Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 58.33%
  • Trabzonspor

3 8.33%
  • Beraberlik

12 33.33%
1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Guiza neden sahadaydı 90 dakika anlayan var mı=)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Galiba gol attığı için tuttu ama yine mantıksız çünkü adam attıktan sonra 3-4 pozisyon kaçırdı galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erencim ben bu soruyu kaç aydır soruyorum. Daum'un aklında neler var gerçekten merak ediyorum ben

Bu arada Gönül'ü nasıl unuttum şaştım, Emre,Lugano,Gökhan Gönül.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende bu Umut neden 90 dakika sahada diye sordum Guiza yine gol attı Umutun olumlu hareketi bile yoktu.Bazen hocalar birşeylerde çok ısrar ediyor ama çözemedim bizim bilmediğimiz birşey biliyorlar sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yazdığım mesajı editledim çünkü Fenerbahçe'li arkadaşlar bozulurlar yazdıklarıma... neyse, tekrar geçmiş oldun...
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Galiba gol attığı için tuttu ama yine mantıksız çünkü adam attıktan sonra 3-4 pozisyon kaçırdı galiba
    kaç 3*4 tane veremediği boş paslar, çekemediği şutlar, alamadığı kafa topları, kale yerine başka yerlere vurdukları... tam ziyan
    Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Erencim ben bu soruyu kaç aydır soruyorum. Daum'un aklında neler var gerçekten merak ediyorum ben

Bu arada Gönül'ü nasıl unuttum şaştım, Emre,Lugano,Gökhan Gönül.
    Emre Lugano Gökhan'a gerçekten büyük tebrikler unuttuğumuz var mı başka?
    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bende bu Umut neden 90 dakika sahada diye sordum Guiza yine gol attı Umutun olumlu hareketi bile yoktu.Bazen hocalar birşeylerde çok ısrar ediyor ama çözemedim bizim bilmediğimiz birşey biliyorlar sanırım
    Umut'u çıkarsa yerine başkasını alsa o atmosferde yine bir işe yaramazdı bence.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında yazacak çok şey var ama forumu takip edenlere uzun uzun yazırlar okutmak istemiyorum, bu forumun tarzı değil böyle yazılar.

Hani Aziz Yıldırım takımı kuruyor, Daum kukla, hiç katkısı yok deniyor ya, Güiza yüzünden kaçan puanları Aziz yıldırım 1 çırpıda sayıyorsa ve takımın taktiği üzerinde etkiliyse neden Güiza haftalardır sürekli ilk 11'de ve sürekli kaçırmaya devam ediyor?

Daum'un inadı, kafayı taktığında nasıl Hooijdonk'u, nasıl Anelka'yı harcadığını gördük. Seneye eğer Alex ile beraber ikisi de kalırsa, Alex'i nasıl harcayacağını da görürüz diye düşünüyorum.

Gökhan maça girdi, 5 dakikada 3 pozisyona girdi, Onur'un kurtardığı bir şutu vardı, Güiza'nın oralardan vurduğu şutları da gördük, yavaş yavaş top kaleciye geliyordu. Hadi Semih'in tarzı farklı, o şekilde oynamayacaksın, Güiza ile benze özelliklere sahip ve fizik gücü daha iyi olan Gökhan'ı neden ilk 11'de oynatmıyorsun ki haftalardır?

Burada da iş dönüp, Güiza oynatılsın, goller atsın ki Dünya Kupası'na çağrılsın, orada da grubun son maçında şans bulur gol atarsa 2-3 milyon daha değeri artar, satarken iyi olur düşüncesine geliyor. Bunu kim ister, yöneticiler.

Başa dönüyoruz, yöneticiler Güiza bize puanları kaybettiriyorlar derken hala Güiza oynasın isteğinde bulunurlar mı? Böyle bir kısır döndü, dönüp duruyor ve durmayan bir şey daha Güiza'nın golleri kaçırması.

Ha dün gol attı, üstelik de zor bir gol attı, kale boş olsa eminim oradan vurduğu top girmezdi içeri, nasıl bir oyuncudur 2 senede çözemedim ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri