Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır
- Voters
- 36. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Trabzonspor
-
Beraberlik
-
Bazı şeyler söylemek istiyorum. Dünkü gerginlik üstümde olmasa da acayip bir baş ağrısı ve çökmüşlük var. Tekrardan bu konuları söylemek ne kadar doğrudur bilmiyorum. Fakat geçen hafta Aziz Yıldırımı çok büyütüyorsunuz dediğimde herkes karşı çıkıyordu. Peki 2-2 haberini verenler ve oyuncularımızı oyundan soğutanlar, Toramanın muhteşem performansıyla kendi kalesine gol atmasına ne diyecekler? Ligde oyunların kime oynandığı belli olmuştur. Bundan sonra şöyle bir sonuç ortaya çıkmıştır. Fenerbahce Türkiyede tek başına kalmıştır. 17ye 1 denilen şey gerçekleşmiştir. Bundan sonra Avrupa da dahil benim için sadece Fenerbahce vardır. Ne kadar milliyetçi olsam da diğer takımların tavırları beni bu düşünceye itti. Takımda gerekli revizyonlar yapılacaktır. Aslında olay çok kolay.
1-Fenerbahcede Genel Kurul yapılsın. Yeni başkan Mehmet Ali aydınlar olsun.
2-Daum gitsin, Aykut Kocaman yeni hoca olsun.
3-Futbolcular arasında da gerekli temizlikler yapılsın. Alex de gidebilir. Ama kötü olduğu için değil. Artık Alexe göre oynamaktan, Alexli sistemle oynamaktan yorulduk. Mümkünse Brezilyalı da kalmasın takımda..
Son olarak da Bursasporu tebrik ederim. Mütevazi kadrolarıyla, kısıtlı bütçeleriyle şampiyon oldular...
Mesaj Yetkileri