Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Öncelikle FM 2010 Türkçeleştirme çalışması olmadığını söyleyeyim.

Sonra da burada kimse, eleştiri yaptı diye uyarılmaz, ceza almaz, mesajı, slinmez. Çok aykırı görüşler de fikirlerini, hakaret etmeden savunabilmekte. Bu sınırı iyi ayarlarsanız, bizler sizlerin de düşüncelerinizi öğrenmek isteriz elbette.

Ama eleştiri yaparken aşırıya kaçıp, hakaret edip, sonra da bak ben eleştirdim diye konuyu kapattılar, bana uyarı verdiler diye üste çıkarsanız da bu ayıp olur, buna müsaade etmeyiz.

Yoksa hatasız kul olmaz, kimse dört dörtlük değildir.
alakası yok bu sitede birşey söyledimmi hemen insanın üstüne geliyorlar düşünceye saygı yok hiç biz yapıyoruz siz teşekkür etmek yerine eleştiriyorsunuz filan diye üstüne geliyor arkadaş çok haklı ben bazen yazarken 2 kere düşünüyorum sonra vazgeçiyorum şimdi birsürü tartışma olacak gerek yok diye eleştirelere katlanamayan yapmaz ingilizcede oynarız kimse kusura bakmasın zaten oynamıyorumda bıraktım si nin küstah tavırları yüzünden türkçe yapmaya bilir ancak böyle aşağılayıcı bir hareketle bizi aşağılayamaz bizi küçüm semekten başka bir şey yapamıyorlar zaten oyunlarıda birşeye benzemiyo gerçekçiymiş bırakın bunu monotonla gerçekçi birbirinden farklı şeyler diğier menejerlik oyunlarına bakın siz alıştığınızdan başka oyunlara karşı ön yargılısınız çok daha güzel oyunlar var fm nin veritabanın dan başka hiç bişeyi yok bence 3 seneye cm fm yi devirecek onda bu monotonluk yok ille cm değil fifa manager premier maneger oynayın bırakın bunların yaptıkları insanlığa ticarete sığmaz site mevzuna geri dönersek
turksportal diktatör bi site bi ara konu açmayı kapatmışlardı böyle rezalet olamaz kusura bakmayın ama siz kendinizi ne zannediyorsunuz ne düşünüyorsun hiç bir oyunun fan sitesinde başlıklar kilitlene bilirmi nasıl bir mantık bu şimdi eleştiriye nekadar açık olduğunuzu hep beraber göreceğiz bence bu sitenin yaş gurubu düşük bundan kaynaklanıyor aynı sizingibi bide depo depo . fr var onlarda diktatör