Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 58.33%
  • Trabzonspor

3 8.33%
  • Beraberlik

12 33.33%
1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Bir Beşiktaşlı olarak diyorum: Ne belli? Belki de Selçuk o hareketi yapmasaydı son serbest vuruştan gol gelecekti. Belki de kendi kendini yaktı Fenerbahçe.
    Belki de olmayacaktı . Yani burdan yola çıkılarak yorum yapmak göreceli . He 1 dakika futbol için kısa bir süre değil . Ancak genel atmosfer ve genel maç görüntüsünden yola çıkıp söylüyorum . Olmayınca olmuyor işte .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Belki de olmayacaktı . Yani burdan yola çıkılarak yorum yapmak göreceli . He 1 dakika futbol için kısa bir süre değil . Ancak genel atmosfer ve genel maç görüntüsünden yola çıkıp söylüyorum . Olmayınca olmuyor işte .
    Ben Fenerbahçelilere kızıyorum. O kadar yönetici mevcut orada. Aşağıda herhangi bir futbolcunun elinde maç skorunu takip edebileceği bir cihaz yok mu da 2-2'yi duyunca hemen galeyana geldiler?

Hiç mi yönetici yok önünde ekran açık olan. Gidip kızamıyor mu, değiştirtemiyor mu anonsu?

Ayıptır yahu. O kadar Fenerbahçeli kanıyor ve buna yedek kulübesindeki futbolcu da dahil. Bu kadar insanı kandırmaya kimsenin hakkı yok.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri