Anket Sonuçlarını Görüntüle: maçı kim kazanır
- Voters
- 36. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Trabzonspor
-
Beraberlik
-
Cristian zaten kraldan çok kralcı, ilk GS derbisinden beri taraftara nasıl oynaması gerektiğini tembihlemiş birileri.
Galatasaray başkanı, Fenerbahçe şampiyon olacak diye lig şaibeli diyorsa orada duracaksın Aydın. O zaman demezler mi sen şampiyon olduğunda da şaibe var mıydı diye?
Geçen sene Sivas şampiyon olsun istedim, olamadı, Beşiktaş'ın olması da beni pek rahatsız etmedi. Ama bu sene herkesi bir telaş almıştı Fenerbahçe şampiyon olmasın diye, herkes çamur atma derdindeydi, sokaktaki taraftarından, kulp başkanına, siyasilere, bakanlara kadar.
Böyle bir ortamda, 17'ye karşı 1 olduğunu görmemek mümkün değil ki bu ilk da değil, Fenerbahçe ne zaman şampiyonluğa koşsa rakipler birleşiyor. Asılan emzikleri, federasyon izni olmadan benzer pankartlarla sahaya çıkanları da gördük zamanında.
Ben her taraftar böyledir demiyorum. Böyleleri yüzünden daha çok bağlanıyorum kulübüme diyorum. Bursa'dan çok Galatasaraylıların sevinmesi, beni güldürüp daha çok Fenerbahçe aşığı olmamı sağlıyor. Dün konvoya çıkmışlardı, İzmir'de kaç tane Bursalı var o konvoyu oluşturacak? Karşı komşum Galatasaraylı, kornaya basa basa ayrıldı sokaktan maç bitimiyle. Ki bu insanlar çamur atan insanlar, Fenerbahçe başarılıyken herşey düzen olur, şaibe olur ama Fenerbahçe kaybettiğinde hiç söylenenler akla gelmez.
Ben de elbette Galatasaray şampiyon olacağına, başka takım olsun isterim, bunu istemek ayrıdır, çıkıp ulu orta Fenerbahçe'ye çamur atıp birleşmek ayrıdır.
Lafım tüm taraftarlara değildir, üzerine alınmak isteyenleridir, rakibinbaşarısızlığında sevinen Fenerbahçe taraftarları da elbette mevcuttur her takımda olduğu gibi.
Mesaj Yetkileri