Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 58.33%
  • Trabzonspor

3 8.33%
  • Beraberlik

12 33.33%
1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.facebook.com/#!/video/vid...=1193405255656

Şuraya bakın bunlar inasan mı ya adamalar kırık koltukları yangına atıyor bunlar nasıl insan nasıl taraftar biri açıklasın ya ağzımı bozduruyorlar bana ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1193405255656

Şuraya bakın bunlar inasan mı ya adamalar kırık koltukları yangına atıyor bunlar nasıl insan nasıl taraftar biri açıklasın ya ağzımı bozduruyorlar bana ya.

sakin...

asıl bu taraftarı bu hale sokanlardan sorulmalı hesaplar. tek tek. taraftarın hiçbir suçu yok, ölümüne sevmekten başka. dün o travmada yapılan herşey normaldir bana göre. içinde bulunmadığınız için anormal gelebilir.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Trıbunun yakılması yanlıştı fakat TrabzonSpor'u bızı enelledığı ıçın BursaSpor'uda şampıyon olduğu ıçın tebrık etmelıyız.

Ama Daum'a da şu söylenmelıdır.

Bır nane ıkıkez yenmez.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    sakin...

asıl bu taraftarı bu hale sokanlardan sorulmalı hesaplar. tek tek. taraftarın hiçbir suçu yok, ölümüne sevmekten başka. dün o travmada yapılan herşey normaldir bana göre. içinde bulunmadığınız için anormal gelebilir.
    taraftarin yaptiklari savunulamaz, avrupada hic böyle birsey gördünüzmü romada sampiyonlugu son hafta kaybetti, schalkede son hafta kaybetti,real madrid te son hafta kaybetti böyle olaylar orada oldumu? su olaylari gördükten sonra futboldan sogudum resmen bu fanatikler icin futbol nedense kendi hayatlarindan önce geliyor sampiyon olamadiysa olamadi bunu büyütmenin anlami nedir? adam gibi protesto edersin anlarimda koltuk yakmak neymis o stadda cocuklar var bayanlar var aileler var hepside bu olaylardan etkilendi..

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    taraftarin yaptiklari savunulamaz, avrupada hic böyle birsey gördünüzmü romada sampiyonlugu son hafta kaybetti, schalkede son hafta kaybetti,real madrid te son hafta kaybetti böyle olaylar orada oldumu? su olaylari gördükten sonra futboldan sogudum resmen bu fanatikler icin futbol nedense kendi hayatlarindan önce geliyor sampiyon olamadiysa olamadi bunu büyütmenin anlami nedir? adam gibi protesto edersin anlarimda koltuk yakmak neymis o stadda cocuklar var bayanlar var aileler var hepside bu olaylardan etkilendi..
    aynen katılıyorum çok doğru demişsin dünyada o kadar takım şampiyonluğu kaybediyor ama böyle olaylar olmuyor gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben savunmuyorum, doğru da bulmuyorum. fakat bahsettiğin avrupa'da böyle anonslar da yapılmıyordur eminim.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    ben savunmuyorum, doğru da bulmuyorum. fakat bahsettiğin avrupa'da böyle anonslar da yapılmıyordur eminim.
    anons olmasaydi ayni olaylar olmayacakmiydi ? bunu kim bilebilir ? belkide daha kötüsü olacakti..

Verdiğin örnekler apayrı.

Roma zaten lider değildi, R.Madrid de öyle. Onlar zaten kendilerini haftalardır 2. olmaya hazırlamışlardı. Fenerbahçe ise bütün camia olarak kendisini şampiyonluğa hazırlamışken, üstelik 2006'da Denizli'de son maçta şampiyonluk verilmişken, sahasında, Kadıköy'de şampiyonluğu verdi, hem de kendi puan kaybıyla yine. Verdiğin örnekler tamamen zıt.

Oradaki taraftarın ruh halini de düşünmek lazım. Yapılanlar doğru değil ama bilinçli, akıllıca düşünülüp yapılan hareketler de değil onlar. O anki üzüntü, öfkeyle bunlar oldu. Üstelik bunların olmasında anonsun da etkisi çok büyük. Anons olmasa taraftarlar üzülecek, protesto yapacak, ağlayacaklardı, öfke olmayabilirdi, bu denli olaylar çıkmayabilirdi. Şampiyonuz diye 55 bin kişi seviniyor, sonra şampiyon değilsin diye anons geliyor, orada ne hissedersin sen olsan? Bu yüzden dünkü yaşananlar olağanüstü durumlardı. Denizli'de neden olay çıkmadı, çünkü orada sadece acı vardı, üzüntü vardı, gözyaşı vardı, dün önce büyük bir sevinç, ardından öfke ve üzüntü vardı. Doya doya üzüntüyü bile yaşatmadılar dün taraftara.

Mesaj Yetkileri