Lig sistemi ile oynanması bu sezon için elemeli sistem gibi gözükebilir. Zira iddiası son maçta da devam eden iki takım son maçı karşılıklı final niteliğinde oynadılar. İddiası olan takımların son maçlarında iddiası kalmamış rakiplerle oynadığı zaman sıkıntı yaşanabilir. İddiası kalmamış takımdan rakibini zorlamasını bekleyemezsiniz. Ancak elemeli sistemde her maçın iddiası vardır. Kaldı ki benim istediğim elemeli ya da lig sistemi olması da değil. World Hollow o1'in de dediği gibi normal sezonu 3. sırada bitiren takımın bir avantajı olmalı. 34 hafta boyunca sağladığı avantajı tek maçla kaybetmesinin önüne geçilmeli.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
benimde demek isdediğim bir ayrıcalığı var. Anlatamasamda şöyle ki, Eleminasyon sisteminde 3. ile 6. ve 4. ile 5. oynuyordu ilk maçları. Burada da ilk maçlar aynı şekilde oynanıyor. Yani ben 3. olan takımın bir şey kaybetmediğini eskiden olduğu gibi avantajlı gözüktüğünü düşünüyorum. Daha başka bir avantaj nası sağlanabilir? Hiç bir fikrim yok.
Adana, Karşıyaka, Altay'dan birini istiyorum.Hiçbiri çıkamadı yahu![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."