Hasan abiciğim tamam dediğin doğru da bu Stoch işi bence çok başka bir şey. Galatasaray yönetimi geçen sene bütün trasnferleri habersiz yaptı bu Stoch işi 1 ay önce belli oldu. Ve fener kaptı. Bu tür haberler çıkmasaydı fener bu transferi yapmayabilirdi. Mükemmel bir adamı aldılar. Kanatlarda süper hızlı iki ayağını da kullanıyor, milli takımında 10 numara, dünya kupasına gidiyor ve genç. Daha ne olsun abi

Biz oyuncuyu getirdik fener aldı gitti. İyi kazık yedik. Gidip bir brezilyalı alırlar şimdi o da fos çıkar. Hadi bakalım sat satabiliyorsan elanoyu. Gerçi bizim gazetelere göre alacak varmış ya elanoyu hayırlısı

Bütçe o kadar kötü diyorsun da o zaman Rijkaard'ı niye takımda tutuyorsun? Bize şuan oyunu okuyabilen biri lazım. Ben bunu yakın çevremle çok tartıştım hepsindeki genel kanı şu. Rijkaard'ın adıyla oyuncu alınacakmış lan para mı var da oyuncu alıyorsun

Serbest olan oyuncuların başı bağlanmaya başlandı bile

İşimiz çok zor bu sene. Hele Rijkaardla daha zor. 2 farkla gerideyken bile çift forvete dönmeyen bir adamla çok zor. Rijkaard'ı da gönderemiyoruz zaten

Eğer alacağı o kadar fazla olmasa kovmuştu yönetim eminim ben

Rijkaardı dünya kupasından sonra biri alır ve biz de kurtuluruz inşallah