Fenerbahçe taraftarı Ergin Ataman'ı çıldırttı: "Doping yapsanaaa... Doping yapsanaaa... Ergin Ataman doping yapsanaaa..."

Ergin masaya kadar geldi; "bakın bana ne diyorlar" benzeri itirazlarla taraftarı gösteriyor. "Susturun bunları" der gibi...

İlk yarı bitti. Ukiç bende hayal kırıklığı... Ben öldürücü penetreleri ondan beklerken, hiç yapması gerekenleri yapmıyor, pasları da dışarıdan oynayarak veriyor; şutlarını da...

Semih Erden'in erken üçlemesi kötü oldu. zaten kötü oynuyordu; bunun baskısıyla saçma fauller yaptı.

Fark sadece 5 sayı... Efes'in penetrelerine bir önlem alırsak... Pick and roll hücumlarının çaresini bulursak... Ve saçma şut tercihlerini asgariye indirirsek kazanmamak için hiçbir neden yok.

Bu maç gerçekten çok önemli... Mümkünse bitirelim.

Bu arada... Yukarıya bir yerlere yazmıştım. Kerem Tunçeri'nin yokluğunda Rakoçeviç öne çıkabilir hesabı... Bugüne kadar kötü oynadığına bakmayın demiştim. Demez olaydım.

Ama hiç sorun değil. Yeter ki isteyelim ama doğru tercihleri uygulayalım. Kendi oyunumuzu oynayalım. Bugün buradan bir şampiyon çıkabilir. Bizim elimizde...