2 kulaktada küpe. Magandalar peşlemesin.![]()
2 kulaktada küpe. Magandalar peşlemesin.![]()
Grafite iddaaları var bugün de.
Grafite için devrede!
F.Bahçe'nin golcü transferi için Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk devreye girdi.
Vatan Gazetesi'nde Feridun Niğdelioğlu imzası ile yer alan haber şöyle:
Volkswagen'in sahibi olduğu Wolfsburg'da oynayan Brezilyalı yıldız Grafite'ye yıllık 2.5 milyon Euro öneren F.Bahçe, bonservis için de 8 milyon Euro'dan kapıyı açtı.
F.Bahçe taraftarının, yıllardır özlem duyduğu ‘golcü' arayışlarını sürdüren yönetim, artık son düzlükte. Forlan, Ronaldinho, Henry, Klose ve son olarak da Bukharov'la görüşen ve ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda tekrar Brezilyalı bir oyuncuya döndü: Grafite.
Gerçek adı Edinaldo Batista Libanio olan 31 yaşındaki Wolfsburglu forvet hakkında uzun süredir araştırma yapan Kocaman, Grafite'nin sorunsuz bir isim olduğunu ve takımdaki Brezilyalılar'la da iyi anlaşacağı için yönetime ‘alınsın' raporunu verdi.
Yönetim ise bu doğrultuda çok akıllıca bir hareketle araya öyle bir isim soktu ki, transferin birkaç güne bitmesi işten bile değil.
Bilindiği gibi Bundesliga'nın köklü kulüplerinden olan Wolfsburg'un sahibi Alman otomotiv devi Volkswagen..
Ve Volkswagen'in Türkiye'deki temsil hakları da Doğuş Grubu'nda bulunuyor. İşte F.Bahçe yönetiminin bu transfer için devreye soktuğu isim de Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk.
Volkswagen'den önemli bir yeri olan ve Almanya'da fazlasıyla sözü geçen Şahenk, şu an Wolfsburglu yetkilileri transferin bitmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor.
Kaynak : Vatan
Yaşlı forvet gelecekse Klose gelsin. Grafite'den yana değilim.
31 yaşındaki forvet kaç yıl oynayabilir ki en fazla? Yalan haber olmasını umuyorum.
Yaşa pek takılmayın.Sonuçta Pierre Van Hooijdonk'ta 33 yaşında gelmişti.Ama burada önemli olan Grafite'nin bizim aradığımız forvet olup olmadığı.Bence yanlış bir tercih olur Grafite.
İşte aradığımız golcü bu. Umarım Grafite çubukluyu giyer.
Başkan G.Amerikalı oyuncu almıyacağız diyor bence umut bağlamayın.
Bilmiyorum ya,4 senedir Kezman ve Güiza gibi adamları izledikten sonra tereddüte düşüyorum ister istemez.
Ya o değil de Duşşak vardı bir ara PSV'li Macar,onla ilgileniyormuyuz hala acaba,gelse çok güzel olur aslında.![]()
Tamam sözün tutulmamasına bende kızdım bunları düşünürek yaptı.Ama Türk medyasının takımı yıptırabileceğini düşünüyorum.Nede olsa Aykut Kocaman'ın üstüne gidilcek daha fazla zarar istemiyorlarsa almazlar G.Amerika'lı.Afrika'dan alsınlar.Çok iyi oyuncular var.Avrupa'dada öyle genç ve yetenekli kanatlar var.Ama üşeniyorlar sanırsam.Millet keşfedicek sen parayı başıp alıcaksın şuan ki mantık bu sanırsam.
Eden Hazard gelsin gidip Feneruim'dan en az 200 milyonluk alışveriş yapıcam =) Çok istiyorum onu.
--------------Yabancı foret------------
Stoch----------Alex--------------Hazard
Off hücum hattına bak![]()
Her önüne gelen duyumcu oldu bu yıl Antuda,eskiden belli başlı duyum verenler vardı,bir duyum verdilermi,en sağlamı olurdu genelde.
En geç pazar gününe kadar transfer açıklaması bekliyorum ben,zaten 10 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi için liste yollayacağız UEFA'ya.O yüzden bitti bitecek gibi bakıyorum transfere,yoksa Şampiyonlar Ligi yalan olur bu sene.
Semih'İ ben çok beğeniyorum onu benim kadar savunan adamda yoktur heralde bu forumda =) Ama bütün seneyi Semih'le bitiremeyiz. Kesinlikle bi forvet şart. İlerde ki 4 lü yabancı defansda da kesin 2 yabancı olucak. O yüzden orta sahaya yabancı yerine Emre-Topuz ikilisi iyi olur diye düşünüyorum.
Yerli futbolcuların siteleriyle ilgilenen arkadaş. Geçmişte Volkan'ın kalacağını falan söylemişti ama yabancı transferlerde pek başarılı değil.
Aziz Yıldırım G.Amerikalı değil de G. Amerika'dan transfer olmayacak dedi diye hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim. Bu G. Amerika antipatisine neden olan şey biraz kelle alma isteği biraz da Cristian tarzı transfer. Oysa ki Cristian yerine Hernanes alınmış olsaydı herkes çok mutlu olacaktı, G. Amerika meselesine hiç takılmadan.
Mübalağa ile, Feridun Niğdelioğlu'nun haberlerinin %99'u yalan, %1'i şüphelidir. Grafite iyi oyuncu, gelirse çok başarılı olabilir ama bende bir Forlan etkisi yaratmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
F.Bahçe'ye Hazard Kapısı k-Kapanıyor
Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu iddia edilen Lille'in yıldız futbolcusu Eden Hazard için Avrupa'nın neredeyse bütün devleri devrede.
DHA'nın haberine göre Le Parisien gazetesi, Real Madrid'den sonra Bayern Münih'in de Hazard için teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.
Belçikalı yıldızdan iyi bir bonservis geliri elde etmek isteyen Lille, Real Madrid'in 22 milyon avroluk teklifini yeterli bulmamış ve geri çevirmişti. Ligue 1 ekibinin, Bayern Münih'i de geri çevirmesi bekleniyor.
www.footbo.com