Efes Pilsen'in yukarıdaki hiç inandırıcı olmayan açıklamasına dair şahsi yorumum:

-Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?

Evet; Tuncay Özilhan ve Efes'in üst yöneticileri bundan habersizdir; ama Efes organizasyonunun içinde birtakım işgüzarlar var ve geçen yıl olduğu gibi bu iki camiayı birbirine kırdırmak için böyle iğrenç ve tahrik edici provakasyonları tetikliyorlar...

İnanalım mı? 12 oyuncunun kurayla iki tanesinden kan örneği alınıyor; aaa!.. Ne tesadüf... Nedense iki oyuncunun ikisinde de aynı madde... Birinde az, birinde çok... Tesadüfmüş canım... Haydi ona inandık... 12 oyuncunun sadece ikisinde vardı ve tesadüfen(!) kurada o ikisi çıkmıştı...

Şimdi bir başka tesadüf... Skorbord ayarlanıyormuş... tesadüfe bak... Ben oldum olası basketbolu futbolun kirli ve provakatif ortamından, düşmanca demeçlerinden ayırmaya, sadece basketbolun güzelliğini konuşacağımız seçkin bir dal olarak görmeye çalışıyorum... Eğer basketbola futbolu karıştıracak, futbolun dilini karıştıracaksak bizim için farketmez... Salonları futbol trübününe çevirmesini de biliriz... Hem de alâsını yaparız... Efes'in istediği buysa... Sonra ağlayıp sızlamak yok..