Originally Posted by
KanaKe
israile bu zamana kadar kac tane gemi teslim edildi senin haberin varmi? hep israil yandasi medyayi izlersen haberin olmaz tabi.. teslim edilen gemilerdeki hicbir insani yardim malzemeside gazzeye sokulmadi bunu bizzat oraya sürekli gidip gelen misir sinir kapisindan giren ihh yetkilileri söylüyor ayrica gazzenin üst düzey yetkililieriyle yapilan röportajlarda var bulup izle onlarda aynilarini söylüyor bu zamana kadar israil tek bir insani yardim girmesine izin vermemistir... hal böyleyken neden kizilaya verilsinki? kizilayin yapacagi belli yardimlari israile teslim edeceklerdi israilin istedigide zaten budur.. ayrica bebek konusunda katiliyorum fakat sovla alakasi oldugunu kesinlikle sanmiyorum.. belkide annesinin birakacak kimsesi yoktu.. sonucta kendisi sagsalim geri döndü önemli olanda bu. birde nedense durum yahudi müslüman savasina yönlendirilmeye calisiliyor halbuki israil dinsiz bir devlettir kendi insanlarina bile zulüm yaparlar dindar insanlari kesinlikle sevmezler israilde yasayan dindar museviler bile devletten baski görmektedir.. cogu kisinin bunlardan haberi olmadigi icin yahudi düsmanligi yapiyor tamam belki yahudilerin bazilari devletlerinin yaptiklarina destek verebilir fakat bircoguda devletlerinin yaptiklarini sonuna kadar kiniyor.