Savunma... Savunma... Savunma... İyi hücumun anahtarı da savunma... Böyle devam... Daha koskocaman bir 30 dakika var. Böyle devam... Savunma... Savunma... Böyle devam...
Savunma... Savunma... Savunma... İyi hücumun anahtarı da savunma... Böyle devam... Daha koskocaman bir 30 dakika var. Böyle devam... Savunma... Savunma... Böyle devam...
Mükemmel bir maç mükemmel bir savunma mükemmel bir skor ilk periyotta.
İşte basketbol buna denir.
Teknik faullerin hepsi haklı.Rako'nun pozisyonunda stens yapıyor ömer onan o yüzden faul diye itiraz etmesi çok saçma.
Minik takım maçlarında bile öyle pozisyona itiraz etmezler artık
Şampiyonluk yolunda Ergin Ataman'ın planları işe yaramıyor bu sefer !
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Alan savunmasına karşı Mrsiç oyuna girdi.
Mrsiç girince alan savunmasından vazgeçti.
Da da da da da da Damiiiiir Mrsiç.
100 yapsınlar bari, şampiyonluğu 100 sayı ile kutlayalım.
"YÜCE ATATÜRK"
48-24 ilk yarı sonucu tbrikler fenerbahçe![]()
Büyük kaptan cezayı kesti; sağ forwetten...
Şimdi 3.periyoda çok daha hırslı başlayacaklar. Aynı sertlikte ilk saldırıyı püskürtürsek dirençleri kırılacak inşallah... 3.periyoda iyi başlayalım çocuklar... Aynı istek ve aynı sabırla... Bu dönemde en büyük başbelası top kayıpları ve acele atışlar olur. Şu ana kadar bunları yapmadık. İnşallah yine yapmayalım. Lütfen hücumda sakin ve sabırlı, savunmada olabildiğine sert olalım.
Mrsiç'e hayranım, iki hafta önce Bağdat Caddesinde görmüştüm kızı ile yürüyordu. Çok sempatik birisi.![]()
Bugün Sinan Güler çok kötü, Ukic'i bir türlü durduramadı. Rakocevic geçen maçtaki gibi değil. Nachbar boş atışları bile kaçırıyo. Bu anları çok iyi değerlendirmek lazım. Bizde adam adama savunma yapmalıyız. Alan savunması efes'e karşı çok yetersiz kalır. Dışarıdan atış yapacak oyuncuları çok.
Bu periyodu bu şekilde bitirirsek Allahın izniyle %95 şampiyonuz. 3.periyoda da iyi başladık. Emir dışında aksayan oyuncu yok.
Son çeyreğe 65-32 önde giriyoruz.
3.periyot bitti. 65-32 Fenerbahçe önde...
Fenerbahçe Ülker ilk periyoyotta 32 sayı atmıştı. Efes ise üç periyotun toplamında bu rakama ulaştı.
Seri başlamadan önce bu sayfalara ilk yorumu ben yazmıştım. Kimsenin bizi favori görmediği bir dönemde bu takıma inanıyordum. Sezon başı da benzer şeyleri yazdım. Arşivşlerde duruyor.
Allahıma şükürler olsun ki, Allahın izniyle bu çocuklar beni mahcup etmedi. Teşekkür ediyorum 12 DEV KANARYA... (Futbol takımına sekizde sekizle başladığı günlerde bile güvenemiyor, içimde bir "acaba" hissi duyuyordum. Ama bu çocukların potansiyelinden emindim. Ve final serisinde onu ortaya çıkaracaklarını hissediyordum.)
Ben aslında 4-1 diye tahmin ediyordum. Ama Efes'e ayıp olmasın diye bir maçta öyle vermiştim: 4-2 diye yazmıştım. Şükürler olsun ki, mahcup olmadım.
Şampiyon Fenerbahçe Ülker!
şampiyoooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnah beeee futbol eksik kaldı ya
Şampiyon ! Fenerbahçe SPOR Kulübü ! Başka söze gerek yok sanırsam...
Diyecek fazla söz yok biraz özveri biraz gayret böyle bir sonuç.Belkide bu kadar bile uzamamalıydı ama olsun böyle eze eze kazanmakda çok güzel.Önümüzdeki sezon tek bir isteğim var fenerden Damir bir sene daha kalsın.
FB ULKER sampiyon!
son mac tam bir formalite macina dondu 1.ceyrek sonrasi.
her bransta sampiyonuz{except football}, bu nasi klup boyle![]()
Fenerbahçe az önce göstermiştirki Fenerbahçe futbol takımı değil bir Spor Klubüdür ! Şimdi Aziz Yıldırım'ın dediği Tek Büyük Fenerbahçedir !
Rahat bir galibiyet aldık ve şampiyon olduk.
Eze eze yendiğimizin kanıtıda bir 3 sayıdan sonra spikerin fark 30'a düştü demesidir.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şampiyonuz.![]()
Büyük kaptanın ellerinde o kupayı görmek çok güzel bir duygu. Nedim Karakaş'a ise helal olsun, 20 yaşında ilk defa şampiyonluk yaşayan birisi gibi gözyaşlarını tutamıyor.
Helal olsun çocuklar harikaydınız. Müthiş savunma ve çok iyi şut atınca çok ama çok rahat kazandık. Son 4 senedeki 3. şampiyonluğumuz. Geçen sene şampiyonluğun nasıl kaçtığı da ortada zaten. Neyse şampiyon Fenerbahçe Ülker, Şampiyon FENERBHÇE SPOR KULÜBÜ[/B]
Last edited by goosfraba : 02.Haziran.2010 at 23:27
KIZ BASKETBOL..............ŞAMPİYON (Yenilgisiz)
KIZ BASKETBOL..............TÜRKİYE KUPASI FİNALİSTİ
ERKEK BASKETBOL.........ŞAMPİYON
ERKEK BASKETBOL.........TÜRKİYE KUPASI
KIZ VOLEYBOL................ŞAMPİYON (Yenilgisiz)
KIZ VOLEYBOL................TÜRKİYE KUPASI
KIZ VOLEYBOL................AVRUPA 2.´Sİ
FUTBOL..........................İKİNCİ
FUTBOL..........................TÜRKİYE KUPASI FİNALİSTİ
Sonuç ortada...
Şampiyon Fenerbahçe Ülker, en kuşku duyduğum branş bu branştı, bu nedenle oyuncularımızdan özür diliyorum. Onlar bize bu zevki yaşattılar, futbol takımının başarısızlığı olmasa, bir rekorla sezonu tamamlayacaktık. 100. yıl kulübün en başarılı yılıydı, bu sene bunun üzerine çıkıldı, Fenerbahçe tarihinin en başarılı sezonunu bizlere yaşatan tüm sporculara sonsuz teşekkürler.
6 maçın 5'inde çok iyiydik, bir tek önceki maçta takımı beğenmemiştim. Seri boyunca, futbolda yaşanan faciaya rağmen salonu dolduran taraftara da teşekkür etmek gerekir, Fenerbahçe'nin sadece futbol kulübü olmadığını gösterip, gösterdikleri sonsuz destekten dolayı.
"YÜCE ATATÜRK"