-
25.Haziran.2010, 13:12
Oyuna renk getirsinler yeterli.. Oyun detayları tam kıvamında şu an.
Renk getirsinler
mesela
-Oyunda özel hayat denen bir şey olsun , hem bizim hem de oyuncularımızın .
-Taraftar grupları olsun, maçlarda günümüzde sıkça rastlanan taraftar kavgaları olsun ..
-Bir arkadaş bahsetmiş transfer görüşmelerinin masa üzerinde yapılabilmesi , açıkçası ben Havaalanından Lokum alıp Paris'te Gignac ile bir görüşme yapmak isterim .
-Oyuncular maç sonunda doğrudan soyunma odasına gitmesin . Kolay bir maçsa gitsinler. Ama Şamp. Ligi yarı final maçı son dakikada genç yetenek golü attı turu atladık diyelim.. Bu takım direk soyunma odasına inmemeli, koşacaklar sarılacaklar genç yeteneğe.
bu seçenekler daha da çoğaltılabilir. ben ille de bu belirttiklerimden olsun demiyorum . Sadece buna benzer şeyler ekleyip renk getirsinler oyuna. Yoksa çok monoton bir oyun haline geliyor 4- 5 sezon ilerledikten sonra. Mesela ben Atl. Madrid'le 4 sezonda tüm kupaları aldım.. Rüya kadro kurmak gibi bir takıntım da yoksa ben oyundan artık zevk alamam ki. Her şeyi çöpe atıp tekrar yeni bir kariyer başlatıcam biraz sonra. Ama onun sonu da farklı mı olacak ? Bu sefer Torino'yu alırım 10 sezonda tüm kupaları alırım belki ama tekrar sıkılırım ..
Mesaj Yetkileri