Sayfa 256 / 896 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
7,651 ile 7,680 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hayırlı Olsun Stoch Fenerbahçe'ye...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Zamanında Debrecen'den 2.5M Euro'ya alınmış Dzsudzsak için Fenerbahçe şimdi 15M Euro'yu gözden çıkarmış durumda.Asıl sorulması gereken soru Dzsudzsak gelicekmi gelmicekmi değil.Asıl soru PSV'nin bizim Kulüplerimizden ne fazlası var?

Biz Emekliliği gelmiş,Kaprisli oyuncuları paraya boğarken,onlar geleceğe yatırım yapıyorlar ve kazanıyorlar.Bunu yapmakta zor bi iş değil.Ama parlamış oyuncuları yüksek fiyatlara almak Bizimkilere daha kolay geliyo heralde.Hadi çok paramız olsa yada en kötü ihtimal Borcumuz olmasa bi sözüm yok ama Takımlarımızda borç batağında Nasıl bir mantıktır anlamadım bi türlü

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by anilton View Post
    15 Haziran 2010 Salı/14.30 - Yeni Zelanda-Slovakya TRT-1
    20 Haziran 2010 Pazar/14.30 - Slovakya-Paraguay TRT-1
    24 Haziran 2010 Perşembe/17.00 - Slovakya-İtalya TRT-1 VEYA TRT-3

Eywallah

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Zamanında Debrecen'den 2.5M Euro'ya alınmış Dzsudzsak için Fenerbahçe şimdi 15M Euro'yu gözden çıkarmış durumda.Asıl sorulması gereken soru Dzsudzsak gelicekmi gelmicekmi değil.Asıl soru PSV'nin bizim Kulüplerimizden ne fazlası var?

Biz Emekliliği gelmiş,Kaprisli oyuncuları paraya boğarken,onlar geleceğe yatırım yapıyorlar ve kazanıyorlar.Bunu yapmakta zor bi iş değil.Ama parlamış oyuncuları yüksek fiyatlara almak Bizimkilere daha kolay geliyo heralde.Hadi çok paramız olsa yada en kötü ihtimal Borcumuz olmasa bi sözüm yok ama Takımlarımızda borç batağında Nasıl bir mantıktır anlamadım bi türlü
    Dzsudzsak farklı Sonuçta her oyuncudan 1 ya da 2 takım kar elde ediyor. Birincisi yeteneği ilk farke den kulüp, ikincisi de onu daha da geliştirerek satan kulüp. 3. kulüp ise genelde kullanmak için alıyor ve satarken de pek para kazanamıyor. İşte bizim ülke daha doğrusu 3 büyüklerimiz genelde 3. grupta yer alan takımların içinde oluyor Eğer alınan oyuncu verilen değeri yansıtan oyunu ortaya koyarsa sorun yok.Çok zararlı değil yani. Ama işte Stoch transferinde Fenerbahçe 2. gruba dahil olmalıydı ve daha uyguna almalıydı bence. Yani 3-4 Milyon € karşılığında alınabilseydi kendini geliştirince 10-15 milyon € ya satılabilirdi. Gerçi bakarsınız adam coşar 15 milyona satılır ama açıkcası ben aldığı paranın üzerine satabileceğini düşünmüyorum.Fakat Fenerbahçe'nin maddi durumu çok iyi durumdaymış yöneticilerin dediğine göre.O zaman sorun yok Alan memnun satan memnun Oynarsa oynar , oynamazsa da zararına da olsa satar geçerler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    duyum .
    Sen duyum yapma. Antu'da ki adamlara güveniyorsun, sonuç ortada.

Nesil
    2006

Stoch;

Trnerom mustva je bval portov riadite Fenerbahce a zrove najlep strelec v klubovej histrii Aykut Kocaman‚ ktor Stochove vkony odsledoval aj osobne.

Slovakça bunu yazmış.

Yani takimin teknik direktoru klubun efsanesi ve eski sportif direktoru Aykut Kocaman.

Meali bu. Aykut Kocaman'dan bahsetmiş, teknik adamımız olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Asıl bomba haber bu bence Aykut Kocaman ismi açıklansa da herkes rahatlasa...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Stoch;

Trnerom mustva je bval portov riadite Fenerbahce a zrove najlep strelec v klubovej histrii Aykut Kocaman‚ ktor Stochove vkony odsledoval aj osobne.

Slovakça bunu yazmış.

Yani takimin teknik direktoru klubun efsanesi ve eski sportif direktoru Aykut Kocaman.

Meali bu. Aykut Kocaman'dan bahsetmiş, teknik adamımız olabilir.
    hayırlı olsun stoch duyumla geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Dzsudzsak farklı Sonuçta her oyuncudan 1 ya da 2 takım kar elde ediyor. Birincisi yeteneği ilk farke den kulüp, ikincisi de onu daha da geliştirerek satan kulüp. 3. kulüp ise genelde kullanmak için alıyor ve satarken de pek para kazanamıyor. İşte bizim ülke daha doğrusu 3 büyüklerimiz genelde 3. grupta yer alan takımların içinde oluyor Eğer alınan oyuncu verilen değeri yansıtan oyunu ortaya koyarsa sorun yok.Çok zararlı değil yani. Ama işte Stoch transferinde Fenerbahçe 2. gruba dahil olmalıydı ve daha uyguna almalıydı bence. Yani 3-4 Milyon € karşılığında alınabilseydi kendini geliştirince 10-15 milyon € ya satılabilirdi. Gerçi bakarsınız adam coşar 15 milyona satılır ama açıkcası ben aldığı paranın üzerine satabileceğini düşünmüyorum.Fakat Fenerbahçe'nin maddi durumu çok iyi durumdaymış yöneticilerin dediğine göre.O zaman sorun yok Alan memnun satan memnun Oynarsa oynar , oynamazsa da zararına da olsa satar geçerler...
    Vala hocam hiçde farklı değil.Yetenekli ve iyi oyuncu olabilir.Ama Debrecen'de iken ben bile biliyodum ki bana hiç bi yararı olmadığı halde.Ama büyük bi kulübün başındaysanız bundan daha iyisini yapmalısınız.Konuştuğumuz paralar çok büyük paralar.Sonuçta çakıl taşıyla gelmiyo bu oyuncular.Kulüp Görevlileri biraz gözünü açıp Gelecek vaadeden oyuncuları alsa daha akıllıca olur.

Stoch bence Saydıgın kategorilerden 2. olana gircek.Çok genç ve Yeteneği belli olan bi oyuncu.Türkiye'de de rahatlıkla oynayabilir ama Fizik olarak kendini biraz geliştirmesi lazım.Uyum sorunuda çekmezse ben Fenerbahçede Başarılı olacağına inanıyorum.Artık satmak isterlerse 15'e mi satarlar ne yaparlar bilemem.Ama Chelsea'den de 9M Euro'ya alındığı söyleniyor.Doğruysa biraz fazla verilmiş gibi geldi bana..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Asıl bomba haber bu bence Aykut Kocaman ismi açıklansa da herkes rahatlasa...
    Evet abi Aykut kocaman menajeri olsun fenerin o zaman çok rahatlarım
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Twente maçında Gökhan'ı baya zorlamıştı ve dikkatleri üzerine çekmişti. Zaten o günden beri taraftar forumlarında Stoch çok isteniyordu. Hatta Galatasaray devreye girdiğinde herkes bizim de devreye girmemiz gerekiyor diyordu. Nihayetinde dün bizim de ilgilendiğimiz haberi patladı ve bugün transfer gerçekleşti. Stoch iyi transfer yalnız Hollanda'da yaşayan ve Stoch'u uzun süre takip etme fırsatı olan arkadaşlar devamlılık sorunu var diyorlar. Umarım Fenerbahçe'de başarılı olur ve birkaç yıl içinde iyi bir paraya satarak bunu sistem haline getiririz. Dünya Kupasında da iyice parlayabilir.

Fenerbahçe'nin kaleye hızlı bir şekilde gidecek oyunculara ihtiyacımız vardı. Bu açıdan ilaç olacaktır. Muhtemelen Stoch Krasic'in alternatifiydi ve Krasic için uzun süre uğraşıldı, daha fazla uğraşılmaması yerinde bir hamle oldu. Çünkü Krasic'in bize gelmeyeceği belliydi. Bu transfere çok sevindiğimi söyleyebilirim ancak; Stoch Dzsudzsak'ın alternatifi olmamalı. Dzsudzsak da alınmalı. Bana göre Stoch'tan daha iyi bir oyuncu.

Hayırlı uğurlu olsun. Transfere iyi bir giriş yaptık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Evet abi Aykut kocaman menajeri olsun fenerin o zaman çok rahatlarım

öyle demeyelim..Daum'dan iyidir Aykut... Ben Daum kalsa daha çok sevinirdim

Türkiyedekü kulüplerin 18-20 yaşlarındaki oyuncuları keşfedememelerini yabancı sınırına bağlıyorum ben. Stoch kulübümüze hayırlı olsun henüz hiç izlemedim ama söyledikleriniz 2. Ribery olacak gibi bir hissiyat uyandırıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir de 2. ribery oluyor mu O zaman bizim taraftar kulübü basar bak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim anlamadığım bir nokta var, eğer Galatasaray almış olsaydı o zaman da ilgili konuya aynı şeyi yazacaktım.

Ben Stoch'u hiç izlemedim, ismini de 1-2 hafta önce duydum. Şimdi bu adam Twente'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi, gelecek vaadediyor vs vs, bunların hepsi tamam da Chelsea bu adamı niye bıraktı orasını çözemiyorum bir türlü.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ancelotti, Stoch'un taktiklerine uymadığını söylemişti.. Stoch daha çok 3'lü forvet oyuncusu. Geri gelişi çok fazla yok. Malouda - Zhirkov var ayrıca kadroda. Kanatsız oynayan Ancelotti için lüks durumdaydı Stoch.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Stoch iyi transfer, Aziz Yıldırım bu sefer genç bir oyuncu ile anlaşarak şaşırttı açıkçası beni. Yalnız şöyle bir durum var, fiziği epey zayıf gibi, Keita gibi güçlü bir oyuncuyu bile canından bezdiren savunmacılar bu çocuğu ne yapar onu merak ediyorum ben.. Umarım artık bu zihniyet değişir, ligimize artık kaliteli yabancılar 20li yaşlarının başında da gelmeye başladı, umarım artık Türkiye'de pozitif futbolun önü kapanmaz kuraldışı sertliklerle..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aykut Kocaman hala Londra'da ve 3 futbolcuyla görüşüyor.

NTVSpor
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twente klübü başkanı, fanatik şekilde Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe hayranı birisi. Klüp her yönü ile Fenerbahçe'yi örnek alıyor.

Stoch bana göre bu yüzden Fenerbahçe'yi tercih etti. Ben çok umutlu değildim bugünden fakat çok iyi bir transfer oldu.

Default Fener doymuyor!

Türkiye, Fenerbahçe'nin Stoch operasyonunu dün akşam Lig TV'de yayınlanan Transfer Dosyası programından öğrenmişti. Transfer Dosyası, bugün de bir başka flaş gelişmeyi duyurdu: Fenerbahçe Krasic'in peşini bırakmadı!

Ani bir operasyonla Stoch'u renklerine katan ve kanada önemli bir yıldız adayı alan Fenerbahçe bir süredir askıya aldığı Krasic'i yeniden gündemine aldı !.. Lig TV'de hergün 19.00 ve 23.00 saatlerinde canlı yayınlarla ekranlara gelen Transfer Dosyası'nda yer alan habere göre CSKA Moskova ile Juventus arasındaki görüşmelerde tıkanma meydana gelince, Fenerbahçe yeniden devreye girdi. Krasic'in Avrupa'nın büyük liglerinde oynamak istemesi ve Juventus'u tercih etmesine karşın CSKA yöneticilerinin 15 milyon eurodan inmedikleri Juventus'un ise 12.5 milyon euroda ısrar ettiği öğrenildi.

Rus kulübü yöneticilerinin 15 milyon euro vermeye hazır olan Fenerbahçe'yi Juventus'a karşı koz olarak kullandığı ve "Zaten önce onlara söz vermiştik. Fenerbahçe ile yeniden görüşeceğiz" dedikleri belirtildi. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin de Krasic'i yeniden gündemine aldığı öğrenilirken, Juventus'un fiyat yükseltip yükseltmeyeceği merakla bekleniyor.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yav adam daha yeni dedi DK'sından sonra düşünücem transferi diye ligtv'nin haberine bak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Krasic'i Fenerbahçe'nin alabileceğini sanmıyorum açıkçası. Çok ciddi talipleri var gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ohoo o daha ne El Yasa Gaziantepspor'la sözleşme imzaladı sabah. Akşam üzeri haber vardı " Manisaspor, El Yasa'yı takip ediyor " diye (:

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

krasiç dünya kupası sonrasına kalcaksa dzsudzsak ı tercih ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig TV dün Ballack ve Joe Cole Fenerbahçe'ye geliyor diyordu, pek güvendiğim bir kaynak değil, Krasiç'te zaten CSKA ile bir sorun yoktu, oyuncu gelmek istemiyor, Juventus fiyatı arttırsın diye bizim teklifi kullanıyor sanırım CSKA, Juventus rest çekerse, CSKA da geri adım atar, transfer gerçekleşir. Artık Krasiç defteri kapandı diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En basitinden, Stoch haberi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Krasic için City ve Inter'in de devreye girdiği haberleri vardı. Günlerdir bu transferi gerçekleştirmek isteyen bir de Juve var. Krasic işi çok zor. Hali hazırda bize gelmek isteyen Dzsudzsak varken kaçırmamak gerek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Dzsudzsak'ı bitirebilirsek çok güzel olur aslında.

Stoch'un Fenerde olduğu resmi siteden açıklandı ayrıca Benitez İnter'de ve Suchster Beşiktaşta...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cihan Kamer Ligtv'de Joe Cole bırakın İngiltere'yi Londra dışına bile çıkmak istemiyor. Ballack ve Joe Cole ile ilgilenmiyoruz demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri