Quote Originally Posted by Revolution View Post
Diyelim ki Rüştü tüm rakipleri tek tek aradı kazanın aslanlarım ben Bursa'da 5 gol yiyeceğim dedi.. Bursaspor da 2-1 kazandı. Şimdi bir de Fenerbahçe'nin maçına bakalım. Senin şampiyon olman senin kazanmana bağlı. Eğer sen altıpastan golü kaçırıyorsan 75 dakikası Trabzon'un ceza sahasında oynanan maçta 1 gol çıkaramıyorsan Rüştü teşvik primi olarak 1 Milyon € verse ne olur? Eğer böyle birşey varsa bunu neden Ankaragücü maçından sonra söylemedin neden şimdi ortaya koyuyorsun ? Ve dediğim gibi o direkten dönen toplardan biri gol olsaydı şimdi bunları açıklayacaklar mıydı orası da meçhul.. Sen önce kendi işini halledeceksin bahane üretmeyeceksin. Şampiyonluk sana bağlıydı sen kaybettin, Rüştü kazandırmadı.
Yazılanları okumuyoruz, bu konu içinde de açıklamalar verildi, geçen hafta içerisinde yönetim resmi siteden duyurdu, tüm bu yaşananlara ve dönen pisliklere hafta başında cevap verilecektir diye. Takımın havası ve konsatrasyonu bozulmasın diye hiç açıklama yapmayacaklarını söylediler.

Şampiyon olunsaydı da bu açıklamalar yapılacaktı.

Ve konunun uzaması da Rüştü'nün hayır aramadım deyip, sonra, Fenerbahçe evet aradın, hatta bizden özür diledin açıklamasından sonra Rüştü'den tekrar ses gelmemesidir. Benim için önemli değil Rüştü aramış ya da aramamış.

Ama önemli olan nokta, sen böyle konuşmalar yaparken, haftalardır eleştirilen kaleciler gibi hatalı gol yediğinde ben de şaibe vardır o zaman diye düşünürüm şeklinde. Rüştü maç satmıştır denmiyor, uzaması da dediğim gibi Rüştü'nün aramadım demesinden kaynaklanıyor.

Yoksa illa ki birisi hedef alınsa, direk İbrahim Toroman'ı hedef alırlardı, 2 golde de hatası var, maksat Beşiktaş'ı hedef almak ya da birilerini suçlamak olsaydı. Hem İbrahim Toroman, Rüştü'den daha az seviliyordur Fenerbahçe camiasında.

Yani düşündüğünüz gibi amaç, Beşiktaş'a çamur atmak ya da Bursa'nın haklı kazanılmış şampiyonluğuna gölge düşürmek olsaydı, İbrahim Toroman suçlanırdı, Rüştü değil.