyle bir durum varki Premier Lig'e gidip orta düzey bir takımda oynamaktansa Fenerbahçe'ye gelir çok daha iyi ki gelirse mükemmel bir transfer olur , Balazs mükemmel bir oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Siz hala Erman Toroğlu'nun laflarına itibar ediyor musunuz?

O diyorsa yalandır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/...bahce-2028270/

Haberin orjinalinde muhtemelen Anelka ve Carlos gibi isimlerin Fenerbahçe forması giydiğinden bahsediliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=UP01jlPEOi4
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Dzsudzsak muhteşem transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Her sene Fenerbahcenin maddi kaynağından dolayı çok büyük beklenti içine girilir. Ama çıkan haberlere göre bu sene iyi transferler yapacağımızı düşünüyorum. Eğerki Daumun istediği adamlar alıncaksa benim için geç alınması da önemli değil. Yeter ki 27 yaşının üstünde olmasın ve karakterli bir oyuncu olsun..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bugün bi gazetede okudum.CSKA Krasic için 18M$ istemiş ve yönetim bu parayı yüksek bulduğu için bu transferden vazgeçilmiş.Tamam 18m$ dolar Krasiç için fazla bi paradır değildir bu ayrı bi konu ama Güiza'ya 21 Milyon$ veren yönetim, Krasic gibi bi oyuncuya 18M$'ı neden fazla görüyor onu anlamıyorum.Yani forvet oyuncusu oldumu bas basabildiğin kadar parayı ama orta saha yada defans oldumu "çok para" bu mudur yani?

Çok iyi hatırlıyorum şuan Chelsea'da oynayan Alex'le ilgilendiğimiz ve son anda transferinden vazgeçip Luciano'yu aldığımız zaman, Alex için Santos 7.5 milyon$ istemiş ve bu para yönetimce fazla bulunmuştu.Ben bu olayı anlamıyorum.Bi noktaya adam ihtiyacı varsa ve alabileceğin en kaliteli oyuncu o kişiyse, tüm imkanlar zorlanmalı, "mevki gözetmeksizin" ve o transfer bitirilmeli.Bu her mevki için geçerli.

Dzsudzsak transferine pek ihtimal vermiyorum.Bence Avrupanın daha büyük klüplerinden birin gider.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Balasz olursa mükemmel olur yanlız. Bu adam hakikaten müthiş oyuncu. Yıldız falan istemiyorum böyle işini yapan adam olsun yeter.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Sarı-Lacivertli yönetim, devlerin transfer listesinde yer alan PSV'nin sol kanat oyuncusuyla ön protokol imzaladı. Macar yıldızın kulübüne de 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu kuruyor. Fenerbahçe’nin transferdeki ilk büyük bombası; Macar Balazs Dzsudzsak. PSV’de ortaya koyduğu başarılı futbolla devlerin listesine giren genç yıldız ile 4 yıllık ön protokol imzalandığı öğrenildi.
    Hücuma dönük sol kanat oyuncusunun Fenerbahçe’den yıllık 2.5 milyon Euro alacağı, kulübü PSV’ye de 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirlendi. Şu anda Brezilya’da tatil yapan Dzsudzsak’ın lig bittikten sonra imza töreni için İstanbul’a geleceği bildirildi. Macaristan’ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport da, bu haberi dün internet sitesinden duyurdu.

Fanatik böyle yazmış ne kadar gerçek bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belki oyuncunun değerini artırmak için Macar medyası tarafından uydurulmuş olabilir.. Ama umarım doğru bir haberdir..

Fanatik yazdıysa doğruluk payı azdır ama..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

AA da nemzeti'yi kaynak gösterip, habere yer vermiş.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

inşallah doğrudur yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

3 haftadır birçok futbolcuyla anıldık ama hiçbiri aklımda değil şuan, balazs hariç. geleceğini düşünmüyorum, hissediyorum.

mantık mı yoksa hislerim mi?

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Topal'dan sonra 2. hedef!

Mehmet Topal’ı renklerine bağlayan Valencia Kulübü’nün ikinci hedefinin Fenerbahçeli Daniel Güiza olduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin sezon sonunda Barcelona’ya gidecek olan David Villa’nın boşluğunu sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırmayı planladığı Güiza ile doldurmayı planladığı bildirildi.

Milliyet Gazetesi'nin 13 Mayıs 2010 tarihli sayısındaki habere göre; Tecrübeli oyuncu ile ilk sıcak temasın İspanya Milli Takımı’nın kampında gercekleşeceği, Güiza’nın da tekrar ülkesine dönmeye yeşil ışık yaktığı belirtildi.
    Golcü oyuncunun geçtiğimiz devre arasında verdiği bir röportajda, “Valencia’da oynamayı çok isterim” ifadelerinin bu transfer girişimde önemli rol oynadığı kaydedildi.
    İspanyol yetkililerin Güiza ile herhangi bir sorun yaşanmayacağına kesin gözle baktıkları ancak Fenerbahçe ile yapılacak bonservis görüşmelerinde sıkıntı doğabileceğini düşündükleri belirlendi.
    Ekonomik olarak pek de parlak bir dönem geçirmeyen Valencia’nın, Güiza için astronomik bir rakam ödeyemeyeceği, David Villa’nın transferinden gelecek 40 milyon euronun toplam bütçeyi oluşturduğu bildirildi.
    Güiza çin en fazla 8 milyon euro ödemeyi planlayan Valencia’nın bu rakamı kabul ettirmek için Fenerbahçe’yi ikna etmeye çalışacağı kaydedildi.

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hadi inşallah ...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu habere bütün Fener taraftarı seviniyordur

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Atletico Madrid - Valencia'dan biri alır Guiza'yı..

Mesaj Yetkileri