Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 58.33%
  • Trabzonspor

3 8.33%
  • Beraberlik

12 33.33%
1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olmayınca olmuyor, uzun yıllardır Fenerbahçe maçlarını izlerim, kaçırdığım maç sayısı 3-5 tanedir en fazla, bu kadar baskı kurulduğu, bu kadar çok şut çekildiği, bu kadar çok pozisyona girildiği bir maç daha görmemiştim.

Bu oyuna 3 puan ve şampiyonluk yakışırdı ama olmadı. 40 şut çeken bir takım izledik bugün, 40 şut, Trabzon'un da 3 şutu var. Ne yapalım, sağlık olsun, bugün şans yanımızda değildi, futbolcuların o emeği boşa gitmiş oldu.

Tabi bir de haftalardır lg temiz değil, Fenerbahçe kaleci hatalarıyla kazanıyor, lig şaibeli diye hem burada hem de medyada konuşanlar acaba şu anda utanıyorlar mı? Trabzonspor kupayı aldı, ligi verecek diye düşünenler acaba şu anda utanıyorlar mı?

Geçen hafta şaibeli olan lig, bu hafta tertemiz mi oldu? Ama yine de 17'ye karşı 1 olmak da ayrı bir gurur, bu gece kaybedilen şampiyonluk Fenerbahçe'nin çok büyük olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ne demiş İslam Çupi, Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne şampiyonluk büyüklüğüdür, O'nun büyüklüğü başkadır, tarif edilemez. Bu bir teselli değil, haftalardır yazılanlara, söylenenlere ve bu gece yaşananlara baktığımda, beni Fenerbahçe'ye daha çok bağlayan sözdür.

Sezonun anaelizi için bir konu açılır herhalde, orada şampiyonluğun kaybedilmesine neden olan şeyleri yazarız, bu konuda buna girmek istemiyorum. Oyuncuları da tebrik ediyorum, inanmışlardı, kazanmak için ellerinden geleni yaptılar, olmadı.

Ayrıca son kullanılacak duran top öncesi, Bursa maçı 2-2 oldu anonsu yapan kişi de mutlaka bulunmalı, böyle rezalet olmaz, Fenerbahçe topu ceza sahasına dolduracağına Volkan'a döndü, sorumlu mutlaka bulunup, cezalandırılmalı.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Mayıs.2010 at 00:01
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri