Sayfa 291 / 896 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
8,701 ile 8,730 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

2 kulaktada küpe. Magandalar peşlemesin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Caner biraz deli dolu oynuyor. Eğer maç içerisinde ritmini yakalarsa çok faydalı olur. Bu ritmin istikrarınıda Aykut Kocaman sağlarsa Fenerbahçe'de değişmez isimler arasında yer alır.

Tabi Galatasaray'daki oyunu nedeniyle Fenerbahçe seyircisinin ıslıklayacağı bir oyuncu görüntüsü veriyor. Performansı kaderini belirleyecektir.
    Taraftarin sevecegi bi oyuncu olacak gibime geliyor, gerci guvenmeyenlerin sayisi bu forumda bile bi hayli fazla. Umarim kendine verilen sansi en iyi sekilde degerlendirir de onyargilari kirar uzerindeki.

Grafite iddaaları var bugün de.

Grafite için devrede!

F.Bahçe'nin golcü transferi için Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk devreye girdi.
    Vatan Gazetesi'nde Feridun Niğdelioğlu imzası ile yer alan haber şöyle:

Volkswagen'in sahibi olduğu Wolfsburg'da oynayan Brezilyalı yıldız Grafite'ye yıllık 2.5 milyon Euro öneren F.Bahçe, bonservis için de 8 milyon Euro'dan kapıyı açtı.

F.Bahçe taraftarının, yıllardır özlem duyduğu ‘golcü' arayışlarını sürdüren yönetim, artık son düzlükte. Forlan, Ronaldinho, Henry, Klose ve son olarak da Bukharov'la görüşen ve ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda tekrar Brezilyalı bir oyuncuya döndü: Grafite.

Gerçek adı Edinaldo Batista Libanio olan 31 yaşındaki Wolfsburglu forvet hakkında uzun süredir araştırma yapan Kocaman, Grafite'nin sorunsuz bir isim olduğunu ve takımdaki Brezilyalılar'la da iyi anlaşacağı için yönetime ‘alınsın' raporunu verdi.

Yönetim ise bu doğrultuda çok akıllıca bir hareketle araya öyle bir isim soktu ki, transferin birkaç güne bitmesi işten bile değil.

Bilindiği gibi Bundesliga'nın köklü kulüplerinden olan Wolfsburg'un sahibi Alman otomotiv devi Volkswagen..

Ve Volkswagen'in Türkiye'deki temsil hakları da Doğuş Grubu'nda bulunuyor. İşte F.Bahçe yönetiminin bu transfer için devreye soktuğu isim de Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk.

Volkswagen'den önemli bir yeri olan ve Almanya'da fazlasıyla sözü geçen Şahenk, şu an Wolfsburglu yetkilileri transferin bitmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor.

Kaynak : Vatan

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yaşlı forvet gelecekse Klose gelsin. Grafite'den yana değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

31 yaşındaki forvet kaç yıl oynayabilir ki en fazla? Yalan haber olmasını umuyorum.

Yaşa pek takılmayın.Sonuçta Pierre Van Hooijdonk'ta 33 yaşında gelmişti.Ama burada önemli olan Grafite'nin bizim aradığımız forvet olup olmadığı.Bence yanlış bir tercih olur Grafite.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yahu sizde buldukça abartıyosunuz. Grafite tam bu taktiğin oyuncusu. ( Eğer aynı taktikle oynayacaksa ) Topu alıp gidebilen, topu saklayan. İyi bitirici.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Yahu sizde buldukça abartıyosunuz. Grafite tam bu taktiğin oyuncusu. ( Eğer aynı taktikle oynayacaksa ) Topu alıp gidebilen, topu saklayan. İyi bitirici.
    Evet bu konuda size, geçen sezon Bayern'e attığı golü referans gösterebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İşte aradığımız golcü bu. Umarım Grafite çubukluyu giyer.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Başkan G.Amerikalı oyuncu almıyacağız diyor bence umut bağlamayın.

Bilmiyorum ya,4 senedir Kezman ve Güiza gibi adamları izledikten sonra tereddüte düşüyorum ister istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Başkan G.Amerikalı oyuncu almıyacağız diyor bence umut bağlamayın.
    Transferde çok geç kalındı. Yine Güney Amerikalılara kalıcaz belli ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Transferde çok geç kalındı. Yine Güney Amerikalılara kalıcaz belli ki.
    Getirirse çoğu taraftarın tepkisini çeker söylediği lafın arkasında durmadı diye filan medya laf yapabilir 3 yıl sampiyonluk sözü verdiği gibi bunuda tutmadı falan diye ondan korkuyorum açıkcası.Türk medyası yapar mı yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Getirirse çoğu taraftarın tepkisini çeker söylediği lafın arkasında durmadı diye filan medya laf yapabilir 3 yıl sampiyonluk sözü verdiği gibi bunuda tutmadı falan diye ondan korkuyorum açıkcası.Türk medyası yapar mı yapar.

Burada Turk medyasinda fazla biraz da sizin baskaninizda suc yok mu? Hani soz veriyor ya, benim bildigim kadariyla normalde sozler tutulur, zaten tutulmazsa o sozun anlami olmaz. Gerci bu benim fikrim, sen nasil dusunursun bilemem....

Ya o değil de Duşşak vardı bir ara PSV'li Macar,onla ilgileniyormuyuz hala acaba,gelse çok güzel olur aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Burada Turk medyasinda fazla biraz da sizin baskaninizda suc yok mu? Hani soz veriyor ya, benim bildigim kadariyla normalde sozler tutulur, zaten tutulmazsa o sozun anlami olmaz. Gerci bu benim fikrim, sen nasil dusunursun bilemem....
    İnsan oğlu bu yapamadığı zamanlarda olabilir yapabileceği zamanlarda olabilir..
    herşeyi yapsaydı zaten insan diye nitelendirilmezdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tamam sözün tutulmamasına bende kızdım bunları düşünürek yaptı.Ama Türk medyasının takımı yıptırabileceğini düşünüyorum.Nede olsa Aykut Kocaman'ın üstüne gidilcek daha fazla zarar istemiyorlarsa almazlar G.Amerika'lı.Afrika'dan alsınlar.Çok iyi oyuncular var.Avrupa'dada öyle genç ve yetenekli kanatlar var.Ama üşeniyorlar sanırsam.Millet keşfedicek sen parayı başıp alıcaksın şuan ki mantık bu sanırsam.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ya o değil de Duşşak vardı bir ara PSV'li Macar,onla ilgileniyormuyuz hala acaba,gelse çok güzel olur aslında.
    Antu'da dün sanırsam bi yorum gördüm.Henry Forlan Düdcak Krasic Hazard bi kaç oyuncu daha vardı bunlardan 2 si bu sene camiamızda diye.Çoğu üye sana güveniyoruz filan yazmıştı sanırsam yanlış hatırlamıyorsam.Çokta güvenmiyorum açıkcası duyumlara.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Eden Hazard gelsin gidip Feneruim'dan en az 200 milyonluk alışveriş yapıcam =) Çok istiyorum onu.

--------------Yabancı foret------------

Stoch----------Alex--------------Hazard

Off hücum hattına bak

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Eden Hazard gelsin gidip Feneruim'dan en az 200 milyonluk alışveriş yapıcam =) Çok istiyorum onu.

--------------Yabancı foret------------

Stoch----------Alex--------------Hazard

Off hücum hattına bak
    Ben açıkcası Semihden yanayım forvette Hazardı istiyorum bide Orta Sahaya Appiahvar bi adam Appiah da olur.

Her önüne gelen duyumcu oldu bu yıl Antuda,eskiden belli başlı duyum verenler vardı,bir duyum verdilermi,en sağlamı olurdu genelde.

En geç pazar gününe kadar transfer açıklaması bekliyorum ben,zaten 10 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi için liste yollayacağız UEFA'ya.O yüzden bitti bitecek gibi bakıyorum transfere,yoksa Şampiyonlar Ligi yalan olur bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ben açıkcası Semihden yanayım forvette Hazardı istiyorum bide Orta Sahaya Appiahvar bi adam Appiah da olur.
    Semih'İ ben çok beğeniyorum onu benim kadar savunan adamda yoktur heralde bu forumda =) Ama bütün seneyi Semih'le bitiremeyiz. Kesinlikle bi forvet şart. İlerde ki 4 lü yabancı defansda da kesin 2 yabancı olucak. O yüzden orta sahaya yabancı yerine Emre-Topuz ikilisi iyi olur diye düşünüyorum.

Hazard gelirse ben de direkt Fenerium'u talan edeceğim gibi,evin bahçesinde çıplak bir şekilde sevinçten koşacaklar arasındayım.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hazard gelirse ben de direkt Fenerium'u talan edeceğim gibi,evin bahçesinde çıplak bir şekilde sevinçten koşacaklar arasındayım.
    Çıplak olur mu bilmem ama sevinçten mahallede en az 2 tur atacağım kesin

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Çıplak olur mu bilmem ama sevinçten mahallede en az 2 tur atacağım kesin
    Benim hedefler büyük Antalya'dan Can Bartu tesislerine kadar düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Benim hedefler büyük Antalya'dan Can Bartu tesislerine kadar düşünüyorum .
    O zaman toplanıp hep beraber koşalım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Antu'da dün sanırsam bi yorum gördüm.Henry Forlan Düdcak Krasic Hazard bi kaç oyuncu daha vardı bunlardan 2 si bu sene camiamızda diye.Çoğu üye sana güveniyoruz filan yazmıştı sanırsam yanlış hatırlamıyorsam.Çokta güvenmiyorum açıkcası duyumlara.
    Yerli futbolcuların siteleriyle ilgilenen arkadaş. Geçmişte Volkan'ın kalacağını falan söylemişti ama yabancı transferlerde pek başarılı değil.

Aziz Yıldırım G.Amerikalı değil de G. Amerika'dan transfer olmayacak dedi diye hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim. Bu G. Amerika antipatisine neden olan şey biraz kelle alma isteği biraz da Cristian tarzı transfer. Oysa ki Cristian yerine Hernanes alınmış olsaydı herkes çok mutlu olacaktı, G. Amerika meselesine hiç takılmadan.

Mübalağa ile, Feridun Niğdelioğlu'nun haberlerinin %99'u yalan, %1'i şüphelidir. Grafite iyi oyuncu, gelirse çok başarılı olabilir ama bende bir Forlan etkisi yaratmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

F.Bahçe'ye Hazard Kapısı k-Kapanıyor

Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu iddia edilen Lille'in yıldız futbolcusu Eden Hazard için Avrupa'nın neredeyse bütün devleri devrede.

DHA'nın haberine göre Le Parisien gazetesi, Real Madrid'den sonra Bayern Münih'in de Hazard için teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Belçikalı yıldızdan iyi bir bonservis geliri elde etmek isteyen Lille, Real Madrid'in 22 milyon avroluk teklifini yeterli bulmamış ve geri çevirmişti. Ligue 1 ekibinin, Bayern Münih'i de geri çevirmesi bekleniyor.

www.footbo.com

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    F.Bahçe'ye Hazard Kapısı k-Kapanıyor

Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu iddia edilen Lille'in yıldız futbolcusu Eden Hazard için Avrupa'nın neredeyse bütün devleri devrede.

DHA'nın haberine göre Le Parisien gazetesi, Real Madrid'den sonra Bayern Münih'in de Hazard için teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Belçikalı yıldızdan iyi bir bonservis geliri elde etmek isteyen Lille, Real Madrid'in 22 milyon avroluk teklifini yeterli bulmamış ve geri çevirmişti. Ligue 1 ekibinin, Bayern Münih'i de geri çevirmesi bekleniyor.

www.footbo.com

22 milyonu reddetmiş? yok artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    22 milyonu reddetmiş? yok artık...
    Balon haberdir.15-20 arası gelse kabul ederler bence.Zaten Madrid Di Maria'yı aldı düşünmez bence.

Mesaj Yetkileri