Sayfa 201 / 1204 İlkİlk ... 1011511911992002012022032112513017011201 ... SonSon
6,001 ile 6,030 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Stoch maden bu kadar mükemmel de neden Chelsea bıraktı ? Bırakın bunları.... Dos Santos mükemmel olsaydı Barcelona da kalırdı. Bojan hala orda He onların artıkları bizim için mükemmel derseniz o zaman tamam derim... Eğer Galatasaray adına Stoch haberi duyulduysa mutlaka yönetim ters köşe yapacaktır, izleyin ve görün
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Martin Petrov diz sakatlığı geçirmiş yeni.Pek yararlı olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca bence Elano'nun altternatifine gerek yok .Emre Çolak'tan çok umutluyum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Stoch maden bu kadar mükemmel de neden Chelsea bıraktı ? Bırakın bunları.... Dos Santos mükemmel olsaydı Barcelona da kalırdı. Bojan hala orda He onların artıkları bizim için mükemmel derseniz o zaman tamam derim... Eğer Galatasaray adına Stoch haberi duyulduysa mutlaka yönetim ters köşe yapacaktır, izleyin ve görün
    Bunu düşünmediysem şerefsizim Geçen sene de Lyona Govou diye gidilip baros alınmıştı Bu sefer de Joe Cole geliyomuş. Adam ayrılmış chelseaden. Ama bu rüyada rüya görmek gibi bi şey
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Martin Petrov diz sakatlığı geçirmiş yeni.Pek yararlı olmaz diye düşünüyorum.
    Artık onları araştırmakta kulübe kalmış.Bana yararı olsa araştırır herşeyini bulurum.Nonda'da çok önemli bi sakatlık geçirmişti ama Türkiye'de uzun süreli sakatlık problemi yaşamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Joe Cole Chelsea gibi bi takımdan bile haftada 100K Pound istiyodu ve verilmedi.Türkiye'ye gelmek için 200K Pound haftalık ister heralde.Bu imkansızında imkasızında

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir de yıllardır futbol takip eden biri olarak çok acayip birşeyi fark ettim

hani Fm oynarken oyuncunun özellikleri 3 sütunda gösterilir... 1. sütunda yetenekleri, 2. sütunda mental özellikleri , 3. sütunda ise fiziksel özellikleri yer alır. Bizim ülkeye yapılan transferlerde 2. sütun genelde arka planda kalıyor Avrupa devlerinde ise dikkat ettim önceliği mental özelliklere veriyorlar. Sonra yeteneğe ve fiziksel özelliklere bakıyorlar.En güzel örnekleri Dos Santos ,Joaquin, Cassano, Mutu, Ortega,Riquelme vs vs... Bu oyuncular ya büyük takımlara hiç gelmediler ya da gelseler de tutunamadılar. Yeteneklerinden şüphe yok bence Ama işte mental olarak yeterli değiller üst düzey takımlar için.Arda Turan konusunda da ben aynı şeyi düşünmeye başladım.Eğer büyük bir kulübe gitmek istiyorsa mental açıdan kendini geliştirmesi lazım.Bu Stoch eğer mental açıdan yeterli görülseyd inanın bırakılmazdı.Bizdeki Keita da öyle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir de yıllardır futbol takip eden biri olarak çok acayip birşeyi fark ettim

hani Fm oynarken oyuncunun özellikleri 3 sütunda gösterilir... 1. sütunda yetenekleri, 2. sütunda mental özellikleri , 3. sütunda ise fiziksel özellikleri yer alır. Bizim ülkeye yapılan transferlerde 2. sütun genelde arka planda kalıyor Avrupa devlerinde ise dikkat ettim önceliği mental özelliklere veriyorlar. Sonra yeteneğe ve fiziksel özelliklere bakıyorlar.En güzel örnekleri Dos Santos ,Joaquin, Cassano, Mutu, Ortega,Riquelme vs vs... Bu oyuncular ya büyük takımlara hiç gelmediler ya da gelseler de tutunamadılar. Yeteneklerinden şüphe yok bence Ama işte mental olarak yeterli değiller üst düzey takımlar için.Arda Turan konusunda da ben aynı şeyi düşünmeye başladım.Eğer büyük bir kulübe gitmek istiyorsa mental açıdan kendini geliştirmesi lazım.Bu Stoch eğer mental açıdan yeterli görülseyd inanın bırakılmazdı.Bizdeki Keita da öyle
    +1 Keita bu yetenekle büyük bir takımda oynardı mental açıdan zayıf.Bunun en büyük örneği Roberto carlos a attığı yumruk.Rakibin golü yiyince sersemlemiş gle gidiyosun git sen yumruk at

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Joe Cole Arsenal'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İşte geçen seneden beri herkes Keita'ya hayran ama bize Ernst'i versinler Beşiktaş'a verelim Keita'yı Valla ben 1 dk bile düşünmeden kabul ederdim yönetimin yerinde olsam

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Keitanın sürekliliği yok. Bir maç iyi bir maç kötü. Ben de ernsti tercih ederim.
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen sene başında Volkan Şen,Ozan İpek,Batalla , Ergic ve Turgay Bahadır gibi isimleri kimse telaffuz etmiyordu
    Ama başında Ertuğrul Sağlam vardı, Rijkard bambaşka bir antrenör
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Bence Arda'nın Yaktiksel,Zihinsel ve Fiziksel olarak çok kötü olan bi özelliği yok.Çok iyi adam eksiltebiliyo,Asist yapar,Hızı oldukça iyi,Top kapar,Gol atar.Daha ne olsunki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Ertuğrul Sağlam elinde malzemeyle sistem yapmaya çalışıyor.. Rijkaard ise tutturduğu bir sisteme sürekli oyuncuları farklı farklı monte etmeye çalışıyor, tutarsa ne ala.. Ama tutmazsa? Buyrun geçtiğimiz sezon,inişli çıkışlı bütün oyuncuların profilleri..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Hasan abiciğim tamam dediğin doğru da bu Stoch işi bence çok başka bir şey. Galatasaray yönetimi geçen sene bütün trasnferleri habersiz yaptı bu Stoch işi 1 ay önce belli oldu. Ve fener kaptı. Bu tür haberler çıkmasaydı fener bu transferi yapmayabilirdi. Mükemmel bir adamı aldılar. Kanatlarda süper hızlı iki ayağını da kullanıyor, milli takımında 10 numara, dünya kupasına gidiyor ve genç. Daha ne olsun abi Biz oyuncuyu getirdik fener aldı gitti. İyi kazık yedik. Gidip bir brezilyalı alırlar şimdi o da fos çıkar. Hadi bakalım sat satabiliyorsan elanoyu. Gerçi bizim gazetelere göre alacak varmış ya elanoyu hayırlısı Bütçe o kadar kötü diyorsun da o zaman Rijkaard'ı niye takımda tutuyorsun? Bize şuan oyunu okuyabilen biri lazım. Ben bunu yakın çevremle çok tartıştım hepsindeki genel kanı şu. Rijkaard'ın adıyla oyuncu alınacakmış lan para mı var da oyuncu alıyorsun Serbest olan oyuncuların başı bağlanmaya başlandı bile İşimiz çok zor bu sene. Hele Rijkaardla daha zor. 2 farkla gerideyken bile çift forvete dönmeyen bir adamla çok zor. Rijkaard'ı da gönderemiyoruz zaten Eğer alacağı o kadar fazla olmasa kovmuştu yönetim eminim ben Rijkaardı dünya kupasından sonra biri alır ve biz de kurtuluruz inşallah
    Rijkaard'ı yolladıktan sonra kimi getirecekler peki? Fatih Terim'i mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Bence Arda'nın Yaktiksel,Zihinsel ve Fiziksel olarak çok kötü olan bi özelliği yok.Çok iyi adam eksiltebiliyo,Asist yapar,Hızı oldukça iyi,Top kapar,Gol atar.Daha ne olsunki
    işte bunlar mental değil çok kötü özelliği yok ama büyükler adam alırken hepsinin en iyi olduğu adamları alıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Rijkard gitse ertesi gün Fatih Terim gelsin diye başlar çanakçılar... Zaten Türk futbolundan başka hiçbir yerde yoktur denediği halde yanlışını tekrarlayan millet

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Rijkaard'ı yolladıktan sonra kimi getirecekler peki? Fatih Terim'i mi?
    Bir çok kişi var gelebilecek bence. Bana göre kazanmaya aç ve oyunu çok iyi izleyebilen birinin gelmesi lazım. Rijkaard ne benim istediğim saldırganlığı veriyor takıma ne de oyunu izleyebiliyor. Fatih Terim'i tercih ederim Rijkaard'a
    turksportal...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Revolution afedersin ama belki o yakın kaynak seni oynatıyor olmasın.. Tabii doğruysada bilemem ama Arda kalmalı bence şu transferleride görelim artık sabırsızlanıyor taraftar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine Osman Tanburacı'nın söylediğine göre transferler 5 Temmuz'a kadar bitirilecekmiş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla bu hafta bi transfer yapalım yabancı onu çok istiyorum açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir çok kişi var gelebilecek bence. Bana göre kazanmaya aç ve oyunu çok iyi izleyebilen birinin gelmesi lazım. Rijkaard ne benim istediğim saldırganlığı veriyor takıma ne de oyunu izleyebiliyor. Fatih Terim'i tercih ederim Rijkaard'a
    İyi de Rijkaard'ın elindeki hangi oyuncu beklenilen saldırganlığı yansıtacak oyuncu ki? Ben açıkçası teknik ekibimizden memnunum, ellerindeki malzeme cidden yetersizdi yani. Adam orta sahaya dayalı taktiği Mustafa Sarp'la kurmak zorundaydı, ne yapsın yani?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Revolution afedersin ama belki o yakın kaynak seni oynatıyor olmasın.. Tabii doğruysada bilemem ama Arda kalmalı bence şu transferleride görelim artık sabırsızlanıyor taraftar
    Kaynak kuzenim olunca hiç sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    İyi de Rijkaard'ın elindeki hangi oyuncu beklenilen saldırganlığı yansıtacak oyuncu ki? Ben açıkçası teknik ekibimizden memnunum, ellerindeki malzeme cidden yetersizdi yani. Adam orta sahaya dayalı taktiği Mustafa Sarp'la kurmak zorundaydı, ne yapsın yani?
    Ya biz Feldkampla şampiyon olurken bundan iyi bir kadroyla mı olduk? Ve ya geretsle olurken? O zamanlarda Galatasaray ruhu çok aktifti. Sene başında elanoyu alırken Rijkaard ofansif orta saha niyetine mi aldı yoksa göbek niyetine mi Eğer orta saha göbek niyetineyse yazıklar olsun o menajere ve yönetime. Şunu anlamalılar bence orta sahada göbek alacaksan bana göre bir italyan bir ingiliz almalısın. O oyuncular hem çok saldırgan hem de çok dayanıklı. Ama elanoya bakarsak asla bir orta saha değil. Alex olmaya çalışır gibi ama çeyreği bile değil. Eğer elano adam olsaydı Mustafa Sarpa gerek kalmazdı. BEnim bildiğim Barış MCde oynuyor. Ama rijkaard gelince MRye çekildi. Barış çok saldırgan niye mcde oynamadı?
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yine Osman Tanburacı'nın söylediğine göre transferler 5 Temmuz'a kadar bitirilecekmiş.
    5 Temmuz biraz erken değil mi yahu?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ön eleme maçlarımız var bu yüzden öyle demiştir. Takım önceden ısınsın diye (:

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

5 temmuzda bitecekse bu sene fazla yıldız gelmeyebilir.
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ya biz Feldkampla şampiyon olurken bundan iyi bir kadroyla mı olduk? Ve ya geretsle olurken? O zamanlarda Galatasaray ruhu çok aktifti. Sene başında elanoyu alırken Rijkaard ofansif orta saha niyetine mi aldı yoksa göbek niyetine mi Eğer orta saha göbek niyetineyse yazıklar olsun o menajere ve yönetime. Şunu anlamalılar bence orta sahada göbek alacaksan bana göre bir italyan bir ingiliz almalısın. O oyuncular hem çok saldırgan hem de çok dayanıklı. Ama elanoya bakarsak asla bir orta saha değil. Alex olmaya çalışır gibi ama çeyreği bile değil. Eğer elano adam olsaydı Mustafa Sarpa gerek kalmazdı. BEnim bildiğim Barış MCde oynuyor. Ama rijkaard gelince MRye çekildi. Barış çok saldırgan niye mcde oynamadı?
    Çünkü bu sistemde Barış tipi oyuncu oyunu baltalar, o mevkiide oynayacak oyuncu pas yapabilmeli, agresifliği doğru yerde kullanmalı, Barış gibi durup dururken oyuncuya tekme savurmamalı. Barış maalesef düzgün pas yapmaz, rotasyonda kullanılmayı kabul etmez.
    Ayrıca doğrudur Gerets zamanında Feldkamp zamanında filan kadrodaki oyuncular kaliteli isimler değildi ama sisteme uygun oyunculardı, kadro daha derindi ve takımı kenetleyen abileri vardı başlarında. Rijkaard'ı getiriyorsan başa, sisteme uygun oyuncuları da takip edeceksin, parayı gözden çıkaracaksın. Bu adam günü kurtarmak için getirilmedi zaten, sistem yerleştirmek için getirildi. Ayrıca futboldaki başarısızlığımızın ana nedenlerinden biri as oyuncularımızın geçirdiği uzun süreli sakatlıklardır. Açıkçası ben Baros'un sakatlığı olmasaydı şampiyonluk ipini rahatça göğüsleyebileceğimize inanıyordum. Maalesef rezalet bir sağlık ekibimiz var, adamlar at gibi Linderoth'a 2 senede futbolu bıraktırdılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

5 temmuzda bitecekse bu sene fazla yıldız gelmeyebilir.
    Sanki geçen sene fazla yıldız geldi ha.5 oyuncumu ne aldık..Bu sene o sayıyı kesin geçeriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de şimdi msn'de arkadaşlar aynı şeyi konuşuyordum.Baros sakatlanmasa % 99 şampiyonduk Kim ne derse desin çok etkiledi. Rjkard'a çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.Barca'da ilk sezonda o kadar yıldızla ilk dverede düşme hattına indi ama yönetim desteğini sürdürdü ve sonra yaptıkları ortada... Acele etmeyin. Galatasaray iyi yolda.Bu sezon alınan oyuncular gerçekten mücadele gücü yüksek oyuncular.Pas yapamayan orta alan oyuncusu istemiyorum ben artık takımda.Mustafa, Barış hep aynı... Yani çift yönlü adamlara kavuşursa Rijkard aklındaki sistemi oturtur. Oturursa da Galatasaray ekolü ortaya çıkar.Barcelona ben kendimi bildim bileli kısa paslarla alan daraltarak oynuyor. Sisteme uygun adamlar olunca iş görür hale geldiler. Acele etmeyin...

Geçen sene futbol manager transferi gibi yaptık. iyi profilli adamlar aldık ama olmadı. bu sezon değişik bir politikamız var. grellayı alamadığımıza da sevindim ayrıca. biraz daha beklemekte yarar var zaten. transfer mevsimi daha yeni başladı.

Mesaj Yetkileri