1 ile 30 arası toplam 253 sonuç

Konu: Dur İsrail!!!

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    evet serkan haklı kusura bakmayın arkadaşlar, 2 israil askeri yaralanmış sanırım. başbakan sözcüsü ntv ye konuşmuştu. dediğim gibi biri bıçak, biri mermi ile.

bu arada o geminin hala yardım için götürüldüğünü düşünen arkadaşlar var. israil diyorki "kızılay getirsin." sen reddediyorsun. ozaman sonuçlarına katlanacaksın arkadaş.

gemide bebeğin ne işi var? bi kerede şov yapılmasa? israil zaten söylemişti yapacağını yapmasa dünyada hangi ülke israil'i ciddiye alır?

ayrıca yahudi lobisinin çok güçlü olduğunuda söylemekte yarar var.
    israile bu zamana kadar kac tane gemi teslim edildi senin haberin varmi? hep israil yandasi medyayi izlersen haberin olmaz tabi.. teslim edilen gemilerdeki hicbir insani yardim malzemeside gazzeye sokulmadi bunu bizzat oraya sürekli gidip gelen misir sinir kapisindan giren ihh yetkilileri söylüyor ayrica gazzenin üst düzey yetkililieriyle yapilan röportajlarda var bulup izle onlarda aynilarini söylüyor bu zamana kadar israil tek bir insani yardim girmesine izin vermemistir... hal böyleyken neden kizilaya verilsinki? kizilayin yapacagi belli yardimlari israile teslim edeceklerdi israilin istedigide zaten budur.. ayrica bebek konusunda katiliyorum fakat sovla alakasi oldugunu kesinlikle sanmiyorum.. belkide annesinin birakacak kimsesi yoktu.. sonucta kendisi sagsalim geri döndü önemli olanda bu. birde nedense durum yahudi müslüman savasina yönlendirilmeye calisiliyor halbuki israil dinsiz bir devlettir kendi insanlarina bile zulüm yaparlar dindar insanlari kesinlikle sevmezler israilde yasayan dindar museviler bile devletten baski görmektedir.. cogu kisinin bunlardan haberi olmadigi icin yahudi düsmanligi yapiyor tamam belki yahudilerin bazilari devletlerinin yaptiklarina destek verebilir fakat bircoguda devletlerinin yaptiklarini sonuna kadar kiniyor.
    Last edited by KanaKe : 02.Haziran.2010 at 03:01

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gemide çocuk ve yaşlıların olması gemidekilerin niyetinin gerçekten yardım, gerçekten barış olduğunun göstergesidir. Gerçi yaşlı ve çocuk olmasa dahi inancımız bu yönde olacaktı ancak en azından İsrail'in bunu anlayabilmesini beklemiştir belki de o insanlar.

Bu arada tutukluların serbest bırakıldığı henüz doğrulanamamış.

Bundan önce yardım malzemelerinden sadece 35 türün girmesine izin veriliyormuş. Gıda malzemeleri de bekletilip, bozulduktan sonra Gazze'ye gönderiliyormuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Gazze

Beyrut

Kudüs

Ramallah

Viyana

Sofya

Berlin

Nablus

Londra

Sidney

Kuala Lumpur

Los Angeles

New York

Roma

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    israile bu zamana kadar kac tane gemi teslim edildi senin haberin varmi? hep israil yandasi medyayi izlersen haberin olmaz tabi.. teslim edilen gemilerdeki hicbir insani yardim malzemeside gazzeye sokulmadi bunu bizzat oraya sürekli gidip gelen misir sinir kapisindan giren ihh yetkilileri söylüyor ayrica gazzenin üst düzey yetkililieriyle yapilan röportajlarda var bulup izle onlarda aynilarini söylüyor bu zamana kadar israil tek bir insani yardim girmesine izin vermemistir... hal böyleyken neden kizilaya verilsinki? kizilayin yapacagi belli yardimlari israile teslim edeceklerdi israilin istedigide zaten budur.. ayrica bebek konusunda katiliyorum fakat sovla alakasi oldugunu kesinlikle sanmiyorum.. belkide annesinin birakacak kimsesi yoktu.. sonucta kendisi sagsalim geri döndü önemli olanda bu. birde nedense durum yahudi müslüman savasina yönlendirilmeye calisiliyor halbuki israil dinsiz bir devlettir kendi insanlarina bile zulüm yaparlar dindar insanlari kesinlikle sevmezler israilde yasayan dindar museviler bile devletten baski görmektedir.. cogu kisinin bunlardan haberi olmadigi icin yahudi düsmanligi yapiyor tamam belki yahudilerin bazilari devletlerinin yaptiklarina destek verebilir fakat bircoguda devletlerinin yaptiklarini sonuna kadar kiniyor.
    insanları galeyana getiren, "savaş-savaş" diyende israil medyasıydı evet. o gemide ne idüğü belirsiz bir sürü farklı milletlerden insan var, ki sanıyorum arap kökenlidir çoğu. nereden başladı bu arap milliyetçiliği anlamıyorum. uğruna insanlarımızı ölüme yolladığımız araplar bizim için ne yaptı? hadi bizi geçtim kendileri için, kendi vatandaşları için ne yaptılar?

daha dün filistin devlet başkanı güney kıbrıs rum kesimine gidip destek vermiş. işte uğruna canımızı feda ettiğimiz filistin'in devlet başkanının hareketi.

hem gelmeyin demediler ki, gazze limanindan gelmeyin dediler. diğer limandan kara yolu ile,veya mısır üzerinden yardımlar yapılabilir. saldırı öncesi gemiden gelen agresif açıklamalar ve iner inmez komandoların kafasına inen sopalardan, o geminin provakasyon için gittiği belli. yine bir oyunlar dönüyor ya, hayırlısı ....

yanlış anlaşılmasın israil'in yaptığı büyük yanlış elbette. fakat adamları bir yandan takdir ediyorum. 1 türk dünyaya bedel diyoruz, her gün verdiğimiz şehitler için kılımızı kıpırdatmıyoruz, israil ise 2 israil askeri için lübnan'ı bombalıyor.
    Last edited by gerrrard : 02.Haziran.2010 at 23:55

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    insanları galeyana getiren, "savaş-savaş" diyende israil medyasıydı evet. o gemide ne idüğü belirsiz bir sürü farklı milletlerden insan var, ki sanıyorum arap kökenlidir çoğu. nereden başladı bu arap milliyetçiliği anlamıyorum. uğruna insanlarımızı ölüme yolladığımız araplar bizim için ne yaptı? hadi bizi geçtim kendileri için, kendi vatandaşları için ne yaptılar?

daha dün filistin devlet başkanı güney kıbrıs rum kesimine gidip destek vermiş. işte uğruna canımızı feda ettiğimiz filistin'in devlet başkanının hareketi.

hem gelmeyin demediler ki, gazze limanindan gelmeyin dediler. diğer limandan kara yolu ile,veya mısır üzerinden yardımlar yapılabilir. saldırı öncesi gemiden gelen agresif açıklamalar ve iner inmez komandoların kafasına inen sopalardan, o geminin provakasyon için gittiği belli. yine bir oyunlar dönüyor ya, hayırlısı ....

yanlış anlaşılmasın israil'in yaptığı büyük yanlış elbette. fakat adamları bir yandan takdir ediyorum. 1 türk dünyaya bedel diyoruz, her gün verdiğimiz şehitler için kılımızı kıpırdatmıyoruz, israil ise 2 israil askeri için lübnan'ı bombalıyor.
    kisisel bir problemim yok seninle kesinlikle beni yanlis anlama lütfen fakat sen olaylari kavrayamamissin, olay artik arap-yahudi savasindan cikmistir baska bir boyut almistir.. israil bitme noktasina gelmistir su son yaptigi saldiri ile gördük son 3 gündür hükümet canla basla calisti hukuk mücadelesi verdi ve tüm dünyayi arkasina aldi bugün avrupadan ve dünyanin diger kitalarindan basbakanlar hükümetler israile tepki koymuslardir ve kinamislardir bu aslinda bircok seyi anlatiyor yillardir israilin yaptigi bu soykirima göz yumanlar artik uyandilar ve israil su anda yapayalniz kaldi.. kesinlikle bitme noktasina geldiler ve bence sonlarida yakindir hep birlikte görecegiz insallah o günü.

Mesaj Yetkileri