Guiza neden sahadaydı 90 dakika anlayan var mı=)
Fenerbahçe
Trabzonspor
Beraberlik
Guiza neden sahadaydı 90 dakika anlayan var mı=)
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
kaç 3*4 taneveremediği boş paslar, çekemediği şutlar, alamadığı kafa topları, kale yerine başka yerlere vurdukları... tam ziyan
Emre Lugano Gökhan'a gerçekten büyük tebrikler unuttuğumuz var mı başka?
Umut'u çıkarsa yerine başkasını alsa o atmosferde yine bir işe yaramazdı bence.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Aslında yazacak çok şey var ama forumu takip edenlere uzun uzun yazırlar okutmak istemiyorum, bu forumun tarzı değil böyle yazılar.
Hani Aziz Yıldırım takımı kuruyor, Daum kukla, hiç katkısı yok deniyor ya, Güiza yüzünden kaçan puanları Aziz yıldırım 1 çırpıda sayıyorsa ve takımın taktiği üzerinde etkiliyse neden Güiza haftalardır sürekli ilk 11'de ve sürekli kaçırmaya devam ediyor?
Daum'un inadı, kafayı taktığında nasıl Hooijdonk'u, nasıl Anelka'yı harcadığını gördük. Seneye eğer Alex ile beraber ikisi de kalırsa, Alex'i nasıl harcayacağını da görürüz diye düşünüyorum.
Gökhan maça girdi, 5 dakikada 3 pozisyona girdi, Onur'un kurtardığı bir şutu vardı, Güiza'nın oralardan vurduğu şutları da gördük, yavaş yavaş top kaleciye geliyordu. Hadi Semih'in tarzı farklı, o şekilde oynamayacaksın, Güiza ile benze özelliklere sahip ve fizik gücü daha iyi olan Gökhan'ı neden ilk 11'de oynatmıyorsun ki haftalardır?
Burada da iş dönüp, Güiza oynatılsın, goller atsın ki Dünya Kupası'na çağrılsın, orada da grubun son maçında şans bulur gol atarsa 2-3 milyon daha değeri artar, satarken iyi olur düşüncesine geliyor. Bunu kim ister, yöneticiler.
Başa dönüyoruz, yöneticiler Güiza bize puanları kaybettiriyorlar derken hala Güiza oynasın isteğinde bulunurlar mı? Böyle bir kısır döndü, dönüp duruyor ve durmayan bir şey daha Güiza'nın golleri kaçırması.
Ha dün gol attı, üstelik de zor bir gol attı, kale boş olsa eminim oradan vurduğu top girmezdi içeri, nasıl bir oyuncudur 2 senede çözemedim ben.
"YÜCE ATATÜRK"