Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Turksportal'dan Beklentileriniz

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Default Turksportal'dan Beklentileriniz

öncelikle konuyu açacak başka yer bulamadım..en aktif forum da bu olduğu için buraya açayım dedim..

fm 2011 den beklentilerimiz malum..zaten bir başlık mevcut ve isteklerimizi düşüncelerimizi yazıyoruz..
    peki yeni oyunlarla birlikte turksportal'dan neler bekliyoruz.. neler yetersiz.neler eksik..neler yapılablir?

ben öncelikle ana sayfa'nın sık güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum..haberler vs konulmalı..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İsteklerimiz bölümüne açabilirdin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mustafa abi (Vieri) bu konuda detaylı bir açıklama yapacaktır. Yapacağı açıklamanın sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yine de gelecek fikirler arasında değerlendirmeye alınabilecek öneriler olabilir, değişik, tutar dediğiniz önerileri paylaşabilirsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Yeni temanız çok güzel olmuş ayrıca

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

teşekkürler,

tüm fikirlere açığız
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bilmiyorum katılan olur mu fakat ben araştırma alanının eski halinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bir takımın oyuncularını tek bir başlık altında tartışmak daha rahat oluyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spor bölümlerinin rengide yeşil olsa daha hoş olur. Fm bölümlerinin altın rengi olduğu gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bilmiyorum katılan olur mu fakat ben araştırma alanının eski halinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bir takımın oyuncularını tek bir başlık altında tartışmak daha rahat oluyordu.
    Katılıyorum bence de öyle daha iyiydi...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Spor bölümlerinin rengide yeşil olsa daha hoş olur. Fm bölümlerinin altın rengi olduğu gibi.
    Görmüş olduğunuz tasarımlar yeni web sitemizin tasarımlarına forumun entegre edilmiş hali. Bölümlere özel tasarımlar mevcut. Turksportal genel, fm, pes, cm, futbol vb. sitelerimize özel tasarımlar hazırladık. Futbol kısmınıda en kısa sürede hayata geçireceğim
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Görmüş olduğunuz tasarımlar yeni web sitemizin tasarımlarına forumun entegre edilmiş hali. Bölümlere özel tasarımlar mevcut. Turksportal genel, fm, pes, cm, futbol vb. sitelerimize özel tasarımlar hazırladık. Futbol kısmınıda en kısa sürede hayata geçireceğim
    Genelde spor programlarında yeşil renkler içerisinde gördüğümüz için ben sadece fikir belirtmek istedim, teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by serwan View Post
    ben öncelikle ana sayfa'nın sık güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum..haberler vs konulmalı..
    bence de. şimdi başka yere de yazdım.gs şu dos santos tan kurtulmalı artık. haberler de olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beklenti değil de, isteğim var. Mesaj sayacı neden kapalı, bu güne kadar forumda kaç tane mesaj attığımızı yani konulara kaç tane yorum yazdığımızı nerden görebiliyoruz. Bunu öğrenmemiz mümkün mü?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Beklenti değil de, isteğim var. Mesaj sayacı neden kapalı, bu güne kadar forumda kaç tane mesaj attığımızı yani konulara kaç tane yorum yazdığımızı nerden görebiliyoruz. Bunu öğrenmemiz mümkün mü?
    Gayet basit. X üyesi Y üyesinden çok mesaj atmak isteyebilir ve bunun için gereksiz içi boş onlarca mesaj yazabilir. Böylesi daha iyi ama mesaj sayacı açılırsada benim açımdan sorun olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Birinin diğerinden daha çok mesaj atmasının o kişiye ne gibi bir faydası, getirisi olacak ki. Mesaj atma yarışması mı yapıyoruz burda. Ben burada öyle bir şey yapacak kişinin olacağını sanmıyorum. Neyse, mesaj sayısını da sadece merakımdan dolayı öğrenmek istiyorum zaten, başka bir sebebi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

322 mesajınız var

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Teşekkür ederim. Bununla birlikte 323 oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Teşekkür ederim. Bununla birlikte 323 oldu.
    Hala 322 Mesaj Sayacı Kapalı yazan bölümlerde attığınız mesajlar mesaj sayısını arttırmıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hım şimdi anladım, zaten düzenle butonu da yok bu konuda. Tekrar teşekkürler, bir bilgi sahibi daha oldum forum hakkında.

Aygün benim kaç ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Aygün benim kaç ?
    3.749 senin
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu Düzenle butonu neredeyse hiçbir bölümnde yok bende, hatta sanırım hiçbir bölümde yok. İmla hatalarımız filan olabiliyor bazen, veya anlaşılmayan bir noktayı mesaja eklemek istediğimiz olabiliyor. Bence bu buton bütün bölümlerde olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Düzenle butonunun neden her bölümde aktif olmadığını sebepleriyle beraber çok tartıştık. Eskiden daha az bölümde düzenle butonu kullanılabiliyordu. Şuan gerekli olan her alanda mevcut diye düşünüyorum.

IcedEarth

Ayarlamalarında olan bir sorundan ötürü düzenle butonu sende aktif değildi. Düzelttim. Bu özelliğin aktif olduğu alanlarda artık kullanabilmen gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Benim mesaj sayısına bakabilir misiniz

Sheriff Misafir

Madem soranlara söylendi senin mesaj sayında 6.631.

Arkadaşlar mesaj sayacını daha önce açıklanan sebeplerden dolayı kaldırdık. Mesaj sayılarınız forumdaki değerinizi yükseltmez, forumda yaptığınız paylaşımlar ve üslubunuz bizler için önemlidir.

Mesaj sayılarınızla ilgili başka bir soru gelmemesini rica ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Düzenle butonunun neden her bölümde aktif olmadığını sebepleriyle beraber çok tartıştık. Eskiden daha az bölümde düzenle butonu kullanılabiliyordu. Şuan gerekli olan her alanda mevcut diye düşünüyorum.

IcedEarth

Ayarlamalarında olan bir sorundan ötürü düzenle butonu sende aktif değildi. Düzelttim. Bu özelliğin aktif olduğu alanlarda artık kullanabilmen gerekiyor.
    bir hata gördüm forumda, profilimizde yer alan "üye notları" nda düzenle diye bir bölüm var. ancak bir işe yaramıyor. cevap yaz butonu olmalı bu,yada bu "düzenle" butonu kaldırılmalı. kolay gelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Default Yeni hedef kim?

turksportal anasayfa maazallah çok güncel.
    bkz. yeni hedef 1 senedir dos santos.
    daha evvel de yazdım ama ilgilenen yok herhalde.

en azından bu şekilde güncelleme yapılmayacaksa 1 sene boyunca okunabilecek bişey yazın,mesela adnan polat ne zaman gider,hagi ne zaman gider,gs gol atmak için forvet gerektiğini ne zaman anlar,schuster gidiyor mu diye 1 sene boyunca okunacak ve bu yazdıklarım da zor olacak o yüzden 1 sene boyunca okuruz.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

futbol sitesi artık güncellenmiyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

biri bizden alıntı yaptığında özel mesaj gelmesi mümkün müdür?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri