Maddenin yasak olup olmadığı konusunda bir bilgim yok sadece insan vücudunda doğal olarak bulunmadığını biliyorum. Dışarıdan verildiği kesin.

Kulübü elbette bağlar ama kulüp yönetiminin bilgisiyle değil, işgüzar bazı kişiler tarafından yapıldığı ima edildi. Efes kendi içinde cezaları kesmeli dendi.

Sponsorluk anlaşması ne zaman yapıldı, ne kadar bedelle yapıldı bilmiyorum ama buradan gelecek para sebebiyle üzerinde durulmadığını düşünmüyorum çünkü gelecek 1 şampiyonluk var ortada. Çok büyük bir para alınmış olacağını da sanmıyorum. Fenerbahçe bastırdı, federasyon yapması gerekenleri yapmadı, yapamadı ve olayı örttü. Bence hatalı değiller.

Zaten ülkeye sokulması yasak olsa, adli soruşturmaya, kimse şikayetçi olmasa da başlanırdı, çünkü Kerem'de bu maddeye rastlandı. Hadi diğer oyuncu sınırın altında olduğu için bir yaptırımı yok ama Kerem için, ülkeye sokulması yasak maddeden dolayı, sadece doping cezası verilmezdi, devamı da olurdu.