Originally Posted by
gerrrard
insanları galeyana getiren, "savaş-savaş" diyende israil medyasıydı evet. o gemide ne idüğü belirsiz bir sürü farklı milletlerden insan var, ki sanıyorum arap kökenlidir çoğu. nereden başladı bu arap milliyetçiliği anlamıyorum. uğruna insanlarımızı ölüme yolladığımız araplar bizim için ne yaptı? hadi bizi geçtim kendileri için, kendi vatandaşları için ne yaptılar?
daha dün filistin devlet başkanı güney kıbrıs rum kesimine gidip destek vermiş. işte uğruna canımızı feda ettiğimiz filistin'in devlet başkanının hareketi.
hem gelmeyin demediler ki, gazze limanindan gelmeyin dediler. diğer limandan kara yolu ile,veya mısır üzerinden yardımlar yapılabilir. saldırı öncesi gemiden gelen agresif açıklamalar ve iner inmez komandoların kafasına inen sopalardan, o geminin provakasyon için gittiği belli. yine bir oyunlar dönüyor ya, hayırlısı ....
yanlış anlaşılmasın israil'in yaptığı büyük yanlış elbette. fakat adamları bir yandan takdir ediyorum. 1 türk dünyaya bedel diyoruz, her gün verdiğimiz şehitler için kılımızı kıpırdatmıyoruz, israil ise 2 israil askeri için lübnan'ı bombalıyor.