1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Turksportal'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spor bölümlerinin rengide yeşil olsa daha hoş olur. Fm bölümlerinin altın rengi olduğu gibi.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Spor bölümlerinin rengide yeşil olsa daha hoş olur. Fm bölümlerinin altın rengi olduğu gibi.
    Görmüş olduğunuz tasarımlar yeni web sitemizin tasarımlarına forumun entegre edilmiş hali. Bölümlere özel tasarımlar mevcut. Turksportal genel, fm, pes, cm, futbol vb. sitelerimize özel tasarımlar hazırladık. Futbol kısmınıda en kısa sürede hayata geçireceğim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Görmüş olduğunuz tasarımlar yeni web sitemizin tasarımlarına forumun entegre edilmiş hali. Bölümlere özel tasarımlar mevcut. Turksportal genel, fm, pes, cm, futbol vb. sitelerimize özel tasarımlar hazırladık. Futbol kısmınıda en kısa sürede hayata geçireceğim
    Genelde spor programlarında yeşil renkler içerisinde gördüğümüz için ben sadece fikir belirtmek istedim, teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by serwan View Post
    ben öncelikle ana sayfa'nın sık güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum..haberler vs konulmalı..
    bence de. şimdi başka yere de yazdım.gs şu dos santos tan kurtulmalı artık. haberler de olmalı.

Mesaj Yetkileri